View Single Post
Eski 09-04-2012, 15:03   #1380
delete61
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Sayın esinruzgar çeliklerin gelişme göstermesi gayet güzel bir haber. Tebrikler. Çiçeği ne zaman koklarım derseniz benim gibi uzun bir müddet bekleyebilirsiniz, gerçi Antalya sıcak ve çok güzel bir şehir İnsanlarının güzelliği havasına yansımış çabuk çiçekleneceğine eminim. Ama bekleyemem derseniz Hatice ablamı ziyarete gitmenizi müsadenizle tavsiye edebilirim. Sıcak, içten, samimi ve güzel bir içten karşılama ile karşılanırsınız ve hakikatten saatlerin nasıl geçtiğinin farkına bile varamazsanız. Tabi gitmişken açan çiçekleri benim içinde koklarmısınız.
Hatice ablacım herzamanki gibi yine harikasın, tebrik ediyorum. lacunossanın görüntüsü buradan müthiş güzel, karşısında kahve veya çay içerken buda Hilalin yerine deyip içermisin. Ayrıca amcamın rahatsızlığından dolayı tekrar geçmiş olsun demek istiyorum Allahım acil şifalıklar versin ve hayırlı haberleri bizlerle paylaşırsın. Yanında olmayı ve elimden geldiğince destek olmayı isterdim fakat uzaktada olsa yapılabilecek bir şey olursa elimden geldiğince yapmak isterim. Haber vermen yeterli. Saygılarımla.

delete61 Çevrimdışı   Başa Dön