![]() |
|
![]() |
#126 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
sayın funda@ kaktüsleriniz çok sağlıklı ve güzel ellerinize sağlık 129.mesjınızdaki kaktüsün aynısı bende var şuanda çiçekli sizinkide çiçek açacağa benziyor üzerindeki pamukçuklar bunun işareti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim Sayın Can Dostum, 129.mesajdaki kaktüs sanırım gerçekten açacak..pamukçukların arasından tomurcuklar fark edilebiliyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
benimkinin yarın açmış halini yayınlarım gelin tacı gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten de beyaz noktalı olan adı gibi süpermiş,güle güle büyütün kaktüslerinizi.İnşaallah kışı kayıpsız geçirirsiniz.Benim kaktüslerde ilk defa kışı görecek ama hepsi içerde.Bende başka sepeplerden kayıp yaşayacağım sanırım.Bazılarında yumuşama var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Çeşitleriniz giderek artmış ve çok daha güzel görünüyorlar Sayın Fund@. Yavaş büyüdükleri için belki, kaktüs sevgisi de mecburen yıllara yayılıyor. ![]() Kışın kayıp yaşamamak için de elinizden geleni yapacasınız artık. Sevmek biraz zahmet istiyor. Balkonu kapatacaksınız... olmadı içeri alacaksınız... güneş yetmedi, gün ışığı lambası alacaksınız... vs vs. Yapacaksınız artık birşeyler. ![]() Şimdiden emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fund@ sukulentleriniz sevginizi hissetmiş olacak ki çiçeklerini bu mevsimde bile göstermeye başlamışlar. Ne mutlu size. Hızlı büyüyen bir koleksiyonunuz var. Umarım sağlıklı olarak daha da büyür. Bizde takipçiniz oluruz. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Funda hanım, sayfanız yeni kaktüsler ile gittikçe güzelleşmekte. Yalnız size naçizane önerim, yeni aldığınız kaktüslerin hemen saksısını değiştirmeyiniz. En azından bir yılı kendi saksılarında geçirsinler. Bu sayede ev ortamınızada alışmış olurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
benimkiler yaz boyu beni bekletip, ancak çiçek açmaya durdular..bugün de havalar baya soğudu..iki kaktüsümün üzeri tomurcuk dolu ..ama açabilecek mi bilmiyorum.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
önerinizi dikkate alıcam Sayın skaraca, ben şimdiye kadar her aldığım kaktüsü hemen yeni saksıya diktim..fazla sorun yaşamadım ama çiçekçiden eve gelince adaptasyon süreci oldu, alışana kadar biraz bozuldu bazıları..sonra toparlanıp daha sağlıklı hale geldiler..bir yıl bekletirsem yeterli büyüme olmayacak diye düşünüyorum nedense, çünkü ilkbahar da aldıklarım birkaç ayda eski minik saksılarına sığmayacak hale geldiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
echeveria derenosa
bir süre sayfama ara verdikten sonra geri döndüm..artık ekleyecek fazla birşeyim kalmadı..gelişimlerini takip edicem sanırım..bugün de havalar soğudu, kaktüslerimin etkilenmesinden korkuyorum..resimdeki echeveria nın kökleri baya gelişmiş daha büyük bir saksı istiyor anlaşılan.. benim sukulentlerim kaktüslerim kadar iyi gelişemiyor..belki de ben ihmal ediyorum onların isteklerini..sukulent sever arkadaşlara bir sorum olacak..toprak yapısı, ışık, su isteği ,soğuğa dayanıklılık, saksı büyüklüğü, sıvı besin kullanımı açısından kaktüslerden farklılıkları nelerdir?..cevabınızı bekliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Hoşgeldiniz Sevgili Fund@, Echeveria ya bayılıyorum. Sizin ki de çok güzelmiş. Aman nazar değmesin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
bence de güzel bir echeveria sayın fund@. Sağlıkla büyütün. Düzenleyen sariefe : 30-12-2010 saat 22:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|