agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 24-09-2012 09:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1022573)
Sorma Canan, benim de cadde inşaatından ilk firem küpe oldu, minicik bir dal kurtardım gibi.

Kurtarırsın ayşecim kaynamış soğumuş suda aynen dediğim gibi bekletirsen köklenir hemen.

GÜLSEN_ 24-09-2012 09:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fdogru (Mesaj 1022577)
tekzen'den 4 tane kaktüs aldım. 1'i çiçekliydi. paylaşmak istedim diğerlerini de çekince yollıycam. ben de bi sayfa mı açsam ne :)

Kaktüsün çok şeker ablacım güle güle büyüt inşallah,****** sende sayfanı açabilirsin görelim sendeki güzelleride..

İremsıla 24-09-2012 21:41

Merhaba gülsen hanım balkonunuzu sıcacık çay eşliğinde gezdim.maşallah çiçeklerinizin hepsi ayrı güzel,ellerinize,emeğinize sağlık.özelliklle 86 nolu mesajınızdaki kaktüsünüz,paskalya yılbaşılarınızve kızılay çiçeğinize hayran kaldım.
Aynı kaktüsten geçenlerde bir apartmanın zemin katında gördüm ama muhteşemdi daha uzun ve uç yaprakları daha biraz daha büyüktü sahibinden ücreti karşılığında 1 dal istedim ama ne mümkün.benimde kırmızı küçük paskalya yılbaşı çiçeğim vardı malesef bu yazı atlatamadı.sevgilerimle...

GÜLSEN_ 24-09-2012 22:04

SEVGİLİ İREMSILA SAYFAMI ZİYARETİNİZ BENİ MUTLU ETTİ ARKADAŞIM.Güzel görüşlerin için çok teşekkür ediyorum.Maalesef bazı insanlarımız bu çiçek vermede çok katılar,neden bilmem nolucak bir dal versen yani?istersen ben göndereyim arkadaşım hiç sorun değil.İnsanları sevindirmek mutlu etmek benim için daha önemli.Birde ücret karşılığı istemişsin...yazık çok yazık bu tür insanlara çok üzülüyorum,bir dal küçücük bir dal için karşılarındaki insanın kalbini kırdıklarını biliyorlarmı acaba?Ve bir kalp kırmanın... neyse yaa ALLAH öyle insanların kalbine merhamet versin.Çok kızıyorum böyle insanlara. Bencillikten başka birşey değil yaptıkları...ALLAHım bana versin ben herkesle paylaşayım...

Ayşe Derin 24-09-2012 22:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1022586)
Kaktüsün çok şeker ablacım güle güle büyüt inşallah,****** sende sayfanı açabilirsin görelim sendeki güzelleride..

Sağol Gülsen, diğer çiçeklerin çelikleri için de kaynamış soğumuş su mu kullanacağız? Bunu hiç bilmiyordum.

Canan 24-09-2012 22:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1022573)
Sorma Canan, benim de cadde inşaatından ilk firem küpe oldu, minicik bir dal kurtardım gibi.

Deme ya Ayşe, çok üzüldüm. Adamlar yaparken yıkıyor, nasıl iş bu. Sıkma canını çeliği tutturursun hemen büyür.

mrduran 24-09-2012 23:56

Merhaba efendim,

Becerileriniz, hiç sevmediğim kaktüsler hakkında ön yargılı olduğumu anlamama ve beğen butonunu kullanmama neden oldu:))).

Adile abla gibisiniz (teyze değil), hep verimkâr, maşallah.

Şu kadar kısa zamanda şu kadar sayfa, gene maşallah efendim.

Geç farkettiğim bir sayfa, hayırlı olsun, çok çok kolay gelsin, sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

YeniGine 25-09-2012 00:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 1022968)
Merhaba efendim,

Becerileriniz, hiç sevmediğim kaktüsler hakkında ön yargılı olduğumu anlamama ve beğen butonunu kullanmama neden oldu:))).

Geç farkettiğim bir sayfa, hayırlı olsun, çok çok kolay gelsin, sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Evet mrduran çook haklısınız. Bende kaktüslerle pek ilgilenmez idim. Fakat nasıl GÜLSEN i tanıdım; bende başladı bir kaktüs merakı. Hatta uzun bir süredir küçücük bir saksının içinde kiiii direnaj delikleri bile yok imiş. GÜLSEN den sonra aklıma geldi bu saksıyı nasıl değiştirebilirim diye. Sağolsun kendisi bana da yetti, yardımcı oldu.

GÜLSEN_ 25-09-2012 08:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1022911)
Sağol Gülsen, diğer çiçeklerin çelikleri için de kaynamış soğumuş su mu kullanacağız? Bunu hiç bilmiyordum.

Ayşecim kaynamış soğumuş her zaman daha güvenilir ve gerçektende deneyimlerimde gördüm faydasını,bütün çiçeklerde kullanabilirsiniz ayşecim,bende su arıtma cihazı var ama yinede kaynamış soğuk su derim.Deneyin sizde farkediceksiniz arkadaşım.Küpelin için üzüldüm ama yapıcak bişey yok arkadaşım inşallah suda kalan çeliği köklendirebilirsin:p

GÜLSEN_ 25-09-2012 08:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 1022968)
Merhaba efendim,

Saygılarımla lütfen.

SN.mrduran sayfamı ziyaretinizden çok mutlu oldum hoş geldiniz efendim,beğen butonunu kullanan parmaklarınız dert görmesin inşallah, sayfam yormuş o parmakları sanırım:)güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim,paylaşmayı seviyorum bende olan herkeste olsun istiyorum.Balkonumdan misafirliğinizi eksik etmeyin her zaman başımın üstünde yeriniz var:oSağlıkla bol çiçekli günler hepimizin olsun inşallah:D

GÜLSEN_ 25-09-2012 08:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1022970)
Evet mrduran çook haklısınız. Bende kaktüslerle pek ilgilenmez idim. Fakat nasıl GÜLSEN i tanıdım; bende başladı bir kaktüs merakı. Hatta uzun bir süredir küçücük bir saksının içinde kiiii direnaj delikleri bile yok imiş. GÜLSEN den sonra aklıma geldi bu saksıyı nasıl değiştirebilirim diye. Sağolsun kendisi bana da yetti, yardımcı oldu.

Aaayy!! YeniGinem benim, ben naptım arkadaşım,yardımcı olmaktan,güzel ilginiz,alakanız ve güzel görüşleriniz beni çok mutlu ediyor,bu da bana yetiyor işte:o

GÜLSEN_ 25-09-2012 08:55

Canancımm nolur arkadaşım bu profilindeki resmi kaldır daha sevimli bir resim koy arkadaşım çoookk rica ediyorum hayatım:))))

melek yüzlü 25-09-2012 17:47

Merhaba Gülsen ablacığım,
Biliyorsun bu işlerim çok yoğun. Eşim de ameliyat olduğundan sık giremiyorum. Yeni aldığın kaktüsün de harika. Çok değişik bir kaktüs. İnşallah onun da görüntüsü gibi muhteşem çiçekleri olur ablacığım.

GÜLSEN_ 25-09-2012 18:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 1023301)
Hankısı ? Bunu mu beğenmedin? Daha şirini ben değilim herhalde :) Ne istediğinin farkında değilsin :) Hadi yüzüne söyle ... (gerçekten rahatsız olduysan kaldırayım)

ALLAH iyiliğini versin emi gülmekten öldürdün beni:D valla söyledim kusura bakmasın hiç sevimli değil dua ediyorum rüyama girmesin ödüm patlar:D:Daayyy arkadaşım yaa valla akşam akşam çok güldüm.seninde yüzün gülsün inşallah:pvalla kaldır canancım yaa...

Ayşe Derin 25-09-2012 19:36

Sahi Gülsen'in bitkileri hızla tüm ülkeye dağılıyor.Canan biz de elimizi çabuk tutup ganimetten pay kurtaralım kendimize.

GÜLSEN_ 25-09-2012 22:22

Ayşecim,Canancım ALLAH sizin yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin arkadaşlar, yaa misafirim var pci açık bir ara geldim baktım yazdıklarınıza gülmekten kendimi tutamıyorumki içeri misafirin yanında gideyim:))) salona girdim bu defa cevap yazmak için sabırsızlanıyorum misafir gitsede yazsam diye,valla o önceki resimdeki yaratığı tanımıyorum arkadaşım istersen bana cahil de:)) ama canancım yazdıklarını silmişsin sanırım aşkolsun:))valla deli cevat daha güzeldi o yaratıktan..iyiki varsınız sizleri seviyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler...

Canan 25-09-2012 22:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1023464)
Ayşecim,Canancım ALLAH sizin yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin arkadaşlar, yaa misafirim var pci açık bir ara geldim baktım yazdıklarınıza gülmekten kendimi tutamıyorumki içeri misafirin yanında gideyim:))) salona girdim bu defa cevap yazmak için sabırsızlanıyorum misafir gitsede yazsam diye,valla o önceki resimdeki yaratığı tanımıyorum arkadaşım istersen bana cahil de:)) ama canancım yazdıklarını silmişsin sanırım aşkolsun:))valla deli cevat daha güzeldi o yaratıktan..iyiki varsınız sizleri seviyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler...

Canım benim tabi ki böyle saçma sapan şeyleri niye ve neden bileceksiniz? O kısmı da elbette ki espriydi... Zaten şaka kaldırabildiğin için şımardım senin başlığında... Misafirlerinde Gülşen ne kadar güleryüzlü ağırlıyor diye düşünüp, rahat etmişlerdir :) Ne kolay gülüyorsun, hep gül....

GÜLSEN_ 25-09-2012 23:26

tabi arkadaşım sen şımar ben çekerin senin nazını:))güzel temennilerin için çok teşekkür canancım..ama hayat benden o kadar çok şeyimi aldıki az kalsın gülmemide kaybediyordum çok şükür bir tek onu kurtarabildim kendim için...artık gülüyorum çünkü gülmeyi unutmuştum sizlerin sayesinde tekrar gülmeyi hatırladım deminde dedim ya iyiki varsınız ve iyiki sizler benim can arkadaşlarımsınız:))hep birlikte gülmeyi nasip etsin RABİM...

Canan 26-09-2012 00:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1023499)
tabi arkadaşım sen şımar ben çekerin senin nazını:))güzel temennilerin için çok teşekkür canancım..ama hayat benden o kadar çok şeyimi aldıki az kalsın gülmemide kaybediyordum çok şükür bir tek onu kurtarabildim kendim için...artık gülüyorum çünkü gülmeyi unutmuştum sizlerin sayesinde tekrar gülmeyi hatırladım deminde dedim ya iyiki varsınız ve iyiki sizler benim can arkadaşlarımsınız:))hep birlikte gülmeyi nasip etsin RABİM...

Tamam o zamaaaaan, arada Deli Cevat olarak gelebilirim, tabi tabi.

GÜLSEN_ 26-09-2012 07:54

1 Eklenti(ler)
Hekese günaydınlar lila Echinopsisin son 3 tomurcuğu bekliyorum açmasını:p

GÜLSEN_ 26-09-2012 07:57

2 Eklenti(ler)
Echinopsis subdenudata son açtığı 3 çiçek tohum oluşturuyor:p

sakdag 26-09-2012 08:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1023599)
Hekese günaydınlar lila Echinopsisin son 3 tomurcuğu bekliyorum açmasını:p

Fotoğrafı görünce, ne işi var benim kaktüsün burda dedim... ;) Benim echinopsiste son üç tomurcuğunu açacak ve tomurcuklar aynı boyda. Görünüş olarakta benziyorlardı... :D

GÜLSEN_ 26-09-2012 08:06

1 Eklenti(ler)
Echveria saksısı değiştikten sonra dahada büyüdü 1 hafta içinde:rolleyes:

GÜLSEN_ 26-09-2012 08:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 1023603)
Fotoğrafı görünce, ne işi var benim kaktüsün burda dedim... ;) Benim echinopsiste son üç tomurcuğunu açacak ve tomurcuklar aynı boyda. Görünüş olarakta benziyorlardı... :D

Hadi bakalım hangimizin daha önce açıcak, görüntüle lütfen olurmu arkadaşım:p

GÜLSEN_ 26-09-2012 08:11

1 Eklenti(ler)
bu çürüyen kaktüsüm 5 gündür kurumadaydı artık toprakla buluşma zamanı geldi iyice kurudu kestiğim yerler...

sakdag 26-09-2012 08:15

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1023610)
Hadi bakalım hangimizin daha önce açıcak, görüntüle lütfen olurmu arkadaşım:p

Hemen görüntüleyip geldim, Gülsen hanımcım; sanırım benim ki üçünü de aynı anda açmayıp 2+1 yapacak... ;)
Bu arada el işleri harika, ellerinize sağlık...
Eklenti 334445

GÜLSEN_ 26-09-2012 08:28

Evet biri bu akşam açıcak sanki resimlemeyi unutma arkadaşım :p

vehibe 26-09-2012 09:06

Maşallah GÜLSEN hanım, on parmağında on marifet ellerine sağlık.

GÜLSEN_ 26-09-2012 09:28

Teşekkürler vehibecim:)))

Canan 26-09-2012 10:33

Gülşeeeen o nasıl el emekleri arkadaşım, onlar sanat eseri resmen. Şimdi anlaşıldı bitkilerinin sırrı, elinde sihir var senin. Kızını da güzel yapmışsın, yaptığın herşey güzel....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025