![]() |
|
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Ne güzel çiçeği varmış onun öyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fund@, sanırım acem halısı (Lampranthus roseus, Mesembryanthemum roseus) diye bilinen bitki bu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
3-4 ayda bu hale geldi..ama yaz olduğu için hızlı büyüdü tabi...kışın fazla büyüyeceğini zannetmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
ben de baktım google da onlara...sanırım aynı buna benzeyen bir tür daha var..parklara falan dikiyorlar..çiçekleri biraz daha büyük |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Funda ilk adını bilmediğiniz bitkiniz Acem halısı Drosanthemum floribundum güzel bir yer örtücü. Diğer ismini bilmediğiniz çiçeğinizin adı ise Tradescantia Sillamontana bir tür telgraf çiçeği ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Sayın günebakan verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Ferocactus peninsulae den bir süre önce Koçtaş tan bende almıştım. İndirimde 2.99 TL ye. Bu nedenle siz Migrosta 0.99 TL ye beğendiğiniz ne kadar kaktüs varsa alın bence. Bir daha o fiatı bulamazsınız. Dikenlerin kırılması da birşey değil. Gördüğüm kadarı ile de çok fazla zarar verici bir durumu da yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Yazık, dikenleri kırıldı diye değerini düşürmüşler. Bence de bu fırsatları hiç kaçırmayın, çokta sağlıklı görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
0.99 a kaktüsmü buluyorsunuz.burda 5 lira.çeşitte yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Son kaktüsünüz mammillaria matudea. http://www.cactusinfo.net/gallery/M/index.htm linkten kontrol edebilirsiniz. Ferocactus unuz ise peninsulae değil sanırım. Aynı adresten bakabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Koleksiyonunuz büyük bir hızla büyüyor Sayın Fund@. Bu istekli haliniz yaşam boyu sürmesini dilerim. Kaktüslerin yavaş büyüdüğünü gözönüne alırsanız, yetişkin hallerinin güzelliğini görmek için hakikaten "yaşamboyu" ilgi bekleyecekler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Orbea Variegata..
evet sonunda beklediğim oldu..bir aydan fazladır bu tomurcuğun açmasını bekliyordum..sabah kaktüslere bir bakayım derken gözlerime inanamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Sevgili fund@, darısı bizlerin başına. Çok güzel açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|