![]() |
|
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
soğuk bir kış mevsiminden sonra yeni resimlerle sayfamıza dönelim dedim.. kışın kaktüs ve sukulentlerimi yer olmadığı için içeri almadım..üzerlerini naylonla kapatıp dayanıklıklarını da ölçmüş oldum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Muhteşem paylaşımlar. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Ellerinize saylık sayın Funda. Tomurcukların çiçek halini şimdiden merak etmeye başladım. İnşallah bizleri çok bekletmezsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sakarya çiçeklenmiş. Gözler sizin katüslerinizde olmalı. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Funda hanım, hepsi çok güzeller maşallah. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sayın Funda hanım gözlerimiz bayram etti,teşekkür ederiz ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-03-2012
|
Kaktüslerinize bayıldım.Çok güzel çiçeklenmişler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2012
|
Funda hanım, sayfanıza yazmak istedim. Dün kargomu aldım nihayet. Ne kadar çok çeşit göndermişsiniz. Umarım hepsini yaşatıp bende dağıtacak kadar büyütebilirim. Tekrar teşekkürler. Şimdi biraz araştırma yapmam lazım. Görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Funda hanım. Sayfanın başından beri kaktüslerinizi ve sulukentlerinizi inceledim. İlk başlarda yaşadığınız aksiliklere rağmen azminizi kaybetmeyip çeşitlerinizi çoğaltıp,oldukça güzel bir koleksiyona sahip olmuşsunuz. Herbiri birbirinden güzel. Nedense bugüne kadar kaktüsler hiç ilgimi çekmezdi,dikensi olanlar çok itici gelir tuhafıma giderdi.İlk defa bu kadar yakından ilgilenip inceledim ve oldukça hoşuma gitti.İncelediklerimden yazabildiğim kadar 41 çeşit kaktüslerin ismini deftere not aldım.İsimler birbirine yakın olduğu için tek tek bir daha inceleyip yazdım. ![]() Epey bir zor oldu. Bir kaktüs koleksiyonuda ben yapmak istiyorum ![]() Bakalım becerebilecekmiyim.. Bu koleksiyonuma sizin gönderebileceğiniz kaktüslerle başlayabilirim ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
güle güle sağlıkla büyütün..umarım çabuk tutarlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu