agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya) > Üyelerin Hoyaları
(https)

Beğeni Düzeni5112Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-03-2012, 13:36   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce Mesajı Göster
(Sana Hoya erythrostemma White yollamıştım. Küçük 2 yapraklı bir şeydi. Yaşamıyorsa tekrar çelikleyeyim.)
Sevgili Agozce,
Hoya erythrostemma White çeliği 2 taneydi, şimdi diatomitten çıkarttım birisi köklenmiş ama sürgün yok diğerindede pek bir belirti yok köklenmesi için bakalım şansımıza, henüz yeşil ama ümit yok gibi. Diatomite geri koydum, köklenenide toprak la yetiştireceğim için toprak la yeniden diktim.
Kaybetme korkusu ne kötü birşey. Çok küçük olduğu için diatomitte köklendirmenin garantili olacağını düşünmüştüm, yanılmamışım. Sırada sürgünlerini bekleyeceğiz

Name:  DSCF5080.jpg
Views: 898
Size:  36.8 KB

Name:  DSCF5082.jpg
Views: 943
Size:  36.3 KB

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-03-2012, 11:18   #2
Ağaç Dostu

Perihan Bayram's Avatar

Giriş Tarihi: 08-05-2010
Galeri: 14
hoyalar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Sevgili Agozce,
Hoya erythrostemma White çeliği 2 taneydi, şimdi diatomitten çıkarttım birisi köklenmiş ama sürgün yok diğerindede pek bir belirti yok köklenmesi için bakalım şansımıza, henüz yeşil ama ümit yok gibi. Diatomite geri koydum, köklenenide toprak la yetiştireceğim için toprak la yeniden diktim.
Kaybetme korkusu ne kötü birşey. Çok küçük olduğu için diatomitte köklendirmenin garantili olacağını düşünmüştüm, yanılmamışım. Sırada sürgünlerini bekleyeceğiz

Eklenti 272265

Eklenti 272266
Sevgili agozce ve sevgili missmenas,görsellerden baktım,hoya erythrostemma white ve pink çiçekleri muhteşem,ektiklerin inşallah büyür de bende sizlerden talep edebilirim,ikinizinde ellerine sağlık.

Perihan Bayram Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026