View Single Post
Eski 04-04-2012, 22:33   #1375
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Hoya verticillata, 2010 yılbaşı gecesi çelikten dikmiştim. Bu güzelliği paylaşmak ayrı bir keyif olacak... Sabah güneşini direk olarak alıyor, bütün kış boyunca hiç perdeyi kapatmadım, rengin güzelliğine bakarmısınız bununla birlikte 5 tane olmak üzre geliri agaclar.nete aktarılmak üzre açıkartırmaya çıkacaklar. Hoya verticillata, Hoya bogor, Hoya australis, Hoya obscura pink, Hoya carnosa tricolour, Hoya carnosa 'crinkle 8'. Sizlerden sadece 10 gün gibi bir süre rica edeceğim, bu aralar Babamın ciddi bir sağlık sorunu var
Açıkartırma için Sizlerden Hoyalara gönül vermiş birisi acaba üstlenebilirmi? Özelikle aklımdan ilk geçen 2 kişi var. Sevgili Bettyycim ve Orkun Kırcı Kardeşimiz oldu nedense
Dediğim gibi fazla zaman ayıramayacağım, Babamın ciddi bir tedavi süreci başlayacak, ve havalar çok ısınmadan bu olayı halledecek gönüllü arıyorum. Bende fırsat buldukça gelişmeleri takip edeceğim. Hoyaları kim alıyorsa adres bilgilerinin bana ulaşması yeterli olacak...
Yeni Sahibini bekleyen Hoya verticillata ve Hoya carnosa tricolor, açıkartırmaya katılacak bugüzeller

Eklenen Resimler

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön