![]() |
Alıntı:
Kakts Ticaret-+90 (242) 4173128, 0532-7153130-+90 (242) 4173128---kakts, kaktus, taner angay, lithops, yaayan ta, sukkulent, aloe, ariocarpus, echeveria, hoodia, lophophora, turbinicarpus, crassula, radyasyon, mammillaria, kakts tohumu, kakts bakm, c. Burada. Sizinde bayramınız mübarek olsun.Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
"Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar"...
|
Kesinlikle ablacım:))))
|
1 Eklenti(ler)
Bugünkü süpriz adını bilmediğim kaktüsümden geldi ,bir de Gülsen ablamdan:)
Cevap yine Gülsen ablamdan Bu bir " Mammilaria Gracilis " miş..teşekkürler :) |
1 Eklenti(ler)
Bu miniğinde adını bilmiyorum.o kadar minikki ancak kamera ile zoom yapınca alt kısımlardaki renginin güzelliğini farkettim ve şaşırdım. Adını bilen arkadaşlar lütfen beni bilgilendirsinler.
|
1 Eklenti(ler)
Bilin bakalım ben kimim?:)
|
1 Eklenti(ler)
Bir adsız daha...:cool: Yani acemi annesi bilmiyor
|
1 Eklenti(ler)
Bu minik echeveria...Büyüyünce Gülsen annesine el öpmeye götüreceğim!:):o
|
1 Eklenti(ler)
Tüylü bıdıkım!:))
|
1 Eklenti(ler)
Asparagus/Kuşkonmaz
|
1 Eklenti(ler)
Orkidelerimden birinin Biriciği:)
|
1 Eklenti(ler)
2 dalından birtanesi
|
1 Eklenti(ler)
Bir hafta önce ektiğim Sedum Sieboldi tohumlarının son durumu
|
1 Eklenti(ler)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
|
Medinilla Magnifica
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alçılı ayağımda yandan çıkmış,görüntü kirliliğini engellemek için buzladım:cool: |
1 Eklenti(ler)
Balkonlarımız ve pencerelerimiz şanlı bayrağımızın renkleri ve Atamızın resimleriyle şenlendi yine .Ne mutlu Türküm diyene
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!!!!
|
Alıntı:
Medinillanın tohumu çiçek uçlarındamıydı acaba:(..ş.uan sadece yaprak veriyor... Dikkat ederim tohumlarına. |
1 Eklenti(ler)
O kadar beğendimkii,üç sayfamdada paylaştım,fikir güzel..güzel olmasına da; toprak nasıl dökülmüyor,tohumdan mı bu şekilde tasarlanıyor yoksa bitkiler sonradanmı yerleştiriliyor..bilmek isterdim ..Balkon ve terasların duvarları için çok dekoratif..
|
2 Eklenti(ler)
Artık günümüzde çiçekçilerde,değişik çeşitlerde ve güzellikte birçok çiçeğe rastlamak mümkün. Ve bunları evlerimizde bakmak artık çok daha kolay bir hale geldi. Bunun tabi çok sayıda yöntemi var. Saksıda bakmak,bahçenize dikmek gibi.. Bu tasarım ise oldukça hoş ve ilginç başka bir yöntem daha gösteriyor bize; saksı yerine fincan! Evet evlerimizde çay,kahve içmek için kullandığımız bu fincanlara çiçeklerimizi,bitkilerimizi de koyabiliriz. Görsellik açısından da doyurucu olan bu tasarım,evlerimize bir farklılık getirecek
Hep derim,hiç birşey atılmazzz, mutlaka değerlenir **** değerlendiriliiir:) |
1 Eklenti(ler)
Fikir olsun...:)
),pet şişeler nasıl saksıya dönüşüyor..? bir fikirde benden; petleri kesmeden önce spray boya ile dilediğiniz renge boyayın:rolleyes: |
Sayın farpali, öncelikle geçmiş olsun, yeni bitkileriniz hayırlı olsun .
Alçılı ayagınızı bugu yapmanız olmamış Gülsen hanımın dediği gibi. Agac ailesi olarak oraya not bıraktık ne güzel. Bembeyaz alçı üstünü çizmeden olmaz benim bildiğim :) saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir gecelik gelin
1 Eklenti(ler)
Sayın zaferinandikli nın,yaklaşık iki hafta önce köksüz olarak göndermiş olduğu Bİr Gecelik Gelinim sürgün verdi...:)
Teşekkürler Zafer bey.. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşım,kaktüsere olan ilgimibildiği için,,,taaas uzaklardan (ABD).. Komşusunun saksısından kesip ,getirmiş bana.Ne iyi etmişşş:o
Bu Amerikalı yılanlar bakalım ne renk açıcak? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025