![]() |
1 Eklenti(ler)
Doğa her an şaşırtmaya devam ediyor beni..Bu güzelliğin adını bilen varmı?
Sayın kelebek çalısından cevap geldi..Bir ara fotomontaj olduğunu bile düşünmüştüm.. Bu güzelliğin adı "psychotria elata"..Muhteşem . |
psychotria elata
1 Eklenti(ler)
Bir detay daha..
|
1 Eklenti(ler)
:))
|
Alıntı:
|
fulun,zakkumun,güllerin kokusu taa buralara geldi ablacım ellerin dert görmesin.O kuş yuvasınada bayıldım, kuş olup oraya gelesim geldi:))kedicine zaten aklım gidiyor,eriyorum bitiyorum eşşeğe oyyy ben onu bir mıncıklayıp öpsem öpsem oyy:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğin gibi tam eşşşşek,bir muzur bir o kadarda duygusal,günün büyük bölümü alçımın üzerine yatarak ve patisi ile okşayarak geçiriyor...Can o bana... |
Sayın farpali fotograf 3 d cekilmiş o yüzden öyle cıkmış sanırım.
Bana itici geldi ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bu sukulentleri nasıl bu kadar büyütüyorlar anlamış degilim formunu bozmadan .
Agaca sarılmış kurbagayı sizdemi görmüştüm farpali |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Nereden aldıgınızıda sölerseniz daha mutlu olacagım ;) .
Teşekkürler . |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Muh-te-şem
|
sayın farpali güzel paylaşımlar için teşekkürler kültürümüz artıyor :) ve ayrıca ben buna bayıldım ya psychotria elata nasıl birşey nerden buldunuz . çiçeklerimi ben öperdim bir gün bir bitkininde dudakları olacak da beni öpecek :) gülerim ve ayrıca bu bitkiden isterim . istiyorummmm ! aklımıza düşürdünüz sayın farpali vebali ne olacak şimdi :) akşam eşime göstereyimde bakalım ne tepki verecek :) allah ım neler yaratıyorsun!
|
Alıntı:
|
Budhha's Temple
2 Eklenti(ler)
Bu da bana günün en güzel süprizi oldu.
Uzun zamandır arıyordum,bunu bilen canım arkadaşım bana geçmiş olsun hediyesi olarak getirmiş,:))).Üşenmemiş tüm seyahati boyunca elinde taşımış... |
sayın farpali inşallah psychotria elata yolunuz yolumuz çakışır çok sevdim şirin şey :) belki oda geçmiş olsuna gelir sizi belli mi olur ?
|
Alıntı:
..Gelsin gelsin çok memnun olurum..::) Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Biraz düşünülürse daha bunun gibi neler yapılabilir...Basit ama yaratıcı ..Çok beğendim.
Bildiğimiz plastik alçı malzemesi ile yaprağın kalıbı alınıyor.. |
1 Eklenti(ler)
Nice mutlu,sağlıklı,barış dolu,huzurlu bayramlar dilerim.
Ve tabii bol çiçekli:)...:D |
1 Eklenti(ler)
5 i bir yerde..5 farklı renk sakızlarım.Beyaz ve kırmızı görünmüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Aloe Rauhii mi yoksa Haworthia Tuberculata mı?.... Emin değilim:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu fotoğraftakimi istediğin?sedum bunlar...??? Sedum Photos. http://www.sedumphotos.net/v/sedum-a...o+_1_.jpg.html Ablacım yukarıda verdiğim linklerdeki fotoğraflara bak adını tam bilelim sukulentin mutlaka bulur gönderirim ben size..Bende yok çünkü... Ya da ; olan arkadaşlar mutlaka bizimle paylaşır diye düşünüyorum:cool: |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
ablacım benim aradığım sedum burrito bu resimdeki |
Alıntı:
|
Nereden buldun diye sorsam? :) söyler misin acaba? bende belki bulurum :))
Bu arada bayramın mübarek olsun, nice bayramlara İnşallah... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025