agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 30-09-2012 21:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Denizardacan (Mesaj 1025424)
Gülsen hanım merhaba,
Sayfanız hayırlı olsun, çok kısa zamanda çok ziyaret almışsınız.
Yeni üyeyim biliyorsunuz sayfanızı gezmek daha doğrusu siteyi yavaş yavaş kavrayabilmek ancak nasip oldu. Çiçekleriniz bir harika özellikle full, elleriniz dert görmesin. Bazı insanların ellerinde sihir vardır ya hani her yaptığı iş mükemmel olur. El işlerinizi de görünce kesinlikle elinizde bir bereket olduğuna karar verdim, değerlendirme imkanınız varsa bence de biraz cesaret.
Ben ki kaktüs sevmez bilirdim kendimi ama kaktüslerinize bayıldım ve hiç bu kadar sukulenti bir arada görmemiştim. Güle güle büyütün çiçeklerinizi. Sağlıcakla kalın.

Hoş geldin.Çok teşekkürler arkadaşım güzel gören gözleriniz..ben ne kadarda güzellikleri paylaşsam siz onları güzel görmedikten sonra ne anlamı olurki..çok teşekkür ediyorum güzel görüşlerin ve duyguların için, daha güzelleri hepinizin olsun inşallah...sevgiyle kalın..

farpali 30-09-2012 22:02

[QUOTE=GÜLSEN_;1025429]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farpali (Mesaj 1025407)

teşekkürler ferzan hanım evet biliyorum bun sukulentin adını yazmıştım zaten görmediniz sanırım. Yinede zahmetiniz için teşekkür ederim..Yılan kaktüs göndericem ama echveria bende yavru kalmadı birinden bulabilirsem göndereyim adresiniz elimde en kısa zamanda gönderinizi yapıcam inşallah..sevgiyle kalın...

Çok teşekkür ederim.:) Takipçinizim;)

Sevgiler

demircool 30-09-2012 23:53

aman allahım ablacım bu sayfa da ne böyle resmen yıkılıyor gece gece içim açıldı resmen maşallahhhh

missmenas 01-10-2012 15:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1024833)
adanadan bir arkadaşımın aynı kargoyla bana gönderdiği el işi göz nuru şalı.Çok teşekkürler arkadaşım çok mutlu ettiniz beni:o

Sevgili Gülsen'cim,
Şalı Adana'dan forum arkadaşımız hazan-z yerleştirdi paketin içerisine. Senin Antep'ten gönderdiğin güzelliğin yanında lafı bile olmaz inanki.
Hoyaları sayfana ve gönlüne açacağı çiçeklerle taht kurmasını dilerim. Hediyelerini sağlıcakla gözlemlemeni ve bizleride yorumlarınla görselleriyle unutmamanını dilerim...
El emekllerinede bu arada bayıldım doğrusu, herşey çok güzel... Ruhuyun güzelliği bitkilerinede sansımış besbelli;)

GÜLSEN_ 01-10-2012 15:50

Aaayy.. can arkadaşım çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün..Keşke hoya toplantısına gelebilseydim neler getiricektim ama ben gelemeyince çam sakızı çoban armağanı oldu..Bana gönderdiğiniz hediyeler için sana ve arkadaşım hazan-z ye çok teşekkür ederim arkadaşım..Sizleri seviyorum...

ipektuğçe 01-10-2012 22:06

Harikasınız Gülşen hanımcığım,el emeklerinize bayıldım.Kaktüsünüzde sezonu çok güzel kapatmış.Sevgiler...

nazlı hilal 02-10-2012 08:24

Buldum Gülsen :)

Bayçalı 02-10-2012 11:52

Gülsen hanım merhaba gönderdiğiniz yılbaşı çiçeği çeliklerini hiç birini tutturamadım ne yaptımsa olmadı bu konuda üzgünüm:( kızılay çiçeği ve mum çiçeği köklendi saksılara diktim yılbaşı çiçeklerinin suda köklendiğini Ali askn ın sayfasında okudum keşke öyle yapsa idim yapacak birşeyyok birdahaki sefere artık.

Bayçalı 02-10-2012 11:57

3 Eklenti(ler)
Gülsen hanımın mum çiçeği köklendi ve diktim :)

Bayçalı 02-10-2012 12:04

3 Eklenti(ler)
Gülsen hanımın kızılay çiçeği oda köklendi diktim sürgün bileverdi :eek:

nılgun_dogan 02-10-2012 12:20

Sevgili Bayçalı mum çiçeğindeki taşları alsanız çok iyi olur sonuçta evde bakılan bir çiçek toprağı havasız kalır toprağının kurumasını geciktirir çürüme yapar.

GÜLSEN_ 02-10-2012 13:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI (Mesaj 1026105)
Gülsen hanımın mum çiçeği köklendi ve diktim :)

Çok üzüldüm sn.BAYÇALI keşke söyleseydim size suda köklendirin diye.Ben suda köklendiricenizi düşünmüştüm ama sağlık olsun yine gönderirim baharda inşallah.. Hoyanız ve kızılay çiçeğiniz çok güzeller gözünüz aydın...

vehibe 02-10-2012 15:06

Fazladan kızılay çiçeği varsa? Benim içinde Bir dal köklendirebilirseniz Sevinirim:)

Bayçalı 02-10-2012 16:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1026126)
Sevgili Bayçalı mum çiçeğindeki taşları alsanız çok iyi olur sonuçta evde bakılan bir çiçek toprağı havasız kalır toprağının kurumasını geciktirir çürüme yapar.

nilgün hanım tavsiyenize uyacağım teşekkürler.

idris şenol 02-10-2012 17:25

breh breh,hepici çok güzel ,trakyadan sevgiler:))

GÜLSEN_ 02-10-2012 18:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi vehibe (Mesaj 1026187)
Fazladan kızılay çiçeği varsa? Benim içinde Bir dal köklendirebilirseniz Sevinirim:)

Tamam vehibecim senin için bir dal keserim hemen suya bırakırım:p

GÜLSEN_ 02-10-2012 18:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi idris şenol (Mesaj 1026242)
breh breh,hepici çok güzel ,trakyadan sevgiler:))

Çok teşekkürler sn.idris şenol bey hoş geldiniz..GAZİANTEPTEN de TRAKYAYA SELAMLAR...

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:12

2 Eklenti(ler)
Eveett arkadaşlar bir kaç günlük evdeki kazı çalışmalarımdan dolayı sayfama güzellikler ekleyemedim ama bu sabah bu muhteşem koku beni aydırdı :D sanırım fulum bu sezonun son çiçeğini sundu bu sabah bana:(

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:19

3 Eklenti(ler)
Evdeki kazılardan evin geride kalan hali:(:( ve balkonumdan görüntüler:p

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:22

3 Eklenti(ler)
evet balkonumdaki acı süs biberlerim,çileklerim ve incir kaktüslerim:pincir kaküsü resminde aşağıdaki ağacın altında bir sokak köpeğim var ona bakıyorum onunda resmini paylaşıcam bir gün sizlerle çok seviyorum benim yakışıklım oo:))))

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:29

2 Eklenti(ler)
Karanfilim coşmuş durumda misler gibi kokuyor ;)bir çiçeğin altında 4 tomurcuk birden beklemede açmak için:D

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:31

2 Eklenti(ler)
Artık bunu başardığıma eminim arkadaşlar gloxinia suda yumru oluşturuyor:o

Bayçalı 04-10-2012 10:33

kolay gelsin Gülsen hanım sanırım kalorifer tesisatı yenileniyor hayırlı olsun hep sorayım diyordum birde merak ettiğim neden çiçeklerinizin toprakları kırmızı bahçe toprağımı kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla kumlu toprak galiba :)

Bayçalı 04-10-2012 10:36

1 Eklenti(ler)
bunu bende denedim Gülsen hanım gloxinia suda çok rahat kökleniyor hatta yaprak sapı olmamasına rağmen :D

Bayçalı 04-10-2012 10:40

köklenmiş olan yaprağı diktim inşallah tutar bekleyip göreceğiz.

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:41

iyi günler sn.BAYÇALI evet doğalgaz hatları çekiliyor evde rezillik diz boyuydu 3 gün,Sonrasıda temizlik oldu ama çok yorucuydu.Evet bunu keşfettim valla arkadaşım gloxinia suda çok rahat kökleniyor, ellerinize sağlık sizde başarmışsınız.sezonun son çiçek resimlerini paylaştım umarım beğenirsiniz:))

sibelim 04-10-2012 10:47

balkondan güzel kokular geliyor ellerin dert görmesin :) mis mis ... bu gün aklımdan geçti hatta gülsen abla fulun resimlerinden çekse diye bu kadar olur :)

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI (Mesaj 1027026)
kolay gelsin Gülsen hanım sanırım kalorifer tesisatı yenileniyor hayırlı olsun hep sorayım diyordum birde merak ettiğim neden çiçeklerinizin toprakları kırmızı bahçe toprağımı kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla kumlu toprak galiba :)

bizim burda toprağımızın rengi kırmızı balkon resimlerinde görmüşsünüzdür evimin önü açık arazı ordan çok rahatlıkla toprak alabiliyorum onu kullanıyorum SN.BAYÇALI onun içinede kum tatıyorum kaktüsler için tabii..

GÜLSEN_ 04-10-2012 10:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1027033)
balkondan güzel kokular geliyor ellerin dert görmesin :) mis mis ... bu gün aklımdan geçti hatta gülsen abla fulun resimlerinden çekse diye bu kadar olur :)

Sibeliiimmm... nasılsın hayatım çok özledim seniii..balkonumdaki koku taa oaralara kadar geldi demek teşekkür ederim ablacım seninde dillerin dert görmesin salihe selamlar:pKalp klbe karşıymış demekki:))sen içinden geçir ben yayınlarım resimleri))

kastamonuluyum 04-10-2012 11:17

selamlar gülşen abla.kalorifer tesisatı yenileniyomuş sanırım kolay gelsin.çiçeklerinizin hepsi çok güzeller.fakat toprakları neden sarı renkli acaba öğrenmemde mahsur yoktur inşallah.hayırlı günler size tekrar kolay gelsin.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025