![]() |
Tam güneş banyosu zamanı:)
|
1 Eklenti(ler)
İç mekandaki orkidelerim ve hoyalarda bugünkü sabah güneşinden nasiplerini aldılar,artık gölge zamanı.Emanet ruj çiçeğinede fena alışmaya başladım:o!...
|
Çok zevklisiniz sevgili farpali. ;) Sunum ve yaratıcılığınıza hayranım. Özendiriyor, imrendiriyor, göz okşuyor ve az birazcık ta kıskandırıyorsunuz diye dip not düşsem yanlış anlaşılmam umarım. ;) :o Hasetlik değil yemin ederim, umsuruk oldum sadece. :)) :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu succulent'e bayıldım.siz yalnız tercih etmissiniz ama aranjmanlarda da harika duruyor. Böyle giderse koyduğunuz fotograflar sayesinde bende iflah olmaz bir succulent ve kaktüs sevdalısına dönüşeceğim galiba ;) |
Alıntı:
Haber vermeden balkonda ve arkadaşınızın bahçesinde kısa bir gezinti yaptım, umarım kızmazsınız. Bahçede ki çalının ismi sanırım Osmanthus, alacalısı dışında yeşil yapraklı çeşitleride var. Saygılarımla |
Çalının ismi: İlex Aqufolium 'Silver Queen'
Ben de burada bir parkta görünce Osmanthus sanmıştım ama değilmiş, ama yine de görselliği çok fazla olan bir tür. Sayın Farpalı, sedum burrito harika görünüyor, nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyiz acaba? ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
15.12.2012-18.12.2012 Çicekçilik Flower Show : İstanbul Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı
Yarın son günmüş,burayı ziyaret etmeyi düşünüyorum.... FuarTakip.com, DNYA icekilik FUARLARI, sektr fuarlar takvimi, fuar rehberi |
sevgili farpali emanet ruj panjura nasıl yakıştı anlatamam ebedi yurdu orası gibi :) hani arkadaşınıza beni geç görselleri gören ağaçlar.net üyelerini bu güzellikten nasıl mahrum edeyim mukabilinde bir dizi yakarışlarda bulunmak şart oldu :) ellerine sağlık her şey yine çok güzel.
|
Alıntı:
|
Sayın Farpali çiçekleriniz ayrı saksılarınız ayrı ağacınız apayrı güzel :) Sevdiğiniz beğendiğiniz daha çok çeşit bitki sizinle olsun.. Sevgiler..
|
Çok güzeller sevgili farpali güle güle büyütün.
Sevgili farpali İstanbul da nerede oturuyorsunuz? |
:( Olmadı; ben Halkalı da oturuyorum. İstanbul Toplantısı için sormuştum. Yakın oturuyor isek beni de götürürsünüz diyecektim. Teşekkürler.
|
sevgili farpali bugün flowershow da idik ve emanet ruj dan saksı saksı vardı kulakların çınladımı bilmem. fiyatı 50 tl idi almak isterdim ama bence pahalı kaçtı içim giderek standı terketmek zorunda kaldım :( kadıköy de yeri hollanda dan ithal geliyor dedi görevli. iletişim bilgisini almak isteyen mesaj atarsa firmanın iletişim bilgilerini verebilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dış saksısı harika orkide saksısı olur nerden aldınız acaba.
|
Alıntı:
|
Yosunla sarılabilinir ama ben olsam hiç sarmazdım.
|
Sayın farpali bahsettiğim ferforje saksının fiyatı nedir acaba.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Cattleyanın rengi harika,daha çok yavru..Zamanla gelişimini paylaşacağım..Phalenopsislere nazaran toprağını daha kuru sevdiğini ve daha çok ışık gereksinimi olduğunu biliyorum..Sanırım en kısa zamanda toprağını değiştirmeliyim,tabii çiçeği geçtikden sonra.
|
1 Eklenti(ler)
Herzamanki gibi gönlüm el vermedi bu kırık saksıda durmasına.Cattleya yı saksısından çıkarttım,çok yoğun bir küf kokusu geldi toprağından.Çürümüş köklerini steril makasla temizledim.Akan suyun altında kökleri eski topraklarından arındırdım.1saat köklerdeki suyun süzülmesini bekledim,kağıt havlu ile kuruladım..Köklerine mantar ilacı sıktım ve daha önceden hazırlamış olduğum orkide toprağı ile beraber yeni saksısına geçirdim.Acele ettim ,çiçeğin geçmesini beklemeliydim ama....;)
|
1 Eklenti(ler)
Ve İstanbul da kış yüzünü iyice gösterdi,kar yağışı gittikçe hızlanıp artıyor..Pencereden baktığım tek sıcaklık çiçeklerim.
|
Hayırlı günler o pencerenin önündeki yılbaşı çiçeği ise onu içeriye alın soğuktan donar yoksa. Sevgiler
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025