![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili kardeşim o kadar çiceği nasıl getireceksin ve benım payıma neler düşecek çok merak ediyorum...
|
Bir şekilde getireceğim ablam, söz verdim listem çoktan hazır ama sana söz verdiklerimin dışında yine sürprizlerim olabilir. :D
|
Bensiz çiçek paylaşımı hee:mad: :mad::mad::(
|
Merakla,heyecanla bekliyorum:)
|
Aman Allahım :) Bu kadar çeşidi hiçbir arda görmemiştim . Nasıl bu kadar çok çiçeğe bakabiliyorsunuz ?En çok sarmaşık gülünüze ,küpeliler ve hepsi çok güzeller . Emeğinize sağlık .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha iyileri, güzelleri inşallah sizin olur. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Konu ile pek alaksı yok ama yinede sizlerle paylaşmak istedim. Sevgililer günü için, tamamen A dan Z ye benim yaptığım çikolata sepeti. :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu görseli paylaşmak için çok uzun zaman bekledim. İlk defa sizlerle paylaşacağım, o benim için sahip olduklarımın içinde en değerlisi gerçek bir kraliçe. Karşınızda strelitzia regina (cennet kuşu). :cool:
|
Sevgili kardeşim,
Cennet kuşun çok harika. Bir de sende ne maharetler varmış böyle, o ne güzel çikolata sepeti. Ellerine sağlık. |
Sevgili Lusoari, daha ne gizli hazinelerin var, merak ediyorum doğrusu!!! ;) ;)
|
Alıntı:
Hayal gücü, el becerisi ile birleşince ortaya böyle tablolar çıkabiliyor. Tekrar teşekkür ederim. :D |
Alıntı:
Onlar benim gerçek hazinem verdiğim sevginin ve bakımın karşılığında, beni nasıl mükafatlandıracaklarını çok iyi biliyorlar. ;) |
Sevgili lusoari starliçe harika görünüyor birtanede bende var ama çiçeğini ne zaman görürüm bilmiyorum bekliyorum artık:) Güle güle büyütün
|
[QUOTE=günebakan;1356421]Sevgili lusoari starliçe harika görünüyor birtanede bende var ama çiçeğini ne zaman görürüm bilmiyorum bekliyorum artık:) Güle güle büyütün[/QUOTE
Yavru bir cennet kuşu 5 ile 7 yaşına gelince ilk çiçeğini açıyor benim ki de ilk çiçeğini 5 yaşında açtı, şu an 8 yaşında. Suyu ve güneşi seviyor. Sizin ki de mutlaka olgunlaştığı zaman açacaktır, ben inanıyorum. :D |
Teşekkür ederim benimkinin sorunu çok fazla güneş almaması almazda zaten çünkü balkona akşamüstü güneş giriyor:) sabırla bekleyecegiz artık
|
Sayfanizi bastan sona büyük bir keyifle gezdim , birbirinden güzel bu cicekleri bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkürler...
|
Beğenmenize sevindim, asıl ben sizlere teşekkür ederim. :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu seneki soğuklardan ben de nasibimi aldım ve bahçedeki bütün amaryllis ve hippeastrumları kaybettim en çok ta pembe trompetleri, beyaz, pembe, bordo ve beyaz üzeri bordo çizgili olan amaryllislerimi kaybettiğime çok üzüldüm. :(
Sil baştan yapmak için yeniden gözümü dört açıp eşe dosta bakmam lazım, moralim çok bozuk ama neyse ki bahçede yer kalmadığı için saksıda bıraktığım son turuncu hippeastrum sağ kaldı. :( |
Ne kadar guzel acmis...Kocaman bir masallah....
|
Teşekkür ederim ablam. :D
|
Bak ne kadar uzaklardan bile senin guzelleri takip ediyorum..,
|
Eee ablalar kardeşlerini düşünür. :D
Bu arada ne zaman dönüyorsunuz? Benim geliş tarihim sanırım belli oldu 28-29 gibi düşünüyorum. Özelden görüşelim ablam. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025