![]() |
1 Eklenti(ler)
Sarı akşam sefalarım...
|
1 Eklenti(ler)
Bir kaç sene evvel bahçe köşesine serptiğim Tohumdan maydonozlarım giderek yayılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
5 litrelik zeytinyağ tenekesi,temizlendi,bir güzel bej rengi sprey boya ile boyandı,uğur böcekleride yerlerine kondu ful çiçeğime nazar değmesin diye,sardunyalarımın sararıp kopmaya yüz tutmuş yapraklarıda uğur böceklerin arasına serpiştirildi...ana ful den çelikle tutturuldu ve teneke kutuda fullerin en sevdiği yer olduğu için şuan keyfi yerinde.
|
Zeytinyağı tenekesi ne kadar güzel olmuş,elinize sağlık.Tüm bitkileriniz çok güzel,iki sayfanızı da beğeniyle takip ediyorum.
Hangi pazardan bitki alışverişi yapıyorsunuz?Hiç gidebileceğimi sanmıyorum;ama meraktan soruyorum.:) |
Alıntı:
|
sevgili farpali fulun tenekesi süper olmuş ellerine sağlık yıldızlı tebrikler :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zaten pek kıpırdayamıyor gülsencim
|
Alıntı:
|
Ben artık ona birşey demicem bildiğini yapmazsa çıldırır.
|
Sevgili farpali gülen ağacınız çok güzel sadece bir şey merak ettim, renksiz oyun hamuru demişsiniz, o hamuru ağaca nasıl tutturdunuz? Düşmemesi için ne yaptınız? Teneke saksınız çok ince bir zevkin eseri olmuş, ne kadar sade o kadar güzel, çiçekçi seçimlerimizde aynı, benimde o tarzda çiçekçilerim var, ukala insan isterse dünyanın en güzelini satsın, hiç problem değil, almam (yinede büyük konuşmayalım tabi :)))) )
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim
1 Eklenti(ler)
Bugün , Sayın Gülsen den bir kargo geldi; açtıkça mutlu oldum...Neredeyse bütün çiçeklerini paylaşmış benimle..Matruşka gibiydi kargo kutusu...Çooooooookkkk teşekkür ediyorum kendisine.Çok mutlu oldum.ama birde kutudan el emeği göz nuru ,harika birde atkı çıkınca......Eline ,emeğine,güzel,zengin gönlüne sağlık.Çok teşekkür ederim.
|
Ah o kargo kutusu şaşırıpta Sakarya ya gelmez ki :) Güle güle büyütün çiçeklerinizi.
|
1 Eklenti(ler)
Sıklamen zamanı...
|
1 Eklenti(ler)
Orkidelerin yeri bir başka.çiçekleri hiç bitmesin istiyor insan.
|
1 Eklenti(ler)
Sahip olduğum ilk hoya.Sevgili Gülsen hanım göndermişti bana.Hayvanlar sahiplerine benzer diye bir inanış var..Bence zamanla bitkilerde sahiplerine uyum sağlıyor.Bu hoya geldiğinden beri uyuyor,benim gibi uykucu sanırım.!;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkimde uykuda sanırım..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çelikde olan hoyalarımın son durumu...(adlarını bilmiyorum:cool:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Oskar
1 Eklenti(ler)
"Birazda benimle ilgilen,kulağım çok ağrıyor:(,hep bitkilerin hep bitkilerin"...bakışı:).
|
Aşkın Gözyaşları-Mother of Thousands..Binlerin anası
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe Daigremontiana -Bryophyllum daigremontianum ( Aşkın Gözyaşları )
Çok enteresan sukulent türü bir bitki . Bakımı kolay , su isteği az. Aydınlık ortam ve geçirgen toprakta sorunsuz bir şekilde hızla gelişiyor. Uzun yapraklarının kenarlarında sıralanmış damla şeklindeki minicik yavruları yapraktan dökülüp toprağa düşerek ana bitkinin tıpatıp benzeri yeni filizler oluşturmasını sağlıyor. Bitkinin üremesi bu tomurcuklar sayesinde oluyor. Bendeki biraz keyifsiz,bakımında birşeyi yanlış yapıyorum ..Tavsiyeniz? |
sevgili farpali zafer abinin bereketli eli epiphyllum gelişmiş yerinden memnun anlaşılan inşallah çiçekli halinide görürüz.
|
1 Eklenti(ler)
Tam benlik...tüm çiçek seven bayanlara gitsin.
|
1 Eklenti(ler)
Şeffaf saksı,özenle! Orkide saksısına dönüştürüldü..Havya ile saksının üzerine delikler açtım...Biraz daha delikleri genişletilebilirdim daha iyi olurdu...
|
Alıntı:
Hepsinide güle güle büyüt ferzancım,sadece kaynana topuzu biraz küçüktü ama inan en büyük yavruyu seçmeye çalıştım senin için,benim kaynana topuzum bana hediye edilen bir çiçeğin dibinde nohutun yarısı kadardı inan bana, ama şimdi 27 yaşında bir koca kafa oldu inşallah seninkide öyle olur ablacım.Hiç önemli değil lafı bile olamaz hepsini güle güle büyüt,fularınıda güle güle kullan :o |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025