![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Selenn, sizin silvestrii öykünüz de çok etkileyici, ancak sonradan bitkinizin kaybolması üzücü olmuş. Ben de gezdiğim gördüğüm yerlerde güzel bir çiçek, bitki gördüğümde sahibiyle çiçeği hakkında sohbet etmeyi çok seviyorum. Çiçek sevgimizin kaynağını çok merak ediyorum aslında. Aileden gelen bir gelenek olduğunu farz edelim bir an: Çocukluğum müstakil bir evde her türlü çiçeğin içinde geçti, kendimi bildim bileli çiçek hastayımdır; ancak kardeşimi bir kere bile çiçek ekerken, toprağa dokunurken görmedim, ekip dikmeyi bırakın koparırken bile görmedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Mammillaria çeşidi, upuzun dikenlerin içinde mini çiçekleri ve çapraz açması ilginç geldi bana. ![]() Yine açanlardan bir kare, arkadaki tomurcukluyu merak ediyorum, daha önce hiç açmamıştı. ![]() Delosperma balkona renk katmaya başladı. ![]() Echeveria ve crassulalar o kadar hızlı büyüdü ki, saksı değişi yapmak zorunda kaldım, küçük saksılar püskül püskül kökle dolmuştu. ![]() İlk defa bir hoyam açacak, hoya lacunosa, 8-9 tane çiçek sapımız var, bir haftadır sabah akşam takipteyim kendisini. Kokusunu çok merak ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Lacunosanın çiçek öbeğini açışını yakaladım. ![]() ![]() Bir arkadaşım bir çiçeğiniz ilk defa açtığında pohpohlanmayı hak eder demişti. ![]() ![]() Kokusu da çok güzel bu arada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|