![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
sn.wellness sayfamı ziyaretiniz beni memnun etti teşekkür ederim.hoyanızın köklenmesine sevindim,olaki olmazsa yine gönderirim. Hoya sayfasında paylaştığınızdan bilmiyordum siz link verince gördüm ama, ana sayfadanda bakıcam yine. rica ederim çok büyük bişey değildi yaptığı, elimdekini herkesle paylaşmayı seviyorum, bende ne varsa herkeste de olsun istiyorum.Kaktüslerin bakımı hakkındaki bilgileriniz içinde teşekkür ediyorum evet biliyorum kaktüs bakımını, çünkü yıllardır kaktüslerleyim. her zaman sayfamı ziyaretinizi beklerim selamlar GAZİANTEPTEN |
Alıntı:
Sevgili Dilek Sarıkaya arkadaşım, teşekkür ederim ziyaretin beni memnun etti.Sanırım sayfamda görmüşsünüzdür almira arkadaşımda göndermişim bir kaç tohum oda resimlerini paylaştı sayfamda. İnanın çok mutlu oluyorum bu güzellikleri görünce.Kimlere gönderdiğim aklımda kalmıyor o kadar çok kişiye farklı çiçek ve tohum gönderiyorumki aklımda tutamıyorum.İnşallah diğer tohumlarında filizlenir onlarında güzel haberlerini alırım arkadaşım . |
Alıntı:
üzülmeyin fdogru kısmet değilmiş birdahaki geldiğimde inşallah.Senin öğrenmek istediğin her ne olursa olsun yazman yeterli arkadaşım hiç çekinme lütfen. Çok bilgili değilim ama tecrübeliyim |
Alıntı:
Teşekkürler hatice hanım sayfamı ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için.sizi tanımak isterdim ama inşallah birdahaki tekirdağ ziyaretim kısmet olursa;) |
Alıntı:
|
Gülşen hanımcığım,yeni kaktüsleriniz de çok güzeller hayırlı olsun.Bol bol çiçeklerini de görürsünüz inşallah.Silvestrii niz muhteşem görünüyor,çiçekleri de çok güzel.Echinopsis oxygona nızında her zamanki gibi muhteşem çiçekleri var,emeklerinize gönlünüze sağlık.Sevgilerimle...
|
GÜLSEN im iznin ile bunlar da benim kaktüslerim
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama bunlar çok şeker arkadaşım, teşekkür ederim paylaştığın için.Biz dün sabah ilk çiçek heyecanı yaşadık :D henüz çiçek açmamıştı ilk çiçeğimizdi. arkadaşım arkadaki beyaz gülmü?:p gözümüzde hep detaylarda yanii:o sevgili yenigine senin açmış olduğun sayfanın konusu neydi unuttum arkadaşım bana link gönder **** başlık ismini yaz lütfen |
Alıntı:
fdogru ama senin kaktüslerinde harikalar yanii, biliyorum takip ediyorum :p kesinlikle torfdan çıkarmalısın kaktüslerini arkadaşım, normal bahçe toprağı ve kum ben bu karışıma ekiyorum hep, kaktüslerimide yılbaşı ve paskalyalarımıda. |
Alıntı:
paylaşacak kaktüsleriniz olursa benimle de paylaşabilir misiniz acaba? |
1 Eklenti(ler)
bu succulentin adını bilen var mı acaba?
|
Alıntı:
fdogru arkadaşım bu çiçeğe binlerin annesi diyorlar (kalonchoe daigremontiana) |
Alıntı:
Bir kere çiçekler kesinlikle nazara geliyorlar bunu çok yaşadım.İnsanoğluyuz herşeye dilimiz dönüyor gerisini düşünmeden konuşuyoruz.Çalışan bir bayan olman çiçek sevmene engelmidir? neden böyle tuhaf düşünürler anlamam.Ama bunu ancak bizim gibi çiçek sevenler anlar, boş ver arkadaşım bir dahada çiçeklerini gösterme kimselere diycem ama malum ev ortamı herşey ortada oluyor.Kaktüs paylaşımına gelince ,ne demek arkadaşım seve seve paylaşırım echveria bende tek tür var,onunda çiçeğini görmüşsündür sayfamda, istersen sana gönderebilirim bir yavrusunu? |
:)) Teşekkür ediyoruum. Evet o beyazlar minyatür gülüm. (Reklama girecek ama) Kütükler Bahçede Nasıl Değerlendilir?.. Sokak Köpekleri... Farklı Malzemelerle Kuş Yuvaları Yapımları... Gül Yetiştirme... Buralara bakacak idin GÜLSEN im.
|
Alıntı:
|
Günaydın dilekcim, güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Sen hiç canını sıkma ben nakkaşı filizlendirir öyle gönderirim sana, eğer istersen, halbuki çok arsız bir bitkidir tohumunun düştüğü yerden hemen filizlenir nasıl olmamış?başka istediğin varsa yine gönderirim arkadaşım hiç sorun değil :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet adacık aynen dediğin gibi halk arasında yılan kaktüs diye biliniyor yakınlarında varsa bir çelik alıp ekebilirsin yoksada sana gönderebilirim arkadaşım
|
Ben çocukken annem yetiştirirdi ön balkondan aşağı salardı konu komşuya nispet olsun diye-))) yakın çevremde hiç göremiyorum. Gönderebilirseniz çok sevinirim.
|
tamam adacık o zaman bana özelden açık adresini adını ve soyadını yaz göndereyim başka istediğin çiçek varsa onuda yaz arkadaşım
|
Merhaba Gülşen ablacığım,
Sayfanızı henüz gezebildim. Kaktüslerinize bayıldım. Maşallah hepsi birbirinden güzel. Daha önceleri kaktüslerin bu kadar güzel açtıklarını bilmezdim. Sizlerin sayesinde görmüş oldum. Emeğinize sağlık :) |
Çok teşekkür ablacım sayfamı ziyaretin beni mutlu etti:pevet kaktüslerin çiçeğini bende çok seviyorum görmüş olmanada sevindim :o
|
Bayıldım.elinize yüreğinize sağlık.Benim de büyükce bir balkonum var .Sonbahar ve kışın ne bitgi dikeceğim arayış içindeyim.Bu arada ismim Nur.
|
hoş geldiniz nur hanım memnun oldum:)) balkonunuzu gelişi güzel çiçekleri değil istediğiniz sevdiğiniz çiçekleri ekin.Sayfama olan güzel görüşleriniz için teşekkür ederim:o
|
4 Eklenti(ler)
Silvestriim (yılan kaktüs) diğer iki tomurcuğuda açtı
|
3 Eklenti(ler)
bu kaktüsümün adını bilmiyorum adını bilen usatlarımdan rica ediyorum :o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025