![]() |
|
![]() |
#336 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
merhaba, kaktüslerinize bayıldım bende Sakarya'da oturuyorum bu kadar çeşidi hiçbir yerde görmedim. Koçtaş, Migros dışında nerelerden alıyorsunuz? Bol çiçekli günler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim..Sakarya da çok fazla kaktüs satılan yer yok. Bazı çiçek dükkanları satıyor ama çeşitleri çok az. genelde internetten spariş verdim. istanbula gittiğimde ordan aldım. bazı arkadaşlar çelik yolladı derken bu kadar oldular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Enescim, bir ara bakayım o zaman. belki değişik türler bulurum. kaktüsler haricinde bir kaç çiçeğim var, bugün onları balkona çıkardım. sen begonyaları seviyorsun diye aklıma geldi. bilmem sen de var mıdır?yaprakları çok güzel, beyaz çiçekleri o kadar gösterişli değil ama. çok çabuk büyüyor. sende yoksa budama yaparken bir kök sana ayırayım.resmini ekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Mammillaria Bombycina
Bu kaktüsümü 2 sene önce satın almıştım..tam saksısını değiştirirken yeğenim üstüne basmış yaralamıştı. ben hep öyle kalacak artık diye düşünürken, kaktüsüm büyüdü ve o yaralı kısım kayboldu. bir de şimdi üstüne üstük çiçek açtı... son resim yaralı hali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
miniklerim..
yurtdışından (eBay) 35 adet yavru kaktüs satın almıştım 1-2 ay önce. hepsine saksı bulamayınca tek saksıya dikmiştim. şimdi yeni saksılarına alındılar ve artık büyüme zamanı...bu masada hepsi yok, sığmadı bazıları başka masada.gerçekten de minicikler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
balkonumun minik kaktüsü...
bugün balkonuma küçük bir misafir geldi.(arada sırada bize geldiğinde balkona götürürüm) Beraber tek tek kaktüslerimizi inceledik. hepsini o kadar çok seviyor ki sormayım. parmağıyla bir onu bir bunu gösterip mutluluğunu ifade etti. ![]() ![]() bir de poz verelim beraber dedik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Kaktüsleriniz ve succulentleriniz çok güzel. Özellikle yurtdışından getirdiklerinizi daha yakın plandan fotoğraflarsanız sevinirim. Misafirinize de maşallah, çok ilgili. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Muhteşem,hele Euphorbia Aeruginosa ....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
en yakın zamanda yüklemeye çalışırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Lobivia Silverstrii için "Beğen" butonuna defalarca tıklayasım geldi =) Düzenleyen ninina84 : 11-05-2013 saat 15:40 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|