![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da benim ürettiğim !!..Hybrid Orkidem! :p
|
Hepsi birbirinden güzeller.Ne söyleyeyim.Ellerinize sağlık.....
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Maşallah çok güzeller emeğinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim.
Sağlıcakla ve hoşçakalın.:p |
Alıntı:
|
Ne kadar güzel bir pencere ve kocaman bir maşallah ne güzel orkideler, ellerinize sağlık sevgiler.
|
Alıntı:
|
Çiçekler sizi seviyor.
Güzel bir düzenleme,ellerinize sağlık. |
Çiçekleriniz çok güzel.bendede yeni başladı çiçek merakı.Sizinkileri görünce dahada heveslendim,ellerinize sağlık
|
merhaba,
Sevgili farpali, ne güzel açmış maşallah amaryliss' iniz.artık serin bir odaya alın da çabucak solmasın, sıcak ortamda bir buçuk hafta, soğuk ortamda en az onbeş gün çiçeği solmuyor.bende öyle oldu ordan biliyorum :D kulak çubuğu ile döllenme yaptım bir çiçeği, diğerini yapmadım şimdi biri tohumda biri kurudu..;) orkidelere bayıldımm...:eek: bir çiçek çiçek delisine sorulmaz ama..kaç tane orkideniz var? demek istiyorum..maşallah pek güzel ve sağlıklılar. sevgilerimle |
Alıntı:
Orkidelerim,yarın itibarı ile muhtelif türlerde, 27 adet ...Farklı türler den 5 adet daha bekliyorum..Naaapim çok seviyorum..Bu arada Almanya iki den gelen türlerde bağzı üreticilerde var İstanbul da..sizde temin edebilirsiniz dilerseniz..iyi günler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba,
Sevgili farpali, güle güle büyütün orkidelerinizi, hepsi birbirinden güzel maşallah. Öneriniz için teşekkür ederim, lakin benim merakım sırf bir türe değilki..:o her türden değişik türler olsun istiyorum, eee yerde kalmadı...yoksaa bu güzellikleri gördükçe içim bir tuhaf oluyor, hadi hemen almalıyım diyorum...ama söz verdim bir kere...:( biri gitti kaldı iki ay...iki ay sonra özgürüm...:D kimse beni tutamaz...!!!!:D:D sevgilerimle |
Alıntı:
Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Yeni gelen orkidelerim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ruj çiçeği
1 Eklenti(ler)
Çiçeklenme devam...
|
1 Eklenti(ler)
Mum ışığında orkidelerim..phal ve Cambria
|
1 Eklenti(ler)
Kaç gündür susuz,topraksız tutunuyor hayata...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Gece,yeni düzenleme...hasır saksılığın tabanı çakıl taşları ile dolu..çiçeklerin kökleri değmeyecek kadarda yumşak su var nemi sağlamak için.Havaların yağışlı olmasından dolayı yağmur suyu çok işe yarıyor,spreyleme ve sulamada.
|
1 Eklenti(ler)
Dendrobium'un rengi çok gözalıcı.flash etkisi ile olduğundan açık çıkmış rengi.
|
1 Eklenti(ler)
Cambrianın taç yapraklarındaki dokusu müthiş..
|
1 Eklenti(ler)
Sarı renkli phalim bu sene çok bereketli..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Somon phal de sarı ile yarışta..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025