![]() |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Massonia echinata
1 Eklenti(ler)
Nasıl dipsiz bir kuyudur Doğa...ve daha nice güzellikler saklıdır bilmediğimiz..İşte yine bugün rastladığım ve daha önce hiç görmediğim bir bitki daha....alıp götürüyor güzelliği ile...çocukken bir karanfil bilirdik bir gül,bir de kırdaki papatyaları..internet çıktı,kafalar doldu taştı vallahi...kör olmak ,sağır olmak ,hissiz olmak lazım bu güzellikler karşısında tepkisiz kalabilmek için.. Kısacası "ruhsuz" olmak lazım...
|
merhaba,
Sevgili farpali, bu nee..!!! sukkulent mi? gerçekmi? yoksa naylon çiçek mi?diye epey baktım....uzun ve karışık ismine bakınca anladım gerçek olduğunu... yine yapmışsınız yapacağınızı...bir güzellik daha gördü gözlerimiz. |
Massonia echinata , akşam akşam yapılır mı sevgili farpali? sayfanı ziyaret eden herkes bu gece nereden bulurum bu güzelliği, buda mı varmış, daha neler göreceğiz gibi sorular silsilesi ile boğuşup uyuyabilecek mi? oldu mu şimdi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Avize çiçeğim ,oğlumun köpeğinin saldırısına uğramış bu gece :((((....haline bakın...umarım toparlar.çok üzüldüm,çoookkk.
|
2 Eklenti(ler)
Bu saksıya,neler ektim neler..ben bile unuttum..Çiğdem,lale,sümbül,bir sürü tohum..Pandora'nın kutusu gibi..Baharda göreceğim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan çıkan Nakkaş sarmaşığı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir dal sedum çeliğinin yavrusu ve yanında yabani bir ot.sedum Bruto dan dökülenler.
|
1 Eklenti(ler)
Sıklamenler soğuk havayı seviyorlar.Birazdan sulayacağım..
|
1 Eklenti(ler)
Lila ,katmerli sakızlar çiçeğe devam...
|
Sn. Farpali, ne güzel çiçeklenmiş bitkileriniz öyle, maşallah diyorum. :)
|
Sn farpali günaydın, Sn almanya lının dediği gibi yine yapmışsınız yapacağınızı.........Harika imece usulu bulan bulamayana paylaştırır.Herkese Sevgi ve Saygılar.............
|
Medinilla Magnifica
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hepsi çok güzel ellerinize sağlık
|
Alıntı:
|
Sayın farpali,
Tek kelime ile tüm çiçekleriniz muhteşem. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
merhaba, Sevgili farpali, o nasıl bir köpek öyle? resmen budanmış çiçek. zavallının haline bakılırsa bunu yapan büyük bir köpek :eek: direk galiba resimdeki o çukurudamı kazmış? galiba köstebek veya fare görmüş diyeceğim ama....o da pek mümkün değil gibi. neyse geçmiş olsun, bikinizin etrafını sarın bari de birdaha ellemesin yaramaz. sevgilerimle |
Alıntı:
|
Calathea crocata Tassmania-Dua Çiçeği
1 Eklenti(ler)
...çiçeklerinin rengine ve yaprak dokusuna hayranım ama adını bilmiyorum maalesef....
Calathea crocata Tassmania |
merhaba,
Hiii, eğer altı aylıkken bu kadar güçlü ise büyüyünce...amannn iyiki gitmiş. avize çiçeği oldukça sert bir bitki, burda yol kenarında bir tane kocaman görmüştüm yazın, birsürü yavru vardı dibinde sökmek için baya uğraştım ama olmadı..çok sertti. bitkiniz çabuk toparlar umarım, çok güzel bir çiçeği oluyor yazın. bu arada son resimdeki bitkinizde pek şirin turuncu turuncu çiçekli. adı nedir acaba? sevgilerimle |
Alıntı:
Arkadaşlara sordum çiçeğin adını,öğrenince fotoğrafa ekleyeceğim.Hem çiçeği,hem de yaprak dokusu çok güzel.. |
Avize çiçeğinize geçmiş olsun diyorum,dayanıklı bir bitkidir bahara kendini toparlamış olur.Almanyalı arkadaşa katılıyorum iyiki gitmiş,hayvan severim ama cinsten çok korkarım.
Pandora'nın kutusu renk cümbüşü sunacak size,bende çok severim farklı soğanlardan oluluşan aranjmanlar.Emeğinize sağlık,sevgiler. |
Alıntı:
|
Vriesea..
1 Eklenti(ler)
Dört ayaklı dostlarımız çok oldular artık:mad:....Sabah avize çiçeğim,biraz öncede,patilerinden zor kurtardığım ,narin Vriesea..Sonunda muradına erdi Puffy ,çiçek düşmanı!,muzur şey...Sonunda ona da bir yol gözükecek bu gidişle..:cool: Çiçeğimin önceki hali böyle idi..(net'den alıntı foto) ,bu akşam ki haline bakın..İçim acıdı resmen..:mad:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025