![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Turuncular yarışıyor ![]() Büyük saksı konusunda cok haklısın. Kışın içeride tuttuğum yavruları leğen büyüklüğündeki saksılara aldım, dışarıya koydum. Hem sukulentler ohhh dedi, hem ben. İki dakika hortumu tutuyorum üstlerine, sulama derdi olmuyor. Yağmurlar izin verirse çiçek göreceğiz bizde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin bitkilerinde harika Cemo Ablam, yakındır çiçek görmen. Hortumla sulama fikrini sevdim, en kısa zamanda deneyeceğim... Bir güzel yıkansın yavrucaklar... ![]() Balkondan birkaç kare... ![]() ![]() ![]() Bu arada leğen demişken benim de aklıma geldi, kaktüscüklerimi de mini leğenlere toplamıştım bir süre önce... Hemen fotoğraflayıp geldim... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Sn Sakdağ çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzeller. Gözüme en çok sukulentleriz takıldı. Bir heves alıp eve getirdiğim sukulentler hep kuruyup soluyor. Kaktüslerim var cam kenarında, gayet güzel büyüyorlar çiçek açıyorlar. Yeniden sukulent almak istiyorum, sizinkiler gibi arajman yapabilirim belki. Ne yapmalıyım? Balkonda büyürler mi? Sulaması kaktüsler gibi mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|