![]() |
Ferzan Hanım;
Geçmiş olsun, umarım büyük bir kırık değildir. Çeliklerin elinize geçtiğini tahmin etmiştim, güle güle büyütün.Şu sıra çok telaşlıyım, biraz ihmalim olabilir. İlk resimdeki avize çiçeği ile size gelen aynı değil, Benim bahçemde var ama çok büyükler, ola ki, minik yavru verirse gönderirim, selamlar.Acil şifalar diliyorum. |
Alıntı:
Dün MR a girdim, kırık olsa daha iyi dedi doktorum,mini bir kırık artı hiç kopmaması gereken bir bağ ve diğerleri kopmuş:((((.Geçecek inşallah.Teşekkür ederim... Öylemi ben avize çiçeği sanmıştım arkadaşım yolladığında ....neyse sizinkinin yavrusu olursa talibim o zaman:))) Sevgiyle kalın. |
1 Eklenti(ler)
Hiç bir şey atılmaz bence,ufak tefek çok maliyeti olmayan dokunuşlar ile ,paha biçilmez güzelliklere dönüştürülebilir.
Bu fotoyu da bu düşünceme örnek teşkil ettiği için siz çiçek sever arkadaşlar için paylaştım. |
Ferzancım çok geçmiş olsun canım benim.Ama sen bana abla benim bir sayfam var buyur bir balkonuma misafir ol demedin aşkolsun valla :((ablacım tesadüfen gördüm sayfanı ellerine sağlık bütün çiçeklerin çok güzeller amaaaa... saksıların daha güzeldi be ablacım:))bendede saksı hastalığımı var nedir??dana sonra detaylı bir şekilde çiçeklerin konusunda konuşmak isterim içerde işçiler kimi duvar deliyor,kimi fayansları döşüyor,evin her tarafından ayrı sesler geliyor,kum,çimento,kesilen tahtaların talaşları tozları aldı başını gidiyor...sana acil şifalar dilerim ferzancım :)))
|
Alıntı:
Size de çok kolay gelsin evin içinde yaşarken tadilat çok külfetli ve sıkıcıdır.. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim ve hep gelin balkonuma lütfen," bu olmuş , bu olmamış." Vb tavsiye ve yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.. Sevgiler :)) |
1 Eklenti(ler)
Ben bu çeliği köklenmiş şekilde sokakda buldum ve hemen evde ektim....
|
1 Eklenti(ler)
Ama adını bilmiyorum...Bilen varmı acaba?
|
Mum çiçeğim!:)
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Gelin Buketi-Gelin Mumu-Madagaskar Yasemini (Stephanotis floribunda)
Alıntı:
Stephanotis floribunda – Gelin mumu çiçeği (Madagaskar yasemini) ev içinde yetiştirilmeye uygun, hem dekoratif yapraklı hem güzel kokulu çiçek açan, sarılıcı – tırmanıcı bir süs bitkisidir. |
Gelin Buketi-Gelin Mumu-Madagaskar Yasemini (Stephanotis floribunda)
1 Eklenti(ler)
Mis kokulu
|
Geçmiş olsun.
Kaplumbağanıza bayıldım.Çok ama çok sevimli oluyorlar. |
Sevgili farpali ;) çok detaylı sorup yormayacağım sizi, sadece Medinilla'nın bakımı kolay mıdır ya da onun için ekstra yapılması gereken bir şey var mıdır desem ?
Bir yerde rastlamıştım, çok sevdiğim bir bitki. Ama üzerinde unlu bit vardı, görünce almaktan vazgeçmiştim. Tekrar bulursam alsam mı sizce? |
Alıntı:
İyi günler dilerim Sayın gülenmelek:). |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Adını unuttum bu kaktüsümün:(.
Bunny Ears Cactus müş... |
1 Eklenti(ler)
Bit kadar tohumlardan bu güzellikler çıkarsa, "pes"!:).ya sabır!:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelliğe bayıldım ve sizlerle paylaşmak istedim...muhteşem
|
sn.farpali çok geçmiş olsun gülsen hanımın sayfasını ziyaret ederken ayağınızın kırıldığını öğrendim allah şifa versin sağllıcakla kalmanız dileğiile.:)
|
Alıntı:
İyi haftasonları dilerim. |
çok geçmiş olsun çok beğendim çiçeklerinizi
|
ferzancım canım sayfandakiler çok güzeller ama benim bir batasıca huyum var saksılara çok dikkat ederim seninde duvardaki pembe saksılarına bittim yanii bir gün aniden yok olurlarsa benden bilme ona göre:))))birde su verince başını uzatan sincap saksın bayıldım hayatım yaa güle güle kullan inşallah içinde güzel çiçeklerin olsun:)))sen biran önce iyileş gerisi önemli değil ablacım:))
|
Alıntı:
Ablacım sen bana özelden açık adresini lütfen gönder,ben sana ayağa kalkar kalkmaz hepsinden gönderirim.Tabbi biraz beklemen gerekicek...Alçı bir ay kalıcak ayağımda:(((...:o |
Alıntı:
İyi günler dilerim |
Alıntı:
Flying Duck Orchid imiş ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Teşekkürler Sayın gülenmelek. |
1 Eklenti(ler)
Balkonumdan ufak bir detay:)
|
Sayın farpali,
Çiçekleriniz çok güzel ve bakımlı. Özellikle madagaskar yasemininize bayıldım. Lütfen benim yerimede bol bol koklayın. Ellerinize sağlık... |
Alıntı:
İyi günler |
çok geçmiş olsun sayın. farpali, allah şifalar versin...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025