![]() |
Cumartesi donuyorum nasipse...Gelince mesajlasiriz...Kendine iyi bak kardesim :)
|
5 Eklenti(ler)
Sayfalarımızı uyandırma vakti geldide geçiyor bile. :D
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
4 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Hayır bunlar son olamazzz!!! Bu nasıl şahane bir lale böyle, öyle katmerlenmiş ki erengül sandım...:eek::cool: |
:D evet sakdag o gerçek bir lale, bunun dışında iki tür daha var katmerli ama diktiğimden bu yana üç sene geçmesine rağmen hiç açmadılar sadece yaprak veriyorlar, tahminimce çiçek açacakyeterli olgunluğa gelmediler.
|
Bir geldin pir geldin sevgili lusoari....Masallah hepsi birbiriyle yarisiyorlar.Bakmaya doyamadim :)
Devamini bekleriz.... |
Ya hu bu sitede herkes beni çatlatmaya mı çabalıyor, o laleler, sümbüller ne öyle Lusoari ağabeyim? Hele o nasıl bir sondur, bana bir anlat... :D :D
Şaka bir yana Sonkez ablamın dediği gibi, bir geldin pir geldin, nerelerdeydin? ;) Ayrıca maşallah, gerçekten bayıldım o sondaki laleye :D |
Sevgili lusoari,
Çiçeklerin yokluğunda seni çok özlemiş belli ki, sen döner dönmez bütün güzelliklerini sergilemişler sana :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Soğancı olan sensin, bunları ne zaman ayırmam gerekli? |
Alıntı:
Şu bir iki güne kadar işlerim biter diye tahmin ediyorum. :o |
Hadi sana kolay gelsin :) Toparla etrafı işin bitince bizimle o güzel çiçek ve ağaçlarının resmini paylaş. Sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
|
Hepsi de çok güzeller, maşallah diyorum sevgili lusoari.
|
:) Maşallah maşallah sevgili lusoari. Harika soğanlılar.
Ben de her gezdiğim bahçede soğanlıları böyle güzel görünce soruyorum; :D bu senenin soğanları mı, yoksa geçen seneden kalan soğanlar mı? Zira ben bir sürü soğan dikiyorum bir dahaki seneye yok; özellikle laleler. Sayfamda da paylaştım geçen seneki lale tarlamı ve bu sene açanlar toplasan 10 tane. :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence senin laleler ya çürüyor ya da birileri habersizce yürütüyor gibime geldi ama sanki ikinci seçenek daha ağır bastı bende. :mad: |
Elinize emeğinize sağlık sevgili lusoari. Çok güzeller... Baharı çok özlemişiz. Bu görüntüler bizi mutlu ediyor...
|
4 Eklenti(ler)
Biraz bu güzellikleri paylaşalım. :D
|
4 Eklenti(ler)
Geçen sene Güler ablanın hediyesi olan pembe zefirantes bu sene ki ilk çiçeği ve yine ilk defa göreceğim streptocarpusun tomurcuğu. :D
|
3 Eklenti(ler)
Streptocarpus nihayet açtı. :D
|
2 Eklenti(ler)
Aquilegialar açıyor. :D
|
2 Eklenti(ler)
Açtırmayı becerebildiğim tek ceylan sardunya ve kohleria bibi.
|
Maşallah hepsi yine çok güzel. Bibi ne bayıldım :)
|
Mesaj alındı. :D
|
Alıntı:
|
Abicim evlatlık dicem ama yaşın çok genç kardeş olarak falan alsana beni evine... Her işi yaparım yeter ki bu güzelliklerin içinde olayım artık ekrandan bakmak yetmiyor bana yetinemiyorum :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025