agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 28-09-2012 11:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1024337)
Gülsen;

Bu gün hoya çeliği geldi bana, mantıken suda köklendirmem gerektiğini düşünüyorum ama senin fikrini de almak istedim.

Evet ayşecim bende hoya carnosamı budadım hepsini suya koydum bugün 6kişiye kargoladım,hatta suda bir kaç dalımız köklenmişti bile,öyle daha garantili oluyor.Hoyaların cinsleri ne acaba isimlerini biliyormusun Ayşecim?Güle güle büyüt hayatım inşallah çiçeklerinide görürüz:p

GÜLSEN_ 28-09-2012 11:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 1024402)
Gülşen hanım ne kadar zevkli bir insanmışınız , yaptıklarınız cok güzel ******* mutlaka degerlendirmelisiniz bu calışmaları .
Tebrikler ve bol kazanclar .biraz cesaret ne kaybedeceksiniz :confused:

Çok teşekkür ederin sn.iris41 inşallah olucak bişeyler, sizin desteklerinizle başaramamam mümkün değil:)

GÜLSEN_ 28-09-2012 11:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tuğçe (Mesaj 1024410)
Merhaba ablacım,
El emeklerine bayıldım, her biri bir harika. Güle güle kullanın. Çiçeklerinizin yanında artık çalışmalarınızı da merakla beklemeye başladım :)

Çok teşekkürler ablacım,daha güzelleri senin olsun, arada ekliycem yaptıklarımdan bişeyler artık.Bekleniyorsam eğer geri çeviremem bu candan istekleri:p

beyz66 28-09-2012 13:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1024622)
Evet ayşecim bende hoya carnosamı budadım hepsini suya koydum bugün 6kişiye kargoladım,hatta suda bir kaç dalımız köklenmişti bile,öyle daha garantili oluyor.Hoyaların cinsleri ne acaba isimlerini biliyormusun Ayşecim?Güle güle büyüt hayatım inşallah çiçeklerinide görürüz:p

Gülsen hanım çiçekleriniz çok güzel ... Nazar değmesin inşallah ....

Bu 6 kişiden birisi benim galiba kargo mesajı geldi elinize sağlık zahmet verdim size ....

Kargo yarın ulaşacak işte olmadıgım için pazartesi alabilecegim inşallah sıkıntı yaşamam .

GÜLSEN_ 28-09-2012 13:34

Evet beyz66 biride sizsiniz keşeke bana belirtseydiniz daha önceden **** ev adresinizi verseydiniz ona göre kargolardım neyse sağlık olsun umarım sağlıklı bir şekilde geçer elinize kaynamış soğumuş suda köklendirip öyle ekersiniz...

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:11

3 Eklenti(ler)
EVEETT BU GECE ŞENLİK VAARR ECHİNOPSİS LİLAM BU GECE SON 3 TOMURCUĞUNU AÇIYORR :D AMA SON RESMİ ÇEKMEKTE BİRAZ GECİKTİM YARIN SABAH SON AÇMIŞ HALİNİ RESİMLİYCEM:p

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:14

3 Eklenti(ler)
CAN ARKADAŞIM MİSSMENASIMIN BANA GÖNDERDİĞİ ÇİÇEKLERİ.ELLERİN DERT GÖRMESİN HAYATIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERŞEY İÇİN.İYİKİ VARSIN, İYİKİ BENİM ARKADAŞIMSIN YÜREĞİ, GÖNLÜ GÜZEL ARKADAŞIM BENİM:o

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:17

5 Eklenti(ler)
Bunlarda sürpriz di bana:dArap yasemini ful yasemin..bu iki sukulentlerin ismini bilmiyorum ama öğrendiğimde ekliycem..bir gecelik gelin ve yıllardır aradığım farklı yılan kaktüs(Aporacactus Flagelliformis)

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:19

4 Eklenti(ler)
bir gecelik gelin.2ci resimdeki sukulentin adını henüz öğrenemedim.3cü resim graptopetalum paraguayense,Aporacactus flageliformis,Bunlarda saksıya aldıktan sonra

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:20

1 Eklenti(ler)
adanadan bir arkadaşımın aynı kargoyla bana gönderdiği el işi göz nuru şalı.Çok teşekkürler arkadaşım çok mutlu ettiniz beni:o

GÜLSEN_ 28-09-2012 20:38

5 Eklenti(ler)
bu sandığı kızımın çeyizine boyadım yan saplarını çıkarmıştım boyama bitti sonra takıcam inşallahh:D

GÜLSEN_ 29-09-2012 08:24

5 Eklenti(ler)
Günaydınnn can arkadaşlarım işte sizlere sabah güzelliğii:D

secretgarden 29-09-2012 08:26

Gülsen hanım çiçekleriniz çok güzel , Elinize sağlık.

Canan 29-09-2012 08:58

Korktuğum başıma gelecek sen ve Ayşe yüzünden, ya bu kaktüs ya da bir echeveria beni yoldan çıkaracak. Sibelim'in avatarıydı bu galiba. Nerede görsem niyetim bozuluyor, kokusunu merak ediyorum. Neyseki evim güneşli değil. Çiçekleri ne kadar kalacak ? Yılda kaç kez açar?

GÜLSEN_ 29-09-2012 09:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi secretgarden (Mesaj 1024961)
Gülsen hanım çiçekleriniz çok güzel , Elinize sağlık.

Teşekküeler sn.secretgarden,hoş geldiniz, sayfamı ziyaretiniz beni mutlu etti..

GÜLSEN_ 29-09-2012 09:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 1024975)
Korktuğum başıma gelecek sen ve Ayşe yüzünden, ya bu kaktüs ya da bir echeveria beni yoldan çıkaracak. Sibelim'in avatarıydı bu galiba. Nerede görsem niyetim bozuluyor, kokusunu merak ediyorum. Neyseki evim güneşli değil. Çiçekleri ne kadar kalacak ? Yılda kaç kez açar?

Cananımm sen iste hemen echverian ve Echinopsis liladan hemen göndereyim geç bile kaldın dermişim:rolleyes:kendine has hoş hafif bir kokusu var çok baskın bir koku değil..Evet sibelimdede var bu kaktüsten,evine gittiğim de görmüştüm..Muhteşem bir evi harikulade bir balkonu var bayıldım ALLAHım ağız tadıyla otuttursun inşallah,mutluluğu daim olsun canım kardeşimin:pcananım çiçekleri her yaz başında başlıyor bak benim kaktüsüm son çiçeklerini açıyor bu zamana kadar çiçekleniyor,ama maalesef sadece dün gece açan çiçekler bugün öğleden sonra solmaya başlıyor bu kadar kısa ömrlü yanii....

Ali_askn 29-09-2012 09:32

Gerçekten harika bir güzellik gözlerimi alamadım Maşallah :):)

Canan 29-09-2012 11:27

Gülsen sen bilirisin ya da bilen arkadaşlar cevaplasın, kök çürüğü ve külleme olan ve ölen bitkilerimin toprak ve saksıları iki aydır boş duruyor, acaba yeni bitkiler eksem mantar onlara da bulaşır mı? Kullanabilir miyim onları ? Elimde fungusit de yok. Bir de boş bir zamanında Ayşe'nin başlığına yüklediğim tek kaktüsümün hastalığına sen de baksan. Yumuşama artıyor, Ayşe'nin dediklerini yaptım yapılacak başka birşey var mı acaba?
--------------
Gülsen'im zahmet oldu, çok teşekkür ederim.

GÜLSEN_ 29-09-2012 19:20

Alicim,Canancım,vehibecim,YeniGinem hepinize çok teşekkür ederim güzel gören gözleriniz saolsun arkadaşlarım,beni şımartıyorsunuz tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize:)))
Ayrıca canancım rica ederim ne demek her zaman her konuda burdayım arkadaşım:)))

Ali_askn 29-09-2012 19:24

Ablacım canlı görmek , koklamak çok daha başkaydı :) Kokusu çok hoş gerçekten.
Bana bu fırsatı tanıdığın için çok teşekkürler..

GÜLSEN_ 29-09-2012 20:15

rica ederim ablacım canlı görmek daha farklı kokusunu o muhteşem güzelliği gözlerinle görmek daha farklı ben mutlu oldum gelmene canlı olarak görmene:)))

farpali 30-09-2012 17:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1024829)
Bunlarda sürpriz di bana:dArap yasemini ful yasemin..bu iki sukulentlerin ismini bilmiyorum ama öğrendiğimde ekliycem..bir gecelik gelin ve yıllardır aradığım farklı yılan kaktüs(Aporacactus Flagelliformis)

Gülsen hanım

Sukulentlerden biri,sulu yaprağı olan bizim ailenin bayanları arasında yaprak yaprak dolaşır durur..Benim ve birkaç kişiden duyduğum halk arasındaki adı "Su Güzeli":))..kırılan yaprak düştüğü yerde hemen filizlenir ve coşar..çok güzel

dogef 30-09-2012 19:06

Sayın GÜLSEN;
Sayfanızı uzun süredir ziyaret edemedim,meğerse neler kaçırmışım,Hepsi çoook güzel, Maaşallah.. Çiçeklerde harika, el emeği eserlerinizde.Ama bence en güzel eseriniz kızınız.Rabbim ona ve size sağlıklı güzel günler görmek nasip etsin.
Sevgilerimle

GÜLSEN_ 30-09-2012 19:13

[QUOTE=farpali;1025351]Gülsen hanım

Sukulentlerden biri,sulu yaprağı olan bizim ailenin bayanları arasında yaprak yaprak dolaşır durur..Benim ve birkaç kişiden duyduğum halk arasındaki adı "Su Güzeli":))..kırılan yaprak düştüğü yerde hemen filizlenir ve coşar..çok güzel[/QU

Hoş geldiniz sn.farpali Teşekkür ederim isim konusunda ama ben latince ismini istiyorum ve birini buldum diğerinide bulunca yazıcam inşallah :p

GÜLSEN_ 30-09-2012 19:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dogef (Mesaj 1025367)
Sayın GÜLSEN;
Sayfanızı uzun süredir ziyaret edemedim,meğerse neler kaçırmışım,Hepsi çoook güzel, Maaşallah.. Çiçeklerde harika, el emeği eserlerinizde.Ama bence en güzel eseriniz kızınız.Rabbim ona ve size sağlıklı güzel günler görmek nasip etsin.
Sevgilerimle

AAAAA evet sn.dogef unuttunuz beni;)çok teşekkür ederim güzel görüşleriniz ve temennileriniz için RABBİM bütün gençelerimizin bahtını güzel etsin inşallah:p ziyaretiniz beni mutlu etti sağlıkla kalın:p

farpali 30-09-2012 20:41

[QUOTE=GÜLSEN_;1025372]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1025351)
Gülsen hanım

Sukulentlerden biri,sulu yaprağı olan bizim ailenin bayanları arasında yaprak yaprak dolaşır durur..Benim ve birkaç kişiden duyduğum halk arasındaki adı "Su Güzeli":))..kırılan yaprak düştüğü yerde hemen filizlenir ve coşar..çok güzel[/QU

Hoş geldiniz sn.farpali Teşekkür ederim isim konusunda ama ben latince ismini istiyorum ve birini buldum diğerinide bulunca yazıcam inşallah :p

Hoşbulduk Gülsen Hanım,
Su güzelinin orjinal adı; Crassulaceae
Graptopetalum paraguayense veya Hayalet Bitki,.bu arada sizden yılan kaktüsü ve echeveria göndermenizi zahmet olmazsa bekliyorum;);

Sevgiler
Ferzan

farpali 30-09-2012 20:45

Düzeltiyorum......Graptopetalum paraguayense .

farpali 30-09-2012 20:49

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1025410)
Düzeltiyorum......Graptopetalum paraguayense .

Buda benim balkonumdan:)

Denizardacan 30-09-2012 20:56

Gülsen hanım merhaba,
Sayfanız hayırlı olsun, çok kısa zamanda çok ziyaret almışsınız.
Yeni üyeyim biliyorsunuz sayfanızı gezmek daha doğrusu siteyi yavaş yavaş kavrayabilmek ancak nasip oldu. Çiçekleriniz bir harika özellikle full, elleriniz dert görmesin. Bazı insanların ellerinde sihir vardır ya hani her yaptığı iş mükemmel olur. El işlerinizi de görünce kesinlikle elinizde bir bereket olduğuna karar verdim, değerlendirme imkanınız varsa bence de biraz cesaret.
Ben ki kaktüs sevmez bilirdim kendimi ama kaktüslerinize bayıldım ve hiç bu kadar sukulenti bir arada görmemiştim. Güle güle büyütün çiçeklerinizi. Sağlıcakla kalın.

GÜLSEN_ 30-09-2012 21:02

[QUOTE=farpali;1025407]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1025372)

Hoşbulduk Gülsen Hanım,
Su güzelinin orjinal adı; Crassulaceae
Graptopetalum paraguayense veya Hayalet Bitki,.bu arada sizden yılan kaktüsü ve echeveria göndermenizi zahmet olmazsa bekliyorum;);

Sevgiler
Ferzan

teşekkürler ferzan hanım evet biliyorum bun sukulentin adını yazmıştım zaten görmediniz sanırım. Yinede zahmetiniz için teşekkür ederim..Yılan kaktüs göndericem ama echveria bende yavru kalmadı birinden bulabilirsem göndereyim adresiniz elimde en kısa zamanda gönderinizi yapıcam inşallah..sevgiyle kalın...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025