![]() |
1 Eklenti(ler)
Çok güleryüzlü..Mor Salkımım ve Sardunyalarım bayılıyorlar ona!,tabii bende
|
Minyatür Kaktüs bahçemi
2 Eklenti(ler)
Kaktüs bahçemi yeniden düzenledim.Sanırım bu yılın son çiçeklerini sunuyorlar bana.
|
Çin Gülüm
1 Eklenti(ler)
Coştu.....
|
Çin Gülüm
1 Eklenti(ler)
Çin gülümün fanatiği, hiç bırakmıyorlar birbirlerini!:D!!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ferzan |
Kalanchoe
1 Eklenti(ler)
Hep böyle kalsalar....
|
1 Eklenti(ler)
Yine balkonumun bir sakini ama ben yine adını bilmiyorum bu güzelliğin....
|
Çin Gülüm
1 Eklenti(ler)
Dündenden bugüne:)
|
Ağaçlar net ailesine hoşgeldiniz.Bitkilerinizi güle güle büyütün,Çin gülünüzün formunu çok beğendim,siz mi şekillendirdiniz yoksa böyle mi aldınız.Esen kalın.
|
Alıntı:
Uzun zaman önce bu şekilde aldım , formu korumak içinde arada sırada minik budamalar yapıyorum. İyi günler dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Hiç bir şeyinizi atmayın , mesela bakın güzel olmamışmı?
|
Alıntı:
Beğenmekle kalmayıp bir de yazayım dedim. gilanlar çoğalıyor. |
Alıntı:
|
Size misafir olmak çok keyifliydi, ellerinize sağlık, sefanız olsun.
|
Alıntı:
Herzaman beklerim. Sevgiler |
Mum Çiçeğim
1 Eklenti(ler)
5 aydır benimle ama bu kadar adıyla müstesna "mum" gibi öylece duruyor, ne bir ekstra sürgün, ne bir çiçek...Sanırsınız yapay çiçek..Neden acaba ? Kendini küstüm çiçeği mi sanıyor;),,bir fikri olan varmı acaba:confused:
|
Sayfanız hayırlı olsun Sayın Farpali.Hoş geldiniz.
|
Alıntı:
|
Kalanchoe
1 Eklenti(ler)
Çıtır çıtır Kalanchoem
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yine balkonumun süpriz misafirlerinden biri.Sardunyalarımın arasında buldum,ve başka bir saksıya taşıdım...Mini mini çiçeker açmaya başladı.Adını bilmiyorum ama ben ona Tanrı misafiri diyorum:)
|
Sardunyalarım
1 Eklenti(ler)
Bu sene çok keyifliler
|
Bu nediir?
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl bir güzelliktir, nasıl bir doğa harikasıdır.sırt sırta vermiş iki ördek yavrusu!!!bir orkide çeşidi dir herhalde.tanıyan varmı:eek::confused:
|
1 Eklenti(ler)
Bu yeni haftada benim doğa aşığı ,çiçek delisi olduğumu bilen dostlarım bana yeni bitkiler yollamışlar..yolda geliyorr...sabırsızlanıyorum kavuşmak için..Tabii hepsinide sayfamda paylaşıp bakımlarını tecrübeli arkadaşlardan soracağım..
|
Yılbaşı Çiçeği
1 Eklenti(ler)
Beyaz gelinim nasıl güzel "Günaydın" dedi bu sabah bana.
|
2 Eklenti(ler)
Rahmetli anneannem "çaldığın çiçek daha iyi tutar" derdi:)),Bende bugün yolumun üstünde , gördüm ve bir dal aldım, yine izinsiz aldığım için çiçekli dalına kıyamadım,çiçeksizinden kırdım,eve getirdim ve suya koydum, kök vermesi ümidi ile.Ama adını bilmiyorum, çelik ile suda kök verirmi?...Tanıyan varsa beni bilgilendirsinler lütfen.Çok güzel lila-mor çiçekleri var.
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilen varmı:confused:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yarından itibaren hava sıcaklığı 10 derece düşecekmiş..Yani son bol güneşli günler.Bugünde öyle bir gündü ve bende Balkonumda güneşi fotoğrafda dondurdum..Soğuk günlerde bakıp ısınmak için :)))!
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025