![]() |
1 Eklenti(ler)
Yorum yok...:eek:
|
Nekadarda masum uyuyor.
|
423 nolu mesaja bayıldım, ne huzur ama
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ruj çiçeği
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl bir güzelliktir,emanet bana bir müddet...Arkadaşım yurt dışından gelene kadar emanete hıyanet etmiyeceğim ama döndükden sonra göz hakkımı isteyeceğim.:o.Müthiş.
|
Alıntı:
|
sevgili farpali ben ruj çiçeği dediğinizi hoya sandım. gerçekten çok güzel. göz hakkını fazlası ile isteyiniz :)
|
1 Eklenti(ler)
4 mevsim;)
|
Areca Palm
1 Eklenti(ler)
2008 senesinde aldığımda , abartısız bir elden biraz küçüktüler,2-3 adet kuş teleği gibi yaprakları vardı.,en küçük boy,yumurtalık ebatında saksıdaydılar,iki adet aldım...Bugün bu boyuttalar..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ruh çiçeği olduguna emin mısınız. Yaprak yapısını pek benzetemedim ben. Fotoğraftan bu çiçeğin yaprakları kıvrımlı gibi görünüyor. Yanılıyorsam duzeltin lutfen |
sayın züleyha bende ilk gördüm hoya ya benzettim ama evet bir tür ruj çiçeği ve yaprakları harika. aeschynanthus radicans diye ararsanız farklı türleri görürsünüz. ben en çok pembe olanını beğendim :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Ludisia Discolor "Jewel" Orchid
1 Eklenti(ler)
Cinsini bilmeden ,yaprak dokusunu beğenip aldığım çiçeğim meğer bir orkideymiş :(...
|
AAA evet ferzancım bu bir orkide türü daha sende ilk gördüğümde biliyordum ama sen biliyosundur diye düşünmüştüm çok güzel ablacım bu orkide güzel çiçeklerini görücez inşallah yakında harikalar MAAŞALLAH..Ayrıca leş kakürüsünü çiçek açtığında dışarda kalırsa sinek larvalarını bırakır ama içerde de çok kötü kokar artık bakarsın sen bir hal çaresine ablacım :D
|
Alıntı:
Orkide türü olmasına rağmen araştırdığım kadarıyla klasik orkide toprağında değil,çok kaliteli toprak-torf karışımında yaşıyormuş:confused: Ne dersiniz? |
Merhaba,bende de var bu orkide türünden,minik minik açıyor.adı ludusia orchid,balkon sayfamda resmi var şimdi tomurcuk halinde bir iki güne açacak,benimkinin de toprağı kaliteli idi alırken sordum,normal toprak olmaz dedi ama orkide toprağı da olmazmış fidan toprağına dik dedi satıcı bende öyle yaptım şimdi gayet canlı inşallah çiçekli halini de görürsünüz garip bir kokusu var hafif duyuluyor ben yapraklarını çok beğenmiştim sevgilerimle.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çok beğendim,paylaşmak istedim...Bir daha olmaz:o...
|
2 Eklenti(ler)
Somon rengi yılbaşı çiçeğim açıyor tomurcuklarını yavaş yavaş.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni tomurcuklar...
|
2 Eklenti(ler)
Crassula coccinea nın keyfi yerine geldi sonunda.
|
2 Eklenti(ler)
10 gün öncede ilk defa kendim için deneme amaçlı sarmaşık gül çeliği ekmiştim..Tuttu ve sürgün veriyor:)..
|
1 Eklenti(ler)
Canım oğlum sonunda annesinin çiçek sevdasını kabullenip,çok güzel bir Sedum Burrito ile katkıda bulundu..Artık benim en gözde çiçeğim elbetdeki bu.:)..Ancak kendiliğinden dökülürse yaprakları ,çoğaltmak için ekerim..Başka türlü dokunmaya bile kıyamam:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Çok güzel çok..sedum burrito başka açıdan çekimi
|
1 Eklenti(ler)
Balkonumun en bonkörleri..Sakız sardunyalarımdan biri;tomurcuk ve çiçeklenmeye devam.
|
1 Eklenti(ler)
Sukulentler güneşe bayıldılar
Sırası ile adları; 1-Crassula sarcocaulis-kırmızı olan 2-Nananthus ssp.broomii 3-Anacampseros variegata 4-crassula pyramidalis |
1 Eklenti(ler)
Bahçenin bir köşesinde duran bu bitki bu sene canlandı..Adını bilmiyorum,inci çiçeği olabilir ,emin değilim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İstanbul bugün günlük güneşlik bir gün yaşıyor.Kaktüs ve sukulentlerimin bir kısmını güneşlendiriyorum.Bu hava kaçmaz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025