![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Bettyy'cim, Hoya preatorii resimleriyin bende yarattığı pozitif enerjiyi tahmin edemezsin. Başarını Kutluyorum bu başarını kıyaslaman adına bendeki 2 tane Hoya preatorii resimlerini gönderiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Ağaç Dostu
|
Birazda görsel şölen yapmak güzel olacak sanırım, Sevgili Bettyycim'den aldığım enerjinin yansıması demek daha doğru olacak. Teşekkür ederim Bettyycim... Bu yıl çiçek açmasını beklediğim Hoyalardan birkaç tanesi... Hoya imperialis Red... Kısmet olursa bir taneyle kalmayacak inşallah 3. de yolda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Ağaç Dostu
|
Hoya shepherdii bu yıl açmaya iyice karar verdi üzerindeki çiçek saplarındaki tomurcuklar iyice belirgenleşmeye başladı... ![]() ![]() Süprizler asıl geçen baharda aldığım hoyalarda oluyor. Hoya kenejiana var. variegata. ![]() Hoya bella bu yıl çiçeklerini açmasını beklediğim ve görmeyi çok istediğim bir tür. Geçen yıl nerdeyse kaybetmek üzereydim... ![]() Hoya carnosa red... bu yıl çok azimli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Hoya cv. Mathilde'de bu çiçek sapını görmek bile açmış kadar Mutlu etmeye yetiyor ![]() ![]() ![]() Hoya nicholsinoiae, çiçek sapı iyice belirgenleşti... ![]() ![]() Hoya verticillata üzerindeki çiçek saplarında azimle tomurcuklarını oluşturmaya devam ediyor... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
|
Hoya lacunosa'yla hala savaş veriyoruz, yaprakları buzuldu ama nihayet artık tomurcukları açma yönünde ilerliyor... ![]() Bunları açıklamayacağım, bana nasıl süpriz yaptıysa sizlerede süpriz gelsin açtığı zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bilene ödül var mı? sevgili arkadaşım ona göre bilelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaç Dostu
|
Güzel fikir, tamam bilene bildiğiniz hoya hediye gelecek benden ![]() biraz hoya dersi çalışmak gibi olacak ama iyi olacak. Listemi boşuna tarama bu arada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orkun'cum çok Teşekkür ederim. Takas hoyamızın süprizinidede sanada gönderiyorum ![]() Hoya parasitica Lao... Sürgününü güçlü bir şekilde uzatmaya başladı... ![]() ![]() Manevi değeri olan ilk hoyam... ![]() Sevgili Taner Angay Bey'in bana doğum günüm için yurtdışından getirttiği Hoya serpens, çiçek sapı oluşturuyor çok şeker bir görüntüsü var ve aldığım en değerli hediye bu oldu doğumgünümde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda Aralık 2011 de gelen hoyalarımdan bazı görüntüler... Bu hoyaların son halini merakla bekleyen Arkadaşlarıma gelsin... Aldığım çeliklerde birçoğunu yaşatmayı başaramadım. köklü kısımları en azından yaşıyor olması ve yedekleme denemelerime sonbaharda devam edeceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
|
Görsellere Devam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Ağaç Dostu
|
Resimlere devam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün için çok olacak biliyorum bu kadar görsel ama başlamışken bitirelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaç Dostu
|
...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
|
Hoya magnifica, nihayet köklü kısmıda sürgün uzatmaya başladı... ![]() Hoya meledithii, maalesef yedeklemede başarısız oldum. Köklü bölümünde de sürgün çıkartmaya başlaması çok Sevindirici, yaprakların albenisine bakarmısınız, çiçek açmasa bile yetecek güzellikte ![]() ![]() Hoya obscura, Sevgili Huzunperest Arkadaşımla yaptığımız takasta, 2010 yılında köklü olarak bana kazandırdığı hoyamdır... Çok Teşekkür ederim...Arkadaşım bu güzelin geçen yıl çiçeklerini koklayabildim muhteşem kokusu olan bir tür... Üzerinde 20 nin üstünde çiçek sapları var, bu yılda açmasını heyecanla bekliyorum... ![]() Hoya carnosa ( çilli farık ) Sevgili Orkun'cum taktı bu ismi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Agozce Arkadaşım, güzel haberi paylaşmak çok güzel olacak. Hoya erythrostemma white çeliği biliyorsun diatomitte köklendirdikten sonra toprak ortamına aktarmıştım... Bugünkü haliyle 3 tane sürgün çıkartma yolunda.... Çok Teşekkür ederim bu hediyen için... Senin hediyenide havalar biraz daha ısınsın göndereceğim ![]() ![]() Sevgili Karalale'cim, binbir zahmetle Almanya'dan gönderdiğin süpriz hediyen.... Bugünkü haliyle Hoya cinnamomifolia mız hayata bağlandı sürgün çıkartma aşamasında... Çok istediğim türlerin ilk sırasında yer alması, ve böyle zahmetlerle bana ulaşması bu Hoyayı dahada bir özel kıldı. Arkadaşım Çok Teşekkür ederim, koleksiyonuma ayrı bir renk katacak çiçekleriyle ![]() ![]() Yapraklarının güzelliği ilgi çekmeyi başaran Hoyalarımdan birtaneside Hoya macrophylla, 2011 baharında yurtdışından edindiğim türler arasında... ![]() Sanırım bugünlük bukadar yeter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2010
|
ne kadar güzel yetiştirmişsin ellerine saglık |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Abla hoyalar çoşmuşş , bu senee hepsi erken açtı gibi bişii oldu ![]() artık birbirinizi çok iyii anlıyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Bilgilendirilen Üye
Giriş Tarihi: 28-03-2012
|
başarılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
|
Hatice cim tek kelime ile muhtesem ler. Tasinmaya az kaldi, tek dilegim zarar görmeden yeni mekanlarina Mugla Hoya Sera ya yerlesmeleri. Senden ricam biraz cik yer ayir, eger saglikla o zamana kadar bakmayi basarabilirsem bu güzellik Mugla Hoya Sera nin yeni üyesi olacak. Hoya Pauciflora, biliyorum bu türle problem yasadin, hala elinde var mi bilmiyorum. Insallah Mugla havasini sever... Sevgilerimle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Ağaç Dostu
|
Aman Tanrım bu Hoya pauciflora benimmi şimdi gözlerime inanamıyorum. Ekrana yapıştırdın beni yanımda birisi olsa halime gülerdi ![]() ne yazacağımı bile toparlayamıyorum heyecandan ![]() Çok ama Çok Teşekkür ederim ince düşüncen için. Hoya pauciflora, Hoya patella ve Hoya megalantha'lar seramda en güzel köşeleri kapacaklar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Ağaç Dostu
|
Pauciflora
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Merhaba sevgili missmenas senden gelen hoya tricolour bir yaprak büyüttü ikincisi gelmek üzere sende bir gör istedim sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
bana gönderdiğiniz verticilatanın büyümüş, serpilmiş, bir de çiçek açmış halinin fotoğrafı var mıdır sizde ? hadi çiçek olmasa da olur ama biraz serpilmişini bi görsem keşke. benim kızım incedeeen inceden büyüyor ve yaprakları içe kıvrılıyor. normal midir acaba? aynı odadaki carnosa mutlu ve tomurcuklu,yine sizden gelen kerii ise ataklara başladı ![]() ayrıca yeni hedefim pembiş pembiş tricolorlar. aklıma soktunuz onu da siz, ah ah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ilksenozturk, Hoya verticillata resimlerini uzun zamandır eklemiyordum. Büyümüş serpilmiş halimi artık cozuttu bu hoya verticillata ![]() ![]() ![]() Yapraklardaki içe kıvrılmalar, Kış Mevsiminde yetersiz Güneşışığı almamasına bağlıdır. Resime dikkatli bakarsanız benimkisindede içe kıvrılmalar var, birde arada bir susuz kalıncada içe kıvrılmalar olabiliyor. Sağlıklı bir gelişimi var ise bu kıvrılmaları sorun etmemeliyiz bence ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Hoya verticillata, 2010 yılbaşı gecesi çelikten dikmiştim. Bu güzelliği paylaşmak ayrı bir keyif olacak... Sabah güneşini direk olarak alıyor, bütün kış boyunca hiç perdeyi kapatmadım, rengin güzelliğine bakarmısınız ![]() ![]() Açıkartırma için Sizlerden Hoyalara gönül vermiş birisi acaba üstlenebilirmi? Özelikle aklımdan ilk geçen 2 kişi var. Sevgili Bettyycim ve Orkun Kırcı Kardeşimiz oldu nedense ![]() Dediğim gibi fazla zaman ayıramayacağım, Babamın ciddi bir tedavi süreci başlayacak, ve havalar çok ısınmadan bu olayı halledecek gönüllü arıyorum. Bende fırsat buldukça gelişmeleri takip edeceğim. Hoyaları kim alıyorsa adres bilgilerinin bana ulaşması yeterli olacak... Yeni Sahibini bekleyen Hoya verticillata ve Hoya carnosa tricolor, açıkartırmaya katılacak bugüzeller ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
Benim vefalı hoyam bu, ne zaman derin kederlere bürünsem çiçekleriyle birşeyler anlatır gibi açıyor ![]() Gündüz, genel görüntüsüyle yeni resimlerini eklerim... Hoya lacunosa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
Allah acil şifa versin babanıza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hülya hanım, Sevgili İlksenozturk, Teşekkür ederim... Hoya lacunossa... Düzenleyen missmenas : 10-04-2012 saat 01:01 Neden: Kişiye özel iletilmesi gereken mesajı okunduğu için sileceğimi belirtmiştim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
Sevgili Missmenas, bazı sebeplerden dolayı uzun zamandır foruma girememiştim. Bu güzel hoyalarınızı özlemişim, tekrar görmek beni yine heyecanlandırdı. Umarım en kısa zamanda yanınıza uğrayabilirim. Benim geçen yaz çeliklediğim Carnosalar yeni yeni gelişmeye başladı, bir hoya çiçeği ne zaman koklarım heyecanla bekliyorum. Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Sayın esinruzgar çeliklerin gelişme göstermesi gayet güzel bir haber. Tebrikler. Çiçeği ne zaman koklarım derseniz benim gibi uzun bir müddet bekleyebilirsiniz, gerçi Antalya sıcak ve çok güzel bir şehir İnsanlarının güzelliği havasına yansımış çabuk çiçekleneceğine eminim. Ama bekleyemem derseniz Hatice ablamı ziyarete gitmenizi müsadenizle tavsiye edebilirim. Sıcak, içten, samimi ve güzel bir içten karşılama ile karşılanırsınız ve hakikatten saatlerin nasıl geçtiğinin farkına bile varamazsanız. Tabi gitmişken açan çiçekleri benim içinde koklarmısınız. Hatice ablacım herzamanki gibi yine harikasın, tebrik ediyorum. lacunossanın görüntüsü buradan müthiş güzel, karşısında kahve veya çay içerken buda Hilalin yerine deyip içermisin. Ayrıca amcamın rahatsızlığından dolayı tekrar geçmiş olsun demek istiyorum Allahım acil şifalıklar versin ve hayırlı haberleri bizlerle paylaşırsın. Yanında olmayı ve elimden geldiğince destek olmayı isterdim fakat uzaktada olsa yapılabilecek bir şey olursa elimden geldiğince yapmak isterim. Haber vermen yeterli. Saygılarımla. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|