![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Maşallah Sn fund@ Paskalya'nın çiçeği çok güzel. Acaba Paskalya ile Atlas aynı mıdır? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
paskalya ile atlas çiçekleri farklı. atlasın çiçeği daha büyük..her ne kadar bir atlasa sahip olamamış olsam da, izlenimlerime göre öyle |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Funda hanım sizi tebrik ediyorum. Hepsi çok güzel. Lithops epey yavru vermiş sanırım. Bakımını nasıl yapıyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
lithops aldığımda öyleydi. bakımı hakkında çok şey bilmiyorum ama şu an uyku döneminde olduğundan yarı gölgede tutmam gerekiyormuş..ve az su.umarım zarar görmez |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sayın Funda Hanım, Güzel ve zengin bir kolleksiyonunuz var. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Çiçeklenme dönemine girmişsiniz, herbiri yüzünüzü güldürüyor. Ağız tadı ile bu sezonu geçirmenizi dilerim. Kolay gelsin. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-02-2013
|
Yılan kaktüslerinizin son halini merak ediyorum. Ben bir türlü bulamadım bu kaktüsten. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
|
Ben Urfa'dayım. Çiçekler özelliklede kaktüsler konusunda her istediğinizi bulamıyorsunuz. **** çok zor buluyorsunuz. Teklifiniz için teşekkürler. Ancak gönderecekseniz leş kaktüslerinizden de isterim. Özellikle bordo renkliçiçek açanından. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
olur yollarım ama sonbahara kadar bekleyin o zaman. çünkü onları çok hırpaladım arkadaşlarıma çelik vermek için. daha yeni yavru vermeye başladılar.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Rebutia heliosa x pulvinosa cv.sunrise ve Mammillaria Pectinifera'nın çiçekleri muhteşemmiş. Eline sağlık =) Chamaecereus Silvestri için diyecek bir şey yok zaten. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
|
Olur beklerim. Sonbaharda tekrar hetırlatırım. Muhteşem çiçeklenmişler. Çiçeklerin rengide bir o kadar muhteşem. Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Echinopsis
Namı diğer kaynana topuzları dün gece açmışlar..çok ilginç bazı kaktüsler gece açıyor, bazıları gece mutlaka büzüşüyor. bu akşam üzeri solmaya başladılar. ilk iki resim gece, sonrakiler gündüz çekildi. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Kaynana Topuz'unun çiçeğini gören herkes hayran kalıyor. Kaktüsleriniz muhteşem çiçeklenmişler. Bu yaz güzel geçecek. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
![]() |
|
|