![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik
|
Harika tohumdan yetiştiriyoruz bir yandan da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Dostlarınız vardı, okuduk, dinledik, tanıdık geldi çokça... Dostlarınızda sizin, kendi dostlarımızı özledik... Çocuk olduk, renkli uçurtmalar bezendik. Biz, dostlarımızı da, dikenlerini de öpmekten hiç çekinmedik. Biz şimdi yavrularınızı da yavrularımız bildik, çokça da sevdik! 12.05.10 Asuman Kısa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Sevgili Kartalpin teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
Teşekkürler Sevgili Kartalpin
Kıyısına tuz ileten rüzgarı balıkların yüzdüğünü duyarım Dinlerim yosunların konuştuğunu midyelerin ağladığını. Aşkın bir kanadı vardır kırmızıdır delinir kan akar. Bir kanadı var zehir yeşili... Vefalı olmak... başkalarının adına bile utanabilmek vefasızlıklardan... aşkı var edebilmek , duyumsamak, duyumsatabilmek... ve böylesine yakından , böylesine dostça anlatmak... Güzel insan harcıdır, sevda ustası olmaktır. Kutluyorum yürekten... Her anlatınızı , duyarak okuyorum. Dostlarınızı, kaktüsleri, sizi sevdik anlatılarınızla. Sağolun, varolun. Sevinçler, sevgiler çiçek çiçek açsın yaşadığınız, yaşayacağınız her günde... Sevgiyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kaybettik
|
"Şaman" ın güzelliğine sözüm yok çok güzel. Ama sizin şaman ı anlatımınız bir başka güzel sevgili kartalpin. Sevgiyi anlatmak, saygıyı; kavuşmayı özlemi ama bir o kadar da imkansızı anlatmak. Uzaktan uzağa sarıp sarmalamak yüreğindeki o koruyucu sıcaklıkla sağlık dilemek, yaşam dilemek. Duygu ve düşünce güzelliğiniz şamanın güzelliğiyle birleşti eşsizlik oldu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Alıntı:
Sadece avatarımdaki resmi yükleyebildim. O da 2 yaşındaki kaynana topuzu denilen kaktüsüm. Onu dağıta dağıta bitiremedim. Sürekli yavru veriyor. Bu yıl çok güzel çiçekler açtı. Hala da devam ediyor. Sizin deyiminizle tam bir saksı kıran. En yakın zamanda evre evre çiçek açma resimleri ekleyeceğim. Umarım başarırım.. Ama resimsiz de anlatabilirim size niçin kaktüs sevdiğimi: Geçen yaz Antalya da Minicity'de bir gezinti yapalım dedik. Ve ben orda Golden Barrel kaktüslerini gördüm ve top top halleri çok hoşuma gitti. Ben kaktüs kaktüs derken teyzem bana bir kaktüs hediye etti ve benim serüvenim başladı. Artık bir tane kaynana topuzum ( sanırım echinopsis multiplex) vardı. Onunla kendimi avuturken Güneydoğu'daki görevime gitmek zorunda kaldım ve kaktüsüm beni İstanbulda bekledi. Beni beklerken balkonda soğukta ve de susuz kalmış ( ki bu çiçek açmasına yaradı ) Eşim ilgilenemediği için saksısını kıracak kadar büyümüş ve bir sürü yavru vermiş. Ben de Mart ayında geldim. Saksısını değiştirdim. Veeee 2 hafta sonra tomurcuklar çıkmaya başladı. Gün gün fotoğrafladım ve de kedinin cğer beklediği gibi çiçek bekledim. Sonunda çiçekler açtı, ben çocuk gibi sevindim. Ertesi gün solduklarında ise yine çocuk gibi ağlayacak oldum. Yanlış bişey yaptım sandım. Meğer ömürleri 1 günmüş. Bu arada 2 tür succulent ve bir yılbaşı çiçeği çeliği bulup toprağa diktim. Resimlerini yükleyebildiğim zaman diğer aldığım kaktüslerimin de isimlerini sizlerden rica edeceğim. Bulamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2009
|
Hoş geldiniz
Sn. Aysahay, Yazınızı okurken benim davranışlarım ve düşüncelerimi yaşayan birisini daha görmenin mutluluğunu hissettim. Kedinin ciğer beklemesi gibi kaktüslerin çiçek açmasını beklemek, kare kare fotoğraflarını çekmek ![]() Hikayelerinizi de dört gözle beklemekteyim. Hoş geldiniz kaktüs sevdalılar ve yeşil severler arasına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Gerçekten insan bu çiçeklere bakarken bir çiçekten daha fazlasını görüyor.. Süper çiçekler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kaybettik
|
Sevgili kartalpin seçtiğiniz, bize hikayelerle tanıttığınız kaktüsler şekil olarakta çok hoş çok güzel kaktüsler. Hele bir de sizin sevgili, özenli bakımınızla çok güzel de büyüyorlar. Ayrı bir keyif veriyor insana sizi izlemek. Teşekkürler burada olduğunuz için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
Teşekkürler Sevgili Kartalpin
Birden hatırlarsın, O da seni - - birden bazan: Nerde, ne yapar şimdi Parlar bir özlem anılar arasından. Bu akşam ne garip sözcük Sanki ilk duydum, yadırgıyorum: Akşam. Bilmem bulur muyum Yollara baksam? Söner yangın birazdan Yatışır özlem. Bir gün karşılaşırız Bir gün, bir yarım akşam. Behçet Necatigil |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kaybettik
|
Evet Neva Kar benim de sahip olmayı iatediğim kaktüslerden biri. Çok asil bir duruşu var. O bombeli yapısına rağmen zarif de aslında ![]() Klasik Türk müziğini dinlemeyi sevsem de zaman törpülemiş divan edebiyatıyla ilgili bilgilerimi. Mesajınızı okurken farkettim. Sadece görsel sunumlarınız için değil, hatırlattıklarınız için de teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|