![]() |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Şapkalı kızın saksısında ,Fulümün dibine besin olsun diye gömdüğüm domateslerimden çıkan filizler var.:)
|
1 Eklenti(ler)
Çilek tohumları ekildi...demleniyorlar!...birkaç karışık tohumda serpildi boş yerlere..
|
1 Eklenti(ler)
Nakkaş sarmaşık tohumlarıda hızla çimlendi ve büyüyorlar.
|
Sayın farpali,
Çiçekleriniz güzel, saksilariniz ve aksesuarlariniz ayrı bir güzel. Hep ozenmisimdir, ciceklerle ve aksesuarlarla yapılan kompozisyonlara. Siz çok güzel başarıyorsunuz bu işi. Tebrik ederim. Eğer sakıncası yoksa çilek tohumlarını ektiğiniz saksinizi nerden edindiğinizi öğrenebilir miyim? |
Alıntı:
|
Sevgili farpali bütün çiçeklerinizi kelebek misali gezdim, hangisini sevdim? Tabiyki hepsini, çok güzeller, ve uğur böcekli saksı süslemenize bayıldım, heykeller ve ferforje askılıkta iyi fikir, ince bir zevkiniz olduğu anlaşılıyor, kahvemi içtim çiçeklerinizle sizi çekiştirdik, onlarda sizi çok seviyormuş :)
|
Alıntı:
|
sakız sardunyaları uzun saksı içine birkaç kök dikerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz çok hoş gözüküyor
|
bayıldım sardunyalara maşallah hepsi çok güzel çiçeklerinizin farpali
|
Alıntı:
|
Sevgili Farpali,
Maşallah bitkilerinizin hangi birini saysam, ellerinize sağlık hepsi de oldukça sağlıklı ve bol çiçekliler. Fulunüz, kaktüs ve sukulentleriniz, kediniz, o incecik zevk ve yarttığınız detaylar muhteşem. Çok keyifliydi. İyi günlerde sağlıkla büyütün inşallah. |
Alıntı:
|
Çınar Ağacı
1 Eklenti(ler)
Bahçemde yıllardır duran Çınar Ağacınıda gülümsetebildim nihayet:)!..komşularıma süpriz olucak:)
|
harika nasıl oldu bu:)
|
Alıntı:
|
Çınar ağacınız çok güzel gülümsüyor sayın farpali. Umarım ağacınızın ağzına kuşlar yuva yapmaz. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam tabiri ile kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :D Öyle güzel olmuş ki Sn. farpali, ellerinize, düşüncenize sağlık ;) Çok beğendim ;)
|
Teşekkür ederim beğenileriniz için.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
4-5 sene önce oğlumun yediği bir adet malta eriği çekirdeğiniden ortaya çıkan nimet ,bugünkü halinden ve çiçeklerinden görüntüler..Bu sene çiçek verdi ,önümüzdeki sezon meyvasını görmeyi bekliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın yaprakları arasındaki,tanımadığım 3 adet yaprağı yoldum ancak atmaya kıyamamıştım.iyiki de* kıymamışım..Ortaya şahane bir kasımpatı çıktı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025