![]() |
Hibiscuslar benim de vaz geçemediklerimin arasında. :)
|
Clivyası tomurcukta olan biri olarak dönüp dönüp 4-5 kere inceledim güzel çiçeğinizi...;)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1246611-post825.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Clivyayı bende çok sevdim..
|
Sayın lusoari, çiçeklerinizin hepsi çok güzel ama clivya bir başka güzel. Bu çiçek benimde uzun zamandır hayalini kurduklarımdan. İnşallah benimki de bir gün böyle açar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gelir mi ki acaba Lusoari ağabeyim? :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sends hoya türleri var mı? |
Alıntı:
Ben de hoya istiyorum arkadaşlar, düşünmekten çıldırıcam sanki. :p |
Ayy kardeşim benim, cokk mutlu oldum inanki.. bunları duymak yetti arttı yemin ederim.. Bi tane mum çiçeğim var, türünü bilmiyorum.. en klasik olanı sanırım.
|
Bende de bir tane var ama 2 hafta önce Milla ablam çelik olarak göndermişti o yani :o :D
|
Alıntı:
|
Sitede hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz sayılır, benim öyle hainliklerim, esirgemem yoktur bilirsin eğer biri bir şey istediyse ben de olmadığı halde konu komşudan bulmaya çalışırım napim işte benim yapım bu. :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kardeşim bu güzellerin büyümeye devam ediyor ,yılbaşını yanlarına koymayı unutmuşum.Ben bir hafta sonra 15 günlüğüne yurt dışına çıkacağım.Gelince hoyaları ısmarlayacağım tabii hala istıyorsan seninkileri de beraber..Arkadaş aldı,birinin boyu 30 cm kadar diğeri yedi,sekiz yapraklı çok güzeller..Başka istediğin birşey varmı.:confused:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen gelince siparişi verirsen iyi olur (yurt dışından siteyi ve bizleri ihmal etme haberleşelim mutlaka) biliyorsun hoyalara taktım kafayı gidiyorum, şu sıralar tek bir sloganım var " ne kadar çok hoya, o kadar iyi" :D :D Delirdim mi ne? Sana iyi tatiller ablam oralarda gözünü dört aç bakalım neler var, şaka bir yana en önemlisi sağ salim gidip gelmen, Allah'a emanet ol! |
Alıntı:
|
İnşallah bol dualı bir gezi olacak..Mekke ve Medineye gidiyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah..Sevgili Sonkez ne mutlu size, Benim de bol selam ve özlemlerimi götürün ne olur.. Desenize siz de bundan sonra hep özleyeceksiniz oraları. Çünki bir kez gören ve yaşayan hep özlüyor...Umreniz ve dualarınız kabul olsun. Darısı haccınıza olsun. |
Alıntı:
Allah bize de nasip etsin İnşallah ... |
Bitkileriniz harika,bende balkonum için çalışmalara başladım umarım güzel bir görüntü elde edebilirim.Siteyi hep takipte idim ama yeni üye oldum,güzel bir ortam var bitkilerle uğraşıldığı için sanırım... Herkese selamlar
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025