![]() |
Bir sürü şey kaçırmışım Gülsen eline sağlık, hepsi çok güzel....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lutfen yardiiiimmmmm..... Difenbahyam kokten curumus ben de zamani olmamasina ragmen difenbahyami nette okuduguma gore onar santim olarak kestim ve bir gun bekleticem acikta. Sonra topraga dikmeliymisim. Dogru mu sizce de... Cok uzuldum yardim istiyorum. :(
|
Sevgili GÜLSEN im; ağaç minesi Lantana dan 2 tane siyah tohum (Galiba) bulabildim, yumuşacıklar... Şimdi onları ne yapmam gerekiyor?
|
Alıntı:
Sevgili fdogru inan difenbahyayla ilgili hiç bir bilgim yok arkadaşım umarım birileri seni duyar ve yardımcı olur..inşallah kurtarabilirsin bunu bütün kalbimle diliyorum :( |
Alıntı:
|
:) İkisi köklendi ama biri köklenmedi daha ablacım, ucunda küçük küçük belli ama uzamadı daha :) Haftasonu ekeceğim ikisini, saksı toprak hazır :) İlgilenmeye çalışıyoruz ablacım :)
İnsan sevdiği işi yapmaya gocunmuyor :D |
afferin sana kocamınından hemde tuğçecim ellerine sağlık ablacım:))
|
4 Eklenti(ler)
Echinopsis subnedudata kaktüsümün çiçeği ve oluşturduğu tohumları :p saydım tam 110 tohumcuk olmuşmuş :D
|
5 Eklenti(ler)
Yılbaşılarım ve minik tomurcukları :rolleyes: hergün gidip gelip bakıyorum büyüdülermi diye;)
|
3 Eklenti(ler)
ferzancım eğer olaki echverian tutmazsa sorun etme ablacım, bak bir sürü yavrular oldu ;)çiçekli olan kızımın diğeri benim ama çiçeksiz bile çok güzeller değilmi :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Hoyalarımı diatomitte daha iyi olacağını söylediler arkadaşlarım, hoyamı diatomite nasıl geçirdiğimi resimledim,önce kökleri tamamen topraktan arındırdım sonra diatomiti iyice yıkadım,saksı deliklerini çoğalttım ve ekimi gerçekleştirdim işte sizlerle her anını paylaştım arkadaşlar ;)
|
5 Eklenti(ler)
vee diatomiti iyice yıkadım,suyu tamamen berrak olana kadar...
|
3 Eklenti(ler)
İşte diatomite geçirdiğim hoyalarım..Hoya Lacunosa,Hoya nummuroliedes ve Hoya Bella..
|
1 Eklenti(ler)
işte Crassula Perforata yeni saksısında ;)
|
2 Eklenti(ler)
hediye gelen orkidemin yaprağı kıvır kıvır sanki sizcede öylemii??
|
2 Eklenti(ler)
AA buda bebek orkidemiz çabuk büyüyor sanki:p diğeride yeni yaprak oluşturan orkidem:p
|
2 Eklenti(ler)
Nakkaş sarmaşığım havaların serinlemesiyle dahada coştu sanki??
|
Hoyaların çok güzeller ablacım, diatomitin topraktan üstünlüğü ne, daha mı güzel oluyor gelişimi, ayrıca bir şey yapıyor musun diatomitteyken? :)
Echveriana da bayıldım ablacım, kendi başına bir çiçek gibi duruyor zaten, maşallah :) Benim yılbaşı açmaya başladı, gidip gelip bakıyorum :D |
Alıntı:
|
Abla aktarmada sorun yaşamazsın umarım. Aslında kök toprakta kalabilirdi yeni bir Çelikle devam edebilirdin abla. Biraz kontrol altında tut abla. Aktarmada hiç Toprak kalmadıysa sorun yok ama Toprak kaldıysa çürüme oluyor. Dikkat et abla. Umarım çabuk adapte olurlar.
|
Alıntı:
|
bravo valla. hepsi süpeeeerr...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu gün gelen ganimetlerim :D
|
5 Eklenti(ler)
en baştaki resimdekiler ne olduğunu bilemedim çünkü çok kurumuşlardı kargoda,mavi renkli maviş,bordo katmerli kalonche,sarı silvstrii..
|
Gerçek yılan kaktüsü- aporocactus flagelliformis çok sevdiğim bir kaktüs türü, 10 cm'lik 2 çeliğim var benim de ama bir yıldır bir cm bile büyümediler. Çok nazlı, yıldızımız barışmadı galiba. Kökleri çok hassas, fazla suya hiç gelemiyor aklınızda olsun.
|
2 Eklenti(ler)
tam 26 menekşe yaprağı bunlardan ne yavrular olur kimbilir arkadaşlar...Bu saklama kabında hepsi hiç zedenlemeden gayet sağlıklı gelmişler,hepside pırıl pırıl ,ve bu sakalama kabını saklıycam semoş senin diğer hatıraların kadar değerli olucak benim için ablacım:))Tekrar çok teşekkür ediyorum canım benim:)))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025