![]() |
|
![]() |
#391 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Aslında ben aldığımda ekim ayının sonlarındaydı .Kasım ayı bitene kadar biraz büyüdüler.Şimdi ise daha yeni yeni kendilerini göstermeye başladılar.Bazıları neredeyse 1 cm kadar büyüdü ve uzadılar ,bazıları ise hala aynılar.Çünkü kaktüsler türlerine göre farklı gelişim gösteriyorlar.Ara sıra kaktüsler için olan sıvı gübrelerden vermeniz gerekir sanırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2013
|
Herkese merhabalalar foruma yeni üye oldum.Çok güzel kaktüs fotoğrafları gördüm ve hayran oldum.Benim de çevremden edindiğim ve aldığım bir kaç kaktüsüm var.Ama haklarında hiç bir şey bilmiyorum.Sizlerin tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var.Ben de güzel kaktüsler edinmek istiyorum.Nereden ve nasıl başlamalıyım.Şimdiden herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
https://www.facebook.com/seyma.cicekcilik?fref=ts Angay Kaktüs - ANA SAYFA |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2013
|
kırmızı açan kaktüslerinize bayıldım. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Ayyy Fund@ hanım sayfanıza bayıldım. sizi ve kaktüslerinizi okadar kıskandım ki anlatamam. Resmen mest oldum. Herbirine tek tek maşallah çektim. Yakın olsam kesin ziyaretinize gelirdim. Bol çiçekli hafta sonu dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. yolunuz düşerse beklerim..daha güzelleri sizin olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Funda Hanım şimdi sayfanızın ilk 2 ve son sayfasına baktım sadece ve nutkum tutuldu ellerinize emeğinize sağlık bol çiçeklerini görürsünüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
Gerçekten ilginç bir formu var bu güne kadar rastlamadığım bir kaktüs türü iyi günlerde büyütün sayın Funda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Merhabalar.
Çok beğendim bütün kaktüs ve sukkulentlerinizi.Ellerinize sağlık.Ben hangi sıvı kaktüs besinini kullandığınızı ve nereden alabileceğimi sormak istemiştim.Mart ayına kadar elimde hazır olsun istiyorum.Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sayfanızı çok beğendim, ellerinize sağlık çiçekleri çok tatlılar ama kendileri pek dikenliler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim ilginize..ama sıvı besin olarak özellikle kullandığım bir marka yok..piyasada satılanlardan alıyorum işte.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Funda hanım elinize saglık.. Tüm kaktüsleriniz , sukulentleriniz, en cok da (benim ilgimi çeken) lithopslarınıza bayıldım.. Maşallah diyorum, tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2010
|
adaşım hepsi birbirinden güzeller maşallah inşallah ilerde benimde böyle güzel bir birikimim olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2011
|
gymnocalyciumlar muhtesem cicekler vermisler turleriniz cok guzel sevgili fund@ , mutlu mesut hastaliksiz buyusunler insallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|