![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Yukarıdaki yavru kaktüslere ilaveten, geçen sene diktiğim köklü opuntia yavrularınıda dağıtacağım..genellikle herkeste olan türler. ama kaktüs yetiştirmeye yeni başlayanlar için başlangıç olur.. Bunlara ilaveten acem halısından bir dal ekleyebilirim..resmi aşağıdadır..başka paylaşabilecek kaktüsüm de yok zaten. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
Köklenmediğini nasıl biliyorsunuz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fund@, bu mesajdaki kaktüsünüz henüz açmadı mı? Merak ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Pelecyphora Valdeziana
Bugün hava biraz açık,güneş gidip geliyor..kaç gündür güneş görmediği için tomurcukta bekleyen kaktüsüm açılmaya başladı..senenin ilk açan çiçeği olduğu için bol bol resim çektim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili fund@ rengi çok güzelmiş.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çok güzeller bayıldım hepsi harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oh oh yaz geldi gözümüz gönlümüz şenleniyor, ne keyilidir onları izlemek değil mi ? Sevgili arkadaşım bir de kahve al eline ohhhhhh ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgili PlentyPlant, Akdeniz ikliminin kaktüslere etkisini pek bilmiyorum ama Sakarya nın iklimi bence de uygun..aşırı sıcak ve soğuk olmuyor. Sevgili serilaaa beğenmenize sevindim..iyi dilekleriniz için de teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2011
|
Gerçekten harika bir koleksiyonunuz var funda hanım , insan bunlara dokunmaya kıyamaz ya çok şekerler sizin de gösterdiğiniz emek belli oluyor. Mutlu mesut büyüsünler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|