![]() |
Çok güzel bir hediye,
bakımı için ilk bilgi benden olsun.Serin havadan hoşlanan bir orkide türü.Orta derece ışık istiyor... |
Müthiş güzelmiş Sayın farpali, maşallah maşallah iyi günlerde büyütün. Çok değişik..
semazen benzetmesine katılıyorum doğrusu.. |
Alıntı:
Bu mevsimde İstanbulun havası 11C civarında...dışarıda mıkalmalı?:(, ya da içmekanda ne yapmalıyım |
Sayın Farpali
Çok güzel bir yeni yıl hediyesi, nazar değmesin ve çiçekleri hiç eksik olmasın . |
Harika bir hediye özellikle manevi yönü çok fazla okuduğuma göre. İnşallah uzun yıllar yaşatır ve çiçeklerini görürsünüz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi günlerde büyüt sevgili farpali yaşatamadığım bir tür çünki kendisi, ne umutla baksamda bana çok naz yaptı.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evet tamamlanıyor çiçekleri Ludisia'nın.
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın çiçeklerinin son günleri herhalde ...
|
1 Eklenti(ler)
Gerçi bana son gibi gelmiyor ama...
|
1 Eklenti(ler)
Alacalı sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
Yaprakları sararmasına rağmen,çin gülümün üzerindeki tomurcuklarından birtanesi...
|
1 Eklenti(ler)
O ortada görünen ,kaybettiğimi düşündüğüm Müge soğanlarımın rizomu...
|
1 Eklenti(ler)
Emanet Ruj çiçeğine ,diğer çiçeklerimden daha özenli bakıyorum,hatda kuş bile kondurdum.!;),mavi ye nazar değmezmiş:).
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerimin ziyaretçisi,bacadan değil,tavandan iniyor!:D
|
Yine yıkılıyor farpalinin evi MAAŞALLAH diyelim :p
|
Maşallah herşey güzel içinizi ferah tutun orkideyle alakalı aynından benimde oldu bakarız sadece çok titremiycem üstüne titredikçe kaybediyorum. Sevgilerimle şimdiden yeni yılda sağlık mutluluklar diliyorum.
|
Alıntı:
|
x
http://i.imgur.com/sgkOi.jpg Bugün real pratikerde farbalinin aynı çiçekden gördüğüm 2 tane kalmış fiatı 39,99 lira almak isteyenlere duyurulur..
|
1 Eklenti(ler)
Tam adına yakışır şekilde,tam zamanında açtı çiçeklerini.
|
1 Eklenti(ler)
Orkidem yalnız kalmasın diye! ;)
|
Orkideniz çok güzel Sn. Farpali..Güzel günlerde büyütün.
|
Yılbaşı çiçeğiniz yılbaşının ne zaman olduğunu biliyor olmalı.Benim iki tane minik çeliğim balkon serasında duruyor.Tomurcuklarını büyütüyorlar hala,yılbaşı gelmedi henüz onlara.
Saksı sunumlarınız çok hoşuma gidiyor. |
1 Eklenti(ler)
İlk defa bir menekşeyi açtırdım,çok şükür:))..Tabakdan sulamanın faydası oldu sanırım..
|
sevgili farpali ilk defada bu kadar çiçeklendire biliyorsan maşallah diyorum şapkam olsa emin ol çıkarırım :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu güneşli hava kaçmaz!
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025