View Single Post
Eski 02-03-2012, 12:10   #1295
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Sevgili Gülsen,
tam bahar geldi derken kapımızı soğuklar yine bastırdı. Geçen 2 hafta Güneşli geçince Hoyalardaki kıpırtı benide heyecanlandırmıştı. Gelişimleri gerçektende hayranlık derecesinde İnsanı keyfe boğuyor. Dilerim Sizinde Hoyanız vardır, ancak beni o zaman anlayabilirsiniz. Sanki Baharın müjdescisi gibi bir şey bu Hoyalar.
Sorunuza gelince Ruj çiçeği Hoya akrabası olup yine yapı marketlerde ve çiçekçilerde Hoya diye satılmaktadır. Bella Hoya türüdür, umarım yardımcı olabilmişimdir... Antalya'dan Sevgiler Güzelim Gaziantep'e...
sevgili missmenas benim yaklaşık 15 yıllık bir hoyam var açık pembe ve sizi gerçekten çok iyi anlıyorum heyecanınıza hak veriyorum her an gidip gelip en küçük detayı görebilmek bütün hevesimiz, onlar bir filiz verip yeşerdikçe bizde beraber filiz veriyoruz.Ancakk malesef antepte ne çiçekçilerde nede yapı marketlerde çok fazla çiçek türlerini bulamıyorum.Ve mümkünse sizde varsa eğer kırmızı ruj çiçeğinden, bella ve keri rica edicem tabi mümkünse. Saolsun izmirden ankaradan konyadan arkadaşlarla çeişteli çelik paylaşımlarım oldu. Hatta ANKARA, ÇANAKKALEve DÜZCEye hoya çeliklerimden gönderdim umarım hepside köklenip güzel çiçekler açarlar ben gönülden paylaşmayı çok seviyorum bende olan herkeste olsun istiyorum imkanlarım gücüm yettiği sürecede buna devam edicem. GAZİANTEPten kucak dolusu SEVGİLER

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Başa Dön