![]() |
|
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Maşallah Sn fund@ Paskalya'nın çiçeği çok güzel. Acaba Paskalya ile Atlas aynı mıdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
paskalya ile atlas çiçekleri farklı. atlasın çiçeği daha büyük..her ne kadar bir atlasa sahip olamamış olsam da, izlenimlerime göre öyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Funda hanım sizi tebrik ediyorum. Hepsi çok güzel. Lithops epey yavru vermiş sanırım. Bakımını nasıl yapıyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
|
lithops aldığımda öyleydi. bakımı hakkında çok şey bilmiyorum ama şu an uyku döneminde olduğundan yarı gölgede tutmam gerekiyormuş..ve az su.umarım zarar görmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sayın Funda Hanım, Güzel ve zengin bir kolleksiyonunuz var. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Çiçeklenme dönemine girmişsiniz, herbiri yüzünüzü güldürüyor. Ağız tadı ile bu sezonu geçirmenizi dilerim. Kolay gelsin. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2013
|
Yılan kaktüslerinizin son halini merak ediyorum. Ben bir türlü bulamadım bu kaktüsten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
|
olur yollarım ama sonbahara kadar bekleyin o zaman. çünkü onları çok hırpaladım arkadaşlarıma çelik vermek için. daha yeni yavru vermeye başladılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Rebutia heliosa x pulvinosa cv.sunrise ve Mammillaria Pectinifera'nın çiçekleri muhteşemmiş. Eline sağlık =) Chamaecereus Silvestri için diyecek bir şey yok zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaçsever
|
Olur beklerim. Sonbaharda tekrar hetırlatırım. Muhteşem çiçeklenmişler. Çiçeklerin rengide bir o kadar muhteşem. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Echinopsis
Namı diğer kaynana topuzları dün gece açmışlar..çok ilginç bazı kaktüsler gece açıyor, bazıları gece mutlaka büzüşüyor. bu akşam üzeri solmaya başladılar. ilk iki resim gece, sonrakiler gündüz çekildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Kaynana Topuz'unun çiçeğini gören herkes hayran kalıyor. Kaktüsleriniz muhteşem çiçeklenmişler. Bu yaz güzel geçecek. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaçsever
|
kırmızı açan kaktüsler çok farklı duruyor. Bence kaktüste en güzel renk kırmızı ve kırmızının tonları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Kaktüsleriniz çok güzeller doğrusu ben de ebay dan 50 çeşidini almıştım.Şimdiye kadar sadece birini kaybettim.Bana kalırsa öncelikle daha küçük saksılara ekmeliydin çiçekler büyüdükçe daha büyük saksıya ekebilirsin.Ben geldiği gün gece 3.00 a kadar uğraşıp dikmiştim en sonunda küçük saksılarım bitince yeter dedim 8-9 tanesini uzun bir saksıya diktim.Astophytum cinsleri çok küçükken bile çiçek açıyormuş senki benimkilerden birkaçı yakında açacak gibi.Çok beğendim tebrikler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|