![]() |
1 Eklenti(ler)
Orkidemin yeni yavrusu
|
1 Eklenti(ler)
Mexican Hat..tohumdan yeni çıktı:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ferzanım canım benim,senin atlasın nerden geldi ablacım farklı bir atlas türü.VE orkide yavrun çok şirin güle güle sağlıklı büyür inşallah ama sanırım o yavru değil çiçek dalı olsa gerek..Amerikadan gelen kaktüslerin Aporocactus Flagelliformis fuşya çiçeği var.O binlerin annesi bir büyürse var yaa başa çıkamazsın bir sürü yavrucukları her yerden bitiverirler..Medinillaa çok güzel ama yerim olmadığı için alamıycam kusuruma bakmasın artık :)) sanırım yılan kaktüsün bu ablacım diken rengi yapısı ve inceliğinden bu olduğunu tahmin ediyorum ama yanılıyorda olabilirim :rolleyes:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
sürpriz yaptı hem köklenmiş hem çiçek açmaya çalışıyor bu kadar olur yani...
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria Pink Line
|
2 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeğim tomurcuk doldu..Balkonumda ,açık havada duruyor..Malum havalar soğumaya başladı,tecrübeli arkadaşlar ın desteğine ihtiyacım var..İç mekana almalımıyım?..yoksa balkonda kalırmı?
|
1 Eklenti(ler)
Bir yaprak ondan,bir dal bundan...şirin oldu
|
1 Eklenti(ler)
Sukulentlerimden bazıları
|
bisikletli aranjman harika olmuş ellerine sağlık .
|
evet bisiklletli olan harika görünüyor..
|
henüz yılbaşı çiçeğini içeri alma SN.ferzan bırak kalsın çok aşırı soğuklar yok henüz,yerineden oynatıcak olursan bütün tomurcuklarını döker şimdilik biraz daha büyüyene kadar tomurcuklar kaldın SN.ferzan :)))))
|
çok yaratıcı fikirler. buraya üye olmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anladım. paylaşımlarınıoz çok güzel:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın bay Tömürcek in gönderdiği hediye menekşe yaprakları yerlerini buldu.Teşekkürler Sayın bay tömürcek.
|
Sayın farpali 54 mesajınızdaki Tanrı misafiriniz anladığım kadarıyla süs domatesi ya da domates biberi olarak bilenen benimde çok sevdiğim bir bitki.
Ayrıca çiçekleriniz çok güzeller. Bunun yanı sıra görselliğe önem vermeniz ve değişik görsellikler katmanız çok hoş olmuş. Elinize sağlık diyorum. Bir takipçi daha kazandınız. ;) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Böylesine yağmurlu ve soğuk bir havada,sardunyalarım renkleri ve güzellikleri ile içimi ısıttılar,onları izlerken kısa bir molada hiç üşümedim.
|
Alıntı:
Birkere bu menoşların altındaki uğur böcekli yapraklı saksı altı çok gıcık durmuş, çıkar onu at bana doğru ben çöpe atıcam onu :p birde o balkondaki kaktüslerin olduğu ferforje sehpada öyle hiç hoş değil,ne o öyle çıkar o saksıları ondan beni sinir edip duruyosun zaten ;) SAYIN FERZANIN DİKATİNE ;) |
sevgili ferzan bende menekşelerin konduğu keçeye bayıldım uğurböcekli pek şirin bir çit. nerden aldığınızı sorabilir miyim?
|
Alıntı:
Avize çiçeğinin tohumu için destek benden, baharı beklemeyin ekin bahara kadar 5-6 yaprak olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dikey Bahçe, Yeşil Duvar |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah,Sonbaharın son güneşli günlerinden biriydi sanırım..Balkonumdan baktığımda bu manzara beni mest etti;yasemin sarmaşığın üzerinde keyiflice güneşlenen sarman!..gamsız,dertsiz keyif içerisinde.:)
|
1 Eklenti(ler)
Pazardaki çiçekci bu çiçeğin adını sorduğumda "Cennetin Kapısı" dedi bana,valla ben onun yalancısıyım.
|
1 Eklenti(ler)
Pazardaki satıcı yayılan bir çalı trü dedi çıktı işin içinden...
|
1 Eklenti(ler)
Bumu çalı?!...
|
Sakız Sardunyası
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarım ve diğerleri bu yıl beni hiç üzmedi...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025