agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   farpali / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28618.htm)

farpali 26-10-2012 11:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi vehibe (Mesaj 1037655)
Nereden buldun diye sorsam? :) söyler misin acaba? bende belki bulurum :))

Bu arada bayramın mübarek olsun, nice bayramlara İnşallah...

Elbetde söylerim Vehibe hanımcım,Antalyada,Taner beyin serasında var.

Kakts Ticaret-+90 (242) 4173128, 0532-7153130-+90 (242) 4173128---kakts, kaktus, taner angay, lithops, yaayan ta, sukkulent, aloe, ariocarpus, echeveria, hoodia, lophophora, turbinicarpus, crassula, radyasyon, mammillaria, kakts tohumu, kakts bakm, c. Burada.

Sizinde bayramınız mübarek olsun.Sevgiler

farpali 26-10-2012 11:40

1 Eklenti(ler)
"Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar"...

GÜLSEN_ 26-10-2012 23:42

Kesinlikle ablacım:))))

farpali 27-10-2012 23:05

1 Eklenti(ler)
Bugünkü süpriz adını bilmediğim kaktüsümden geldi ,bir de Gülsen ablamdan:)

Cevap yine Gülsen ablamdan
Bu bir " Mammilaria Gracilis " miş..teşekkürler :)

farpali 27-10-2012 23:10

1 Eklenti(ler)
Bu miniğinde adını bilmiyorum.o kadar minikki ancak kamera ile zoom yapınca alt kısımlardaki renginin güzelliğini farkettim ve şaşırdım. Adını bilen arkadaşlar lütfen beni bilgilendirsinler.

farpali 27-10-2012 23:13

1 Eklenti(ler)
Bilin bakalım ben kimim?:)

farpali 27-10-2012 23:16

1 Eklenti(ler)
Bir adsız daha...:cool: Yani acemi annesi bilmiyor

farpali 27-10-2012 23:20

1 Eklenti(ler)
Bu minik echeveria...Büyüyünce Gülsen annesine el öpmeye götüreceğim!:):o

farpali 27-10-2012 23:23

1 Eklenti(ler)
Tüylü bıdıkım!:))

farpali 27-10-2012 23:27

1 Eklenti(ler)
Asparagus/Kuşkonmaz

farpali 27-10-2012 23:31

1 Eklenti(ler)
Orkidelerimden birinin Biriciği:)

farpali 27-10-2012 23:33

1 Eklenti(ler)
2 dalından birtanesi

farpali 28-10-2012 14:17

1 Eklenti(ler)
Bir hafta önce ektiğim Sedum Sieboldi tohumlarının son durumu

farpali 29-10-2012 00:24

1 Eklenti(ler)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

farpali 29-10-2012 10:55

Medinilla Magnifica

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1032814)
Kraliçe tüm çiçeklerini döktü..dökülen çiçeklerin dallarını tam dip kısımdan dikkatliçe kestim..şimdi kesilen yerlerden yeni yapraklar çıkmaya başladı.Seviyorum bu güzelliği ben.

Medinilla nın banyo zamanı:)..10 gün önce çıkmaya başlayan yeni yapraklarının son durumu..
Alçılı ayağımda yandan çıkmış,görüntü kirliliğini engellemek için buzladım:cool:

farpali 29-10-2012 14:32

1 Eklenti(ler)
Balkonlarımız ve pencerelerimiz şanlı bayrağımızın renkleri ve Atamızın resimleriyle şenlendi yine .Ne mutlu Türküm diyene

GÜLSEN_ 29-10-2012 22:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1038002)
Bugünkü süpriz adını bilmediğim kaktüsümden geldi ,bir de Gülsen ablamdan:)

Ablacım balkonda benim kaktüsümün aynısı üzerinde adları yazıyor bakar yazarım sana,benim sürprizim neydi valla unuttum işte ablan böyle :ove tüylü bıdıka ve orkidene bayıldım bayıldım bittim çok güzeller çok şirinler ;)vee benim minik echveriam ferzan ablasında uyusunda büyüsün inşallah,sonrada bana el öpmeye gelinsin :p ayağınıda buzlamana gerek yoktu bence :rolleyes: ama bir noktada iyi yapmışsın maaz ALLAH başımıza iş alırdık sonra???? aayy ferzanım canım medinilla çiçeklerinin içinden tohumları oluyormuş toplamayı unutma ablacım:)) bu arada diğer kaktüslerinde çok güzeldi ama kıskançlığımdan söylemedim:))

GÜLSEN_ 29-10-2012 22:24

1 Eklenti(ler)
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!!!!

farpali 30-10-2012 00:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1038858)
Ablacım balkonda benim kaktüsümün aynısı üzerinde adları yazıyor bakar yazarım sana,benim sürprizim neydi valla unuttum işte ablan böyle :ove tüylü bıdıka ve orkidene bayıldım bayıldım bittim çok güzeller çok şirinler ;)vee benim minik echveriam ferzan ablasında uyusunda büyüsün inşallah,sonrada bana el öpmeye gelinsin :p ayağınıda buzlamana gerek yoktu bence :rolleyes: ama bir noktada iyi yapmışsın maaz ALLAH başımıza iş alırdık sonra???? aayy ferzanım canım medinilla çiçeklerinin içinden tohumları oluyormuş toplamayı unutma ablacım:)) bu arada diğer kaktüslerinde çok güzeldi ama kıskançlığımdan söylemedim:))

Sen bana benim için misafirlikden birşey aldığını söylemiştin ya,güzel bir süprizdi benim için
Medinillanın tohumu çiçek uçlarındamıydı acaba:(..ş.uan sadece yaprak veriyor...
Dikkat ederim tohumlarına.

farpali 30-10-2012 15:45

1 Eklenti(ler)
O kadar beğendimkii,üç sayfamdada paylaştım,fikir güzel..güzel olmasına da; toprak nasıl dökülmüyor,tohumdan mı bu şekilde tasarlanıyor yoksa bitkiler sonradanmı yerleştiriliyor..bilmek isterdim ..Balkon ve terasların duvarları için çok dekoratif..

farpali 30-10-2012 15:51

2 Eklenti(ler)
Artık günümüzde çiçekçilerde,değişik çeşitlerde ve güzellikte birçok çiçeğe rastlamak mümkün. Ve bunları evlerimizde bakmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunun tabi çok sayıda yöntemi var. Saksıda bakmak,bahçenize dikmek gibi.. Bu tasarım ise oldukça hoş ve ilginç başka bir yöntem daha gösteriyor bize; saksı yerine fincan! Evet evlerimizde çay,kahve içmek için kullandığımız bu fincanlara çiçeklerimizi,bitkilerimizi de koyabiliriz. Görsellik açısından da doyurucu olan bu tasarım,evlerimize bir farklılık getirecek
Hep derim,hiç birşey atılmazzz, mutlaka değerlenir **** değerlendiriliiir:)

farpali 30-10-2012 18:22

1 Eklenti(ler)
Fikir olsun...:)
),pet şişeler nasıl saksıya dönüşüyor..? bir fikirde benden; petleri kesmeden önce spray boya ile dilediğiniz renge boyayın:rolleyes:

alacakaranlik 31-10-2012 09:08

Sayın farpali, öncelikle geçmiş olsun, yeni bitkileriniz hayırlı olsun .

Alçılı ayagınızı bugu yapmanız olmamış Gülsen hanımın dediği gibi. Agac ailesi olarak oraya not bıraktık ne güzel. Bembeyaz alçı üstünü çizmeden olmaz benim bildiğim :)

saygılar

farpali 31-10-2012 12:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alacakaranlik (Mesaj 1039447)
Sayın farpali, öncelikle geçmiş olsun, yeni bitkileriniz hayırlı olsun .

Alçılı ayagınızı bugu yapmanız olmamış Gülsen hanımın dediği gibi. Agac ailesi olarak oraya not bıraktık ne güzel. Bembeyaz alçı üstünü çizmeden olmaz benim bildiğim :)

saygılar

Teşekkür ederm:))..Notunuz alındı!:);)

GÜLSEN_ 31-10-2012 22:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1039129)
Artık günümüzde çiçekçilerde,değişik çeşitlerde ve güzellikte birçok çiçeğe rastlamak mümkün. Ve bunları evlerimizde bakmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunun tabi çok sayıda yöntemi var. Saksıda bakmak,bahçenize dikmek gibi.. Bu tasarım ise oldukça hoş ve ilginç başka bir yöntem daha gösteriyor bize; saksı yerine fincan! Evet evlerimizde çay,kahve içmek için kullandığımız bu fincanlara çiçeklerimizi,bitkilerimizi de koyabiliriz. Görsellik açısından da doyurucu olan bu tasarım,evlerimize bir farklılık getirecek
Hep derim,hiç birşey atılmazzz, mutlaka değerlenir **** değerlendiriliiir:)

Frezaann ablam ben hayatta kıyıpta bu fincana çiçek ekmem valla aayy çok güzell bir fincanmış,iyiki fincanın bol olduğu bir memleketteyim bizdeki kahve fincanları hiç bir yerde yoktur çeşit olarak:pBirde şu duvara monte edilen yöntemede takıldım sulama yaparken hortumu çekip duvara su tutar gibi çiçekleri sulardık ama aşağılara toprak akarmı bilmem nasıl ekmişler nere saklamışlar o toprakları şaştım valla eve:rolleyes:ve sürprizi şimdi hatırladım :p valla kesin beni bir nörolog paklar ablacım galiba:p

farpali 31-10-2012 22:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1039983)
Frezaann ablam ben hayatta kıyıpta bu fincana çiçek ekmem valla aayy çok güzell bir fincanmış,iyiki fincanın bol olduğu bir memleketteyim bizdeki kahve fincanları hiç bir yerde yoktur çeşit olarak:pBirde şu duvara monte edilen yöntemede takıldım sulama yaparken hortumu çekip duvara su tutar gibi çiçekleri sulardık ama aşağılara toprak akarmı bilmem nasıl ekmişler nere saklamışlar o toprakları şaştım valla eve:rolleyes:ve sürprizi şimdi hatırladım :p valla kesin beni bir nörolog paklar ablacım galiba:p

Tek kalan fincanlar olur hepimizin evlerinde,onlar için.. 12 kişilik **** 6 kişilik takımı kullanma sakın:p,,yok ablacım senin nöroluğa falan ihtiyaçın ki niye öyle söylüyorsun..senin nöroloğun; yeni bir sürgün, güzel açan çiçekleriin,elişlerin bak ! Hepside var sende, ne kadar şanslısın..Böyle şeylerden keyif almayanlar başını iki ellerinin arasına alsın, onlar düşünsün:D

farpali 01-11-2012 17:59

Bir gecelik gelin

1 Eklenti(ler)
Sayın zaferinandikli nın,yaklaşık iki hafta önce köksüz olarak göndermiş olduğu Bİr Gecelik Gelinim sürgün verdi...:)
Teşekkürler Zafer bey..

farpali 03-11-2012 12:35

1 Eklenti(ler)
Eklenti 343261

farpali 03-11-2012 12:36

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1038612)
Medinilla nın banyo zamanı:)..10 gün önce çıkmaya başlayan yeni yapraklarının son durumu..
Alçılı ayağımda yandan çıkmış,görüntü kirliliğini engellemek için buzladım:cool:

Medinilla Magnifica, Bugün...

farpali 03-11-2012 12:40

1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşım,kaktüsere olan ilgimibildiği için,,,taaas uzaklardan (ABD).. Komşusunun saksısından kesip ,getirmiş bana.Ne iyi etmişşş:o
Bu Amerikalı yılanlar bakalım ne renk açıcak?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025