![]() |
Bence Kementii olsun :D
|
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, hep gıcık oluyordum hoya isimlerinin arkasına neden 2 tane ii takarlar diye, bizim ş lerimiz var ğ lerimiz. :D
Tabii bunlar hep şimdi espirili bir konu bizim için. Şunuda gözardı etmemek lazım. Bu çimlenen tohum filizi yabancı bir tohumda olabilir. Hernekadarda toprak olmasada perlitte bile bu olasılık olabilir. Bu arada Yeni yurtdışı siparişlerimizde torbaya eklenmiş Antalya'ya sevkiyat bekliyor... Heyecan dorukta 64 tane hoya, birkaç tanesini yazayım bari. Birazda siz heyecanlanın.:p hoya patelle pink, Hoya patelle white, Hoya magnifica, Hoya walichii..... Arkası yarın...:D |
1 Eklenti(ler)
Senin H.wallichin varsa benim de H.Danumensisim var naberrrrrrrr :D:D
|
Bettyycim bu nasıl bir güzellik böyle... Sabah sabah gözlerim pörtledi :)
Hatice hanım yeni eviniz hayırlı olur inşallah, siz cennete çevirirsiniz bahçesinide. |
Sabah, sabah h. patella yı okuyunca hem heyecan hem de hafiften kıskançlık bastı valla. Yine ne yaptınız hatice hanım, olmuyor ama... Hepsi sağlıkla elinize ulaşır inşallah. Nerden geliyo bu güzellikler acaba.... Yarın oldu hadi devam edin, bekliyoruz...
|
5 Eklenti(ler)
İşte benim güzellerim teyzesi ;)
|
Ama bunlar çok güzelllll.... Sevgili bettyycim daha genel fotoğraf istesek mümkün mü acaba? Hoya sayfalarına girme yasağımı koysam kendime acaba? :-) Offff, offfffff paylaşım için teşekkürler...
|
İnşallah en yakın zamanda sayın karalale hoya sayfamı açınca paylaşacağım ;)
|
Bettyycim ben hepinizi kıskandım;) bunlar görücüye cıkmadı.
|
Bettyycim bunlar da çook güzeller, GÜNÜN GÜZELLERİ ilan ediyorum. Hoya sayfanı merakla ve bol resimle bekliyorum... Hoya çiçeği hakkında fazla bilgim yok ama seyretmek bile çok güzel...
|
Sevgili Betül bekletme bizi de şu sayfayı bir aç.
Gözkamaştırıcı çiçekler ve yaprak desenleri, sen bizi çatlatacaksın:D Gözlerim ve ruhum okşandı, teşekkürler paylaşım için de daha geniş bir paylaşım için bir başlık acilen açılması gerekiyor. |
Sevgili missmenas ben ahşap saksı hakkında tecrübemi yazmak istiyorum görsel olarak bu saksılar çok hoş ancak çiçek yetiştirmek için çokda ideal deyil ben bir sene sıklamen isimli bir çiçek yetiştirdim ahşap saksı su tutmuyor çok cabuk kuruyor zamanla ahşap çürüyor elinde dağılıyor hoyalar sıcakta susuzluğa dayanamaz illede ahşap diyorsanız su dengesini iyi ayarlamanız gerekir buda size ek bir iş demek çünkü tahta suyu çekiyor hergün sulasan bu kezde çiçek hoşlanmaya bilir bence bir iki çiçeği önce ahşap saksıda dene hem bu mevsimde hemde yazın dene aldığın verime göre devam et arkadaşım azmini kırmak istemem ama yazmadan geçemedim, sevgiler pembegül.:)
|
Sevgili Pembegül,
deneyim ve tecrübe için çok Teşekkür ederim. Çürüme olayı bu saksılarda biraz zor olacak. Emprenye lenmiş çünki ahşaplar. Zamanla bende tecrübelerimi aktarırırım bir deneyimde benden gelir. Çok Teşekkürler uyarın için... hoyaların az sonra yola çıkacak... |
Maşallah, diyeyim sevgili bettyycim,
gerçi az evvel telefonda görüştük ama, Resimli görünce görüntüsü başka oluyor. Az bekle benim güzelleri dağıtıcıya vermişler. Teslim almak için gidiyorum. Sistemlerinde problem varmış bugün teslim edemiyebilirmiş çünki. Yarına kadar çatlarım yoksa:DŞimdiden elim ayağıma dolaştı:p |
Hala burdasınız, çabuk gidin gelin de, bizleri yeni güzellerle tanıştırın. Merak ve heyecanla bekliyorum. Ayrıntılı bilgileride vermeyi unutmayın lütfen.
|
1 Eklenti(ler)
Dağıtıcıyla yolda buluştuk,
ilk koli resmi şimdilik yeterli olsun:D |
Bak şimdi pandoranın kutusu gibi :D arkadaşlar övgülerinize teşekkürler güzel bir resimleyeyim hoyalarımı sayfamı açayım ;)
|
tamir işinden zaman bulup 2 gün girmedim siteye neler olmuş nelerr........;):)Azmin için tebrik ederim ablacım obkuramız hayırlı olsun biraz büyüsün isim olayına ozaman el atarız.Anket yapatız teklif alırız seçeriz..Şimdi önemli olan hayata tutunması.
Çeliklerde şu sıralar gelmiş olmalı.Telefonumun şarjı yok aradıysan çatlarım.Eve gitmem lazım hemen şarj makinesini almak için. Evde çok güzel dağ tarafında olması çok güzel olmuş hayal edebiliyorum seni bahçede..Anlayacağımız artık taşındığında orayı toparlayınca birkaç ay günde 2 saat uyursun artık..Neyse yardıma geliriz :) Bu arada danumensisede bayıldım.nolacak bizim şu halimizzzzz?...OLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEY KARO GELMİŞ... Ben yazarken hasta geldi kopyaladıydım ama neyse inin görelim içini dur hastayı göndereyim telefonlaşalım. |
4 Eklenti(ler)
ilk resimler,ilerleyen saatlerde tek tek resimlerim hepsini;)
|
Nutkum tutuldu, gözlerim bozuldu, neyse ki ellerim çalışıyor. Şöyle kucaklayıp başımın üstünden atasım geldi, hani kimi para kimi gül yaprağı atarya işte öyle.... tam kaç çeşit, isimleri, nerden geldiler, ne kadar sürdü yolculukları, saksılar hazırmı, nereye sığdırcaksınız, nasıl başedeceksiniz vs. vs..... En önemli soru; ben neden orda değilimmmmm... Ne diyeyim Allah kolaylıklar ve başarı versin, selamlar....
|
Alıntı:
|
hatice hanım..
kolay gelsin , inşallah fire vermezsiniz. hepsi muhteşem görünüyor. tek tek resimlerini bekliyoruz.. |
sayın missmenas . gözünüz aydın yeni gelen hoyalar sağlıklı görünüyor . yeni eviniz hayırlı olsun . sizin eliniz değince orası çok güzel olacak herşey gönlünüzce olsun .
|
Sevgili missmenas bir süreliğine buralara uğramaz.
Yeni hoyalarını saksılarına yerleştirmeden içi rahat etmez. Allah kolaylık versin ;) |
Sevgili missmenas gönderdiğin hoyalar geldi hiçbir zarar görmemiş hepsini yerlerine yerleştirdim herşey için çok teşekkürler,yeni gelen hoyalarını güle güle büyüt sevgiler ..:)
|
Sevgili Pembegül,
Sağlıcakla büyütmeni ve çiçeklenmelerini dilerim. Hoyalarla ilgili ilk takasımı sizlen yapmıştım bunu hiç unutmayacağım. Ne kadar çok mutlu olmuştum. Gönlü bol arkadaşım, asıl ben çok Teşekkür ederim. Sevgiler... |
Sevgili Jezebel çok haklısınız.
Az evvel bitirdim bütün işlerini, biraz sonrada serasını tekrardan kapatacağım. sürgün belirtisi görür görmez tekrardan çelik alıp çoğaltmak için olacak çabam. komşuda Pişer, Sizede düşer olacak yani:p |
5 Eklenti(ler)
Resimlere başlayalım artık, biliyorum birçok kişi merakla bekliyor.
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025