![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Tüylü yapraklı güzelin adı kalanchoe tomentosa diye biliyorum ****** sevgili sakdağ daha iyi bilir ![]() Sevgili arkadaşım bitkilern herzamanki gibi harika, ah bende senin gibi sık sık fotoğraf çekip paylaşabilsem. Sevgiler, selamlar... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğru isimlendirme Sevgili Musbetcim. Çalışmaya başladığımdan beridir çok sık fotoğraf çekemiyorum bende. Kaktüs çiçekleri hep kapalı oluyor eve geldiğimde. Bu yıl sukulentlerle idare edeceğiz galiba. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Salınan tomurcuklarıyla bir gecelik gelinden görüntüler... ![]() Tomurcuklara daha yaklaşalım.Hızla büyüyorlar. ![]() ![]() Ya bu güzelliğe ne demeli?Güzel ama kokusu daha doğrusu kokusuzluğu hayal kırıklığı yarattı bende. ![]() ![]() Karman çorman ama güzel bence... ![]() ![]() Ya sana ne oldu? İki gün önce suladım lithopsları, bu saksıya suyu biraz fazla kaçırdım. Silme doldu suyla, sonra aman ne olucak, birşey olmaz demiştim kendi kendime. Ama olmuş, biraz önce farkettim.Çektim aldım, bozulanı saksıdan, umarım diğeri de ölmez. Gıcık, geçimsiz lithopslar!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Sakdag, Muhteşem çiçekleriniz, kaktüsleriniz, sukulentleriniz var. Ellerinize emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Beğeniniz için teşekkür ederim Sevgili Milla. Hemen bir iki kaktüs resmi ekleyelim, işten geldiğimde çiçekleri kapanmış oluyor bu kadarcık yakalayabiliyorum güzelliklerini. ![]() Gymnocalcium mihanovichi, ![]() ![]() Bu gymnocalcium hibridinin rengi çok güzel, çiçeklerini açık yakalamam gerek bir şekilde... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|