agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 05-09-2012 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1015386)
Ablacım sayfan hayırlı olsun harika olmuş..sabah sabah gözlerim bayram etti..bayıldım bayıldım

Canım benim çok teşekkür ederim sayfamı ziyaretin beni çok mutlu etti :oama Ankaraya gelirsem ne istersen başım üstüne ablacım:D

yenibahçe 05-09-2012 11:12

Sayfanız hayırlı olsun Gülsen Hanım,
Bu kadar güzel sukkulent çeşidi olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler...

GÜLSEN_ 05-09-2012 11:41

Ben teşekkür ederim yenibahçe sayfamı ziyaret ettiğiniz için.Ama bunlar bu sukulentler bir şey değil daha:)) Daha alıcaklarım var:))

ipektuğçe 05-09-2012 21:10

Sevgili Gülşen hanım,öncelikle böyle güzel bir sayfa açtığınız için teşekkür ederim, hayırlı bol bol çiçekli olsun inşallah.Sayfanız nasıl olmuşta gözümden kaçmış deyip ilk sayfanıza baktım ki,henüz 5 gün olmuş açalı,maşallah bir gelip pir gelmişsiniz.;) Bütün bitkileriniz muhteşem görünüyorlar,emeklerinize gönlünüze sağlık.Sevgilerimle...

beka 06-09-2012 00:18

Gülsen Hn., adres ve Tlf.numu özelden paylaştım. Sevgiler...

almira 06-09-2012 01:31

1 Eklenti(ler)
Sevgili Gülsen_; biz geldik. Bana gönderdiğiniz tohumları hatırlıyormusunuz? Kızlarım elinizi öpecekler.;)

sibelim 06-09-2012 14:47

sevgili gülsen hanım.bu haberi size vermek istedim 2 gün önce sizin ful un güzelliğine dayanamayıp netten sipariş verdim. ve 2 adet ful sahibi oldum. az önce geldi kargo. hoş birinin pek keyfi yoktu. onları saksıya dikip çiçeklenmesini büyümesini zevkle bekleyeceğim.bu arada ikisini aynı saksıya dikmeyi düşünüyorum, cılız görünümü sevmiyorum sizin fikriniz nedir.? resimde katmerli gül şeklinde olanı sipariş ettim bakalım gerçekten o mu? 2 gündür baya bir heyecanladım. bu sabah rüyama bile girdiler. sağ salim gelmeleri yetti. bu arada bilmek isteyene tanesini 8.90 tl den aldım. kargo ücretide izmir istanbul arası 7 tl idi.

GÜLSEN_ 07-09-2012 12:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ipektuğçe (Mesaj 1015564)
Sevgili Gülşen hanım,öncelikle böyle güzel bir sayfa açtığınız için teşekkür ederim, hayırlı bol bol çiçekli olsun inşallah.Sayfanız nasıl olmuşta gözümden kaçmış deyip ilk sayfanıza baktım ki,henüz 5 gün olmuş açalı,maşallah bir gelip pir gelmişsiniz.;) Bütün bitkileriniz muhteşem görünüyorlar,emeklerinize gönlünüze sağlık.Sevgilerimle...

İpektuğçe arkadaşım rica ederim, sayfamı ziyaret ettiğiniz için ben teşekkür ederim, hoş geldiniz:o elimde evimde olan çiçeklerimi paylaştım:pzaten uzun yıllardır çiçek hastası biriyim ama az ve öz olmasını seviyorum kuru kalabalık sevmiyorum;)evet sayfamı daha yeni açtım ama çiçeklerimi görmek isteyen bir kaç arkadaşım beni teşvik ettiler saolsunlar onların sayesinde, bendeki bebişlerim bunlar şimdilik:D

GÜLSEN_ 07-09-2012 12:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 1015688)
Sevgili Gülsen_; biz geldik. Bana gönderdiğiniz tohumları hatırlıyormusunuz? Kızlarım elinizi öpecekler.;)

canım arkadaşım hoş geldiniz safalar getirdiniz beni çok mutlu ettiniz:Dbayıldım ellerine emeğine sağlık kızım çok güzel olmuş:oişte tohumdan mine çiçeğini yetiştiremiyorum diyenlere canlı örnek:Dhaseki küpesi göndermişmiydim ben sana almiracım?eğer göndermemişsem hemen ondanda göndereyim bu yıl ekersen seneye çiçeklerini açar sana :pyaa çok mutlu oldum arkadaşım yine beklerim resimlerini sayfamda paylaşabilirsin selamlar:o

GÜLSEN_ 07-09-2012 12:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1015873)
sevgili gülsen hanım.bu haberi size vermek istedim 2 gün önce sizin ful un güzelliğine dayanamayıp netten sipariş verdim. ve 2 adet ful sahibi oldum. az önce geldi kargo. hoş birinin pek keyfi yoktu. onları saksıya dikip çiçeklenmesini büyümesini zevkle bekleyeceğim.bu arada ikisini aynı saksıya dikmeyi düşünüyorum, cılız görünümü sevmiyorum sizin fikriniz nedir.? resimde katmerli gül şeklinde olanı sipariş ettim bakalım gerçekten o mu? 2 gündür baya bir heyecanladım. bu sabah rüyama bile girdiler. sağ salim gelmeleri yetti. bu arada bilmek isteyene tanesini 8.90 tl den aldım. kargo ücretide izmir istanbul arası 7 tl idi.

Canın benim hayırlı olsun fullerin:Dçok sevindim,ben olsaydım ayrı saksılarda bırakırdım, zaten zamanla dallanıp budaklanıp doldurucaktır saksıyı:rolleyes:tabi sen sabırsızlandığın için aynı saksıya ekmek istiyorsun, bol güneş alan bir yere koy onu ama direk güneş ışığı almaması gerek yakar.Gayet uygun bir ücret karşılığı almışsınız:Dgüle güle büyütüp benimki gibi bol çiçeklerini gör inşallah arkadaşım:p

sibelim 07-09-2012 12:43

gülsen hanımcığım inşallah güzel temennileriniz gerçekleşirde bende güzel kızımın mutluluğunu yaşarım. dün akşam eşim her kaybolmamda sesleniyordu nerdesin diye cevap pek tabi balkonda fulun başında geliyordu.çoçuklar gibi şenim. fullerden biri pek keyifsiz demiştim akşam doya doya suyu içince kendine geldi.dediğim gibi saksıdaki yoğun görüntüyü seviyorum.sabırsızlıkda eklenince ikisi bir saksıya girsin. çelikleme ile çoğaltmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum, kesipde başaramamak var birde. sizin ful gibi kocaman bir ağaç olsun dileğim :) balkonum öğlene kadar güneş alıyor. kapalı olduğu içinde kışın sorun olmaz. tabi bulunduğum mevkide istanbulun geneline göre 3-4 derece hava farkediyor. karadeniz iklimi desem daha doğru olur. fotoğraf yüklemeyi becerebilsem balkonum manzarasını paylaşmış olurdum sizinle. sizin ful kaç yaşında ve kesip daldırma işlemine hangi aylarda yapıyorsunuz ?

GÜLSEN_ 07-09-2012 14:15

sibelim şuanda bende istanbuldayım, arkadaşım hangi semttesin belki görüşmek kısmet olursa görüşebilirim:)

almira 08-09-2012 13:12

4 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1016148)
canım arkadaşım hoş geldiniz safalar getirdiniz beni çok mutlu ettiniz:Dbayıldım ellerine emeğine sağlık kızım çok güzel olmuş:oişte tohumdan mine çiçeğini yetiştiremiyorum diyenlere canlı örnek:Dhaseki küpesi göndermişmiydim ben sana almiracım?eğer göndermemişsem hemen ondanda göndereyim bu yıl ekersen seneye çiçeklerini açar sana :pyaa çok mutlu oldum arkadaşım yine beklerim resimlerini sayfamda paylaşabilirsin selamlar:o

Sevgili Gülsen_; hasekileri çimlendirdim ama sanırım bu yıl Mersin'de havalar çok sıcak gittiği için fideleri yaşatamadım. Üçüncü yapraklarını çıkarırken öldüler. Tohumlara hayır demem ve çok mutlu olurum. Benim için arkadaşlardan gelen tohum ve bitkilerin özel bir yeri var. Onları daha çok seviyorum. Bu kızım da ellerini öpmeye geldi. İki kök inanılmaz tohum verdi. :D

GÜLSEN_ 08-09-2012 20:40

almiracım ellerine sağlık arkadaşım, çok güzel olmuşlar. hasekiler tohumdan çıktıktan sonra yerlerini değiştirdinmi?Eğer değiştirmedin aynı saksıda kuruduysa sorun yok, sen suyunu vermeye devam et,o tekrar yeşerir.Balon sarmaşığında kışa doğru kurur,onuda kökten kes kışın ben hiç su vermediğim halde bahara saksıya suyu vermeye başlayınca tekrar yeşerdi.Anlıycan kökü ölmüyor.Bu defa sana renkli hasekiler göndereyim arkadaşım.SEVGİYLE BOL ÇİÇEKLİ GÜNLER DİLERİM ARKADAŞIM

sibelim 09-09-2012 11:41

1 Eklenti(ler)
...

GÜLSEN_ 10-09-2012 19:51

Arkadaşlar ben geldim:) 4 günlük bir İstanbul, Çorlu, Muratlı,Tekirdağ gezisini tamamlayıp evime döndüm çok şükür. Tabii istanbulda siteden 2 arkadaşımla tanışma fırsatım oldu bu beni en mutlu eden olaydı:))eminönü çiçek pazarınıda berbaber gezdik sevgili yenigine ve sibelimle iki harika çiçek dostum daha oldu. Yenigine arkadaşım çok şeker cana yakın sempatik bir insan,canım benim seni gördüğüme çok memnun oldum arkadaşım.Ama en güzeli bir kızkardeşimde oldu bu arada:))Sibelim canım kardeşim herşey için tekrar teşekkürler ablacım. İnşallah Gaziantebe gelme imkanınız olurda, bende sizi beni ağırladığınız gibi ağırlamak isterim. Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.Sibelcim eşine ve ailesine çok selamlar ablacım:))

melek yüzlü 10-09-2012 20:51

Gülsen ablacığım. Sayfan hayırlı olsun. Uzun zamandır siteye bakamamıştım. Balkonun tam anlamıyla muhteşem. Anladım ki senin elinde keramet var. Senin evine gelen çiçekler coştukça coşuyor. Emeklerine sağlık. Şu zamana kadar bana da göstermiş olduğun iyi niyet için çok teşekkür ederim.

Ali_askn 10-09-2012 21:36

Hoşgeldiniz gülşen hanım :)

GÜLSEN_ 10-09-2012 21:39

Rica ederim ne demek melek yüzlü.Sayfamı ziyaretin beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için:))Hepimizde insanız sonuçta yüreği güzel olan bütün insanları seviyorum. Hayvanları, doğayı,çiçeği,böceği herşeyi ayrı ayrı çok seviyorum iyiki sizleri tanıyorum, çiçek dostluğu ap ayrı bir dostluk, muhteşem.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :))

GÜLSEN_ 10-09-2012 21:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ali_askn (Mesaj 1017249)
Hoşgeldiniz gülşen hanım :)

Teşekkürler ali bey:pen kısa zamanda çeliklerinize kavuşacaksınız inşallah:o

Ali_askn 10-09-2012 22:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1017252)
Teşekkürler ali bey:pen kısa zamanda çeliklerinize kavuşacaksınız inşallah:o

İnşallah :):)

YeniGine 10-09-2012 23:47

Merhaba GÜLSEN; evine hoşgelmişsin. Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum... Ben de senin gibi güler yüzlü, yardımsever, içten bir dostum olduğu için çok mutluyum. İyi ki tanıştık. Haydi pazar günü saat 13.00 te bekleyeceğim seni Eminönü Çiçek Pazarındaa...

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:06

2 Eklenti(ler)
Evet arkadaşlar İstanbul tatili bitti yine biz çiçekçiler gittiği yerden çiçeksiz dönermi? dönmeeez! İşte bu yenigine kaktüsüm:D çok teşekkür ederim arkadaşım. Adını bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum:o
Arkadaşım sakdag ın katkılarıyla ismini öğrendim kaktüsümün.Aloe aristata

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:09

2 Eklenti(ler)
Bu daa sibelim :pcanım kardeşim tekrar sana ve eşine herşey için çok teşekkür ediyorum:o

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:11

3 Eklenti(ler)
İstanbula giderken yılan kaktüsümün tomurcukları çok küçüktü:rolleyes:, acaba açmasına yetişebilirmiyim diye endişe ettim ama neyseki daha açmamış, ama eli kulağında ilk çiçeğini merakla bekliyorum kaktüsümün:D

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:17

3 Eklenti(ler)
ben İstanbula gideceğim gün alacakaranlık arkadaşımdan kare saksı sipariş etmiştim, onlar geldi eve bıraktım yola çıktım. Döner dönmez saksılarımı değişime koyuldum bugün sabah 7 den 10 kadar bu kadar saksı değişimi yaptım geriside yarın sabah inşallah.Ama gelen saksıların hiç birinde su çıkıcak delik yoktu matkapla her saksıya ayrı ayrı 4 er delik açmakta baya zamanımı aldı yani:p

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:19

3 Eklenti(ler)
kaktüsümün biri yapışık ikizlerdi:p ben onları küçük bir operasyonla ayırdım :o
ama iki kaktüsde aynı kök üzerindeydi,onları ayırmamdan bir zarar görmeden umarım yaşarlar :o

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:27

2 Eklenti(ler)
Bu arada saksı değişimi için boşalttığım kaktüsümün birinin çürümüş olduğunu gördüm :(85 nolu resimdeki ikinci kaktüsüm maalesef çürümüştü, çürüyen yerini temizleyip bıraktım bir kenara bakalım iyice kurusun tekrar ekicem olursa inşallah:(

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:28

1 Eklenti(ler)
Bu da ailemize yeni katılanlardan turuncu katmerli kalaonche:p

GÜLSEN_ 11-09-2012 11:30

2 Eklenti(ler)
Orkideleride çok severdim ama hiç almamıştım :partık 3 orkidem var biri beyaz ikisi fuşya bakalım bunların bakımınıda başarabilicekmiyim:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025