agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni4Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-12-2009, 10:06   #1
Ağaçsever

duygumit's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2009
bu fotoğrafı görmek beni çok mutlu etti. o eşsiz bahçeyi çok sevdiğim bir arkadaşım sayesinde keşfettim. ona vebu bahçeyi hazırlayan cemoya minnettarım. kaktüs ve sukulent hayranlığım bundan aylar öncesinde başlamıştı. sadece internetten resimlerine bakıp iç geçirirdim. ta ki o muhteşem bahçeyi görene kadar. tabi ki bahçe kadar sahibi de harika bir insan. bahçeyi gördüğümde deliye göndüm. heyecandan ne yapacağımı bilemedim. bu heyecanıma herkes şahit oldu. duygularıma hakim olamadım.
Kısacası sevgili cemo siz ve bahçeniz muhteşemsiniz. sizden aldığım kaktüs ve sukulentlere gözüm gibi bakıyorum. benim kaktüs ve sukulent sevgimi kak kat arttıran sevgili cemo' ya teşekkür ediyorum. ve o bahçeyi gördüğümde hissettiğimi bir cümleyle anlatarak bitiriyorum. '' BÖYLE BİR BAHÇEYİ RÜYAMDA GÖRSEM, O SABAH GÜLER YÜZLE UYANIRDIM. '' (Ayrıca misafirperverliğiniz için de teşekkür ederim.)

duygumit Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2009, 10:19   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2009
Gerçekten harika.

cenan Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2009, 11:46   #3
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cenan Mesajı Göster
Gerçekten harika.
Teşekkür ederim, sevgili cenan.

Birde yazı yazabilsem. Ne hikayeler cıkardı gercekten

cemo Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2009, 11:50   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2009
Sevgili cemo, ben bile bakınca neler görüyorum o resimde anlatamam. Dedim ya anlatamam

cenan Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-12-2009, 11:45   #5
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi duygumit Mesajı Göster
bu fotoğrafı görmek beni çok mutlu etti. o eşsiz bahçeyi çok sevdiğim bir arkadaşım sayesinde keşfettim. ona vebu bahçeyi hazırlayan cemoya minnettarım. kaktüs ve sukulent hayranlığım bundan aylar öncesinde başlamıştı. sadece internetten resimlerine bakıp iç geçirirdim. ta ki o muhteşem bahçeyi görene kadar. tabi ki bahçe kadar sahibi de harika bir insan. bahçeyi gördüğümde deliye göndüm. heyecandan ne yapacağımı bilemedim. bu heyecanıma herkes şahit oldu. duygularıma hakim olamadım.
Kısacası sevgili cemo siz ve bahçeniz muhteşemsiniz. sizden aldığım kaktüs ve sukulentlere gözüm gibi bakıyorum. benim kaktüs ve sukulent sevgimi kak kat arttıran sevgili cemo' ya teşekkür ediyorum. ve o bahçeyi gördüğümde hissettiğimi bir cümleyle anlatarak bitiriyorum. '' BÖYLE BİR BAHÇEYİ RÜYAMDA GÖRSEM, O SABAH GÜLER YÜZLE UYANIRDIM. '' (Ayrıca misafirperverliğiniz için de teşekkür ederim.)
Sevgili Duygu,

Sizlerin ışığını yansıtmış olabilirim, hepiniz çok şekerdiniz. Senin heyecanın gözümün önünde Her zaman beklerim bahceye. Hatta, baharda yeni kaktüs bahcesi düzenlemesini birlikte yapalım.

Gönlündeki kaktüs sevgisi hiççç bitmesin.

cemo Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025