![]() |
uyarmasanız ben gül diye geçmiştim bile.
|
Sevgili Lusoari,
Sen yine neler paylaşıyorsun öyle sevgili kardeşim? Kalpten gideceğiz ekran karşısında. Ama böyle de olmaz ki! Her şey çok güzel yine, emeklerine sağlık. O sarı kırmızı hasekiyi ilk defa sende gördüm yanılmıyorsam. Tohumunu rica edeceğim ama tohuma sahip olmam durumunda dahi bu güzel çiçeği en erken iki yıl sonra görebilecek olmak çok acı!:o:dilli: Sevgiler, selamlar... |
Sevgili alaoğlu, beğenileriniz için çok teşekkür ederim sizleri sayfamda görmek çok güzel. :)
Sevgili Loveforlife ablacığım, bu sarı kırmızı haseki gerçekten muhteşem bu sene ilk defa çiçek açtı. :D Bir de bunların katmerlileri var ben de yoklar ama onlardan da çok istiyorum. Tohumlarını toplayıp bu türü çoğaltmak bence de çok iyi olacak senin içinde mutlaka ayıracağım. ;) |
4 Eklenti(ler)
Bu sabah çekmiş olduğum resimleri sizlerlede paylaşmak istedim. ;)
|
Atlas muhteşem abi ;) Maşallah.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ve güzel sona az kaldı, hayatımda ilk defa olacak... :D
|
Waooooovvv gozun aydin, takipteyiz, acmis halini de merakla bekliyoruz.
Kac cesit oldu bakim senin hoyalar, bana yaklastin mi yoksa gectin mi? 😷😷😷 |
Alıntı:
Sana yetiştim mi, geride mi kaldım bilmiyorum ama sanırım 50 tür oldu. :D Sende kaç tür var? :o |
Alıntı:
|
[QUOTE=lusoari;1387817]Sağolasın ablacım :D
Sana yetiştim mi, geride mi kaldım bilmiyorum ama sanırım 50 tür oldu. :D Sende kaç tür var? :o[/QUOTE Vaaaooovvvvvvv. Vay canına :) |
Masallah sevgili kardeşim bayağı çeşit edinmişsin.Hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Ben 3 deydim kerii gitti 2 ye düştüm :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim hiç yok, 50 tür denince ağzım kocaman açıldı:eek:
|
:d :d :d
Alıntı:
|
Neler var diye sormayacağım Sevgili Lusoari; neler yok, onu söyle çeşitlerden... ;)
50 çeşit olupta bir dal tomurcuk resmiyle kurtulamazsın bizden. Biraz daha görsel istiyoruz....;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende hiç yok ama merak işte neden 30-50-100 çeşit ve nerede yetişiyor bunlar. Saksı mı yerde mi?
Herbirine ayrı bakım yapmak gerekiyor mu? Ben zırcahil :D :D :D |
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bütün sorularınızı akşam üstü cevaplarım biraz siteye girip göz gezdireyim dedim ama işe geç kalıcam. :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hedefler büyük olunca biraz büyük adımlar atmak gerekebiliyor, daha istediklerimde var. :D İlk başta bende çok korktum acaba bunları yaşatabilirmiyim diye ama yılların vermiş olduğu tecrübe ile (diğer bitkilerden) ve bol bol araştırarak, eşe dosta bakımlarını sora sora üstesinden geldim tabii en önemliside sevgimi hiç esirgemedim. :o |
Alıntı:
Ayrı bakımı size kısaca şöyle açıklayayım... Bağzı türler sıcak severken, bağzı türlerde daha serin seviyor bu kural su ve ışık içinde geçerli ama genelleme yapacak olursak hoyalar tropik kökenli bitkiler oldukları için nemden ve sıcak ortamlardan hoşlanıyorlar. Doğada ağaçlara sarılarak yaşarlar bağzı türler ise ağaç kovuklarında sarkıcı olarak yaşamayı tercih ederler ama bizler onları saksılarda yetiştirmeye çalışıyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen görsel istersinde ben paylaşmazmıyım hemen geliyorlar... :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025