![]() |
Senin balkon sayfana bu kadar resim yüklediğim için kusura bakma, sana gönderdiğim çiçeklerin ilerde nasıl olacaklarını görmen içindi...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tohumlar çöpe gidince ne olduklarını hatırladım:D 1- dilimli tatlı kabak tohumu. 2- Samandağ biberi. |
Sevgili Farpali,
Bu bana gelen aşı. Tekrardan teşekkürler Vehibe Abla. |
Maşallahınız var sevgili farpali, elinizin değdiği her şeyi güzelleşiyor. ;)
Arajmanlarınız, sunumlarınız, aksesuarlarınız harika. Sağlıklı günlerde çeşitlendirmenizi diliyorum bitkilerinizi. :)) Şeffaf orkide saksınızı bu denli muntazam nasıl delebildiniz merak ettim? :o Elinize, emeğinize sağlık. Sayfanızda olmak büyük keyifti. ;) |
Alıntı:
Şeffaf saksımı havya ile max. 5 dk. da deldim..çok zor değil inanın.Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşımın bahçesinden aldığım Manolya ağacının tohumları.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden bir detay.
|
1 Eklenti(ler)
Fırça Çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum ama çok beğendim.Kokine ye benziyor.
Çalının adı "İlex Aqufolium 'Silver Queen' mış...teşekkürler Sayın sakdağ. |
Sevgili farpali, daha detaylı fotoğraflarını görmeyi çok isterdim bahçenizin. :o :))
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çok güzelmiş. :))
Sizin balkonunuzun da bahçeden aşağı kalır yanı yok maşallah. ;) Adını bilmediğiniz çalıyı Anıtkabir ziyaretimiz esnasında ben de gördüm çok beğendim. "Bu bitkinin adı nedir?" bölümünü taradım lakin bulamadım veya ben göremedim. :confused: Yaprak şekilleri ve alacalı rengi çok güzel. Eklenti 350981 Not:Görüntü kirliliği yaratmış isem lütfen uyarın, derhal kaldırabilirim fotoğrafı.:o |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bütün engellerin kalktığı bir dünya dileğiyle...
Unutmayalım ki; hepimiz birer engelli adayıyız. (3 Aralık Dünya Engelliler Günü) |
1 Eklenti(ler)
Kitap almak için çıktım..hem kitabımı aldım hemde turuncu yılbaşı çiçeğimi.Yanındada çiçekcinin bozuldu diye çöpe atacağı koyu pembe-beyaz yılbaşını kurtardım!:)
|
Merhaba farpali,sizinde var galiba bu leş kaktusu ciceğinden hakikaten pis kokuyormu?bende edinmek istiyorum da.ayrıca çiçeklerinizin hepsi çok güzel maşallah güle güle büyütün sevgilerimle.
|
Alıntı:
|
Çiçek açtığında büyük karasinek ve bırakacağı kurtcuklara katlanabilecekmisiniz. Çürümüş et kokacağı için sinekler larva bırakmaya geliyorlar, bazan çok larva oluyor. Galiba bu larvalar beslenebilecekleri bir çürük et olmadığı için ölüp bitkiye besin oluyor.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
24 Ekim de ekilen Atlas tohumlarımın bugünkü durumu
|
Alıntı:
|
Temizlemeye gerek yok zaten. çiçeğin ömrü iki gün, sonra solup gidiyor.
Mutlu kutlunun dediği gibi sanırım larvalar çiçeği besliyor... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar bana günün en güzel süprizi oldu..iki farklı renk yavru Vanda..Hiç yetiştirmedim bugüne kadar,ancak her gördüğümde satıcılardan ufak ufak bilgiler almıştım bakımı konusunda..Biraz bilgi kırıntılarımı uyguladım,bana kolay gelsin...
Vandaların köklerinin hergün daldırma yöntemi ile yapraklarına su değmeyecek şekilde ,15 dk suda bekletilmesi gerekliEklenti 352999 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Gelişmeleri paylaşırım... |
1 Eklenti(ler)
Evde kullanılmayan plastik,şeffaf bardak Vanda orkide için ,havya ile delinerek orkide saksısı olma yolunda ilerliyor,henüz bitmedi;)
|
Kardelen
2 Eklenti(ler)
Kardelene sormuşlar; bütün çicekler sıradan yerlerde açıp insanlara yakın dururken sen neden böyle yüksek dağlarda ve özellìkle uçurum kenarında açarsın demişler. Kardelen şöyle cevap vermiş. ''Gülü seven dikenini, menekşeyi seven rengini, beni seven ölümü göze alır."
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025