![]() |
Alıntı:
|
aayyy canım benim,RABBİM her yıl bu bayramları beraber kutlamayı nasip etsin inşallah:))
|
Bayramınız mübarek olsun gülsen cim.
|
Sevgili GÜLSEN im; senin de bayramın mübarek olsun inşallah.
|
Teşekkür ediyorum, senin de bayramın kutlu olsun ablacım,
Allah nice bayramları beraber kutlamayı nasip etsin inşallah :) |
hayırlı bayramlar...
2 Eklenti(ler)
hayırlı bayramlar ablacığım... eskiden kartpostal olurdu bayramlarda bende sana ful umun resmini göndereyim mis gibi idi ama 2-3 gün kaldı üstünde :)
|
MAAŞALLAH MAAŞALLAHH ablacım kokusu taa buralara kadar geldi çok güzel olmuş ellerin dert görmesin :))orkidelerininde resmini eklede onlarıda görem gari:)))Yalnız ablacım o fulun dibinde ne varsa onları çek ordan temizle onlar toprağın kuvvetini alır:))
|
ful un dibindekiler toprağına gömdüğüm robotta çekilmiş domatesler valla o domateslerin sayesinde bu yaz aldığım fidecikler boylandı ve çiçek açtı daha çiçek tomurcukları var üstünde. domatese çıldırdı resmen fulum. çürüyen domatesler artık çöpe değil asidi seven bitkilerin saksına ( midesine afiyetle) konuyor :) madagaskar yaseminimede domates koydum filizlenme oldu mum çiçeğime yeni koydum bakalım sonuç ne olacak diğer 2 tür yaseminin dibindede domates var. ayrıca görüntü kalabalık hoşuma gidiyor saksıda yeşillik dokundukçada mis gibi domates kokusu keyfim yerinde.
|
2 Eklenti(ler)
ağaç minesinin bu renginden vardı benim kayınpederin bağ evine ektim çok büyümüştü orda kurumuş bende tekarar buldum hem fidelerini hemde tohumunu nasıl olursa artık yine büyütücem inşallah:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
SİBEEELL ablacım bak bu istanbul praktikerde kopan ruj çiçeğini almıştım suda köklendiririm diye köklendi ablacım artık ekebilirim:p:p
|
abla senden korkulur :) süper
|
4 Eklenti(ler)
Gloxiniaların yumruları iyice belirginleşti artık rahatça görülebiliyor;)
|
3 Eklenti(ler)
Karanfilim hala çiçekle dolu sanırım kışında devam edicek durum onu gösteriyor:p
|
Sevgili GÜLSEN im Ağaç Minesinin tohumu yeşil iken de oluyor mu? Ben kararsın diye bekliyorum onu da kuşlar koparıyor. Bir türlü tohum alamadım!..
|
kararması gerek arkadaşım yeşilken hiç ekmedim ama olgunlaşması için kararması lazım bence:))bir şekilde tohum almaya çalış:)))
|
Alıntı:
|
aynı renkmiydi ferzancım yoksa kırmızı sarımıydı hangi renginden aldın bende çelik aldım onlarıda ekicem inşallah tutturursam birini sana gönderebilirim yanee:)))
|
Gülsen abla hani benden kaynana yumruğu istemiştin ya senin kaynanayla aynı ama benimkide sen yoksa benimkini başka renk mi sandın o kafama takıldı şimdi :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugün çok mutluyum arkadaşlar hemde çoookkk:))nedenmi??bakın bakalım bana neler geldi hediyeee:D
|
3 Eklenti(ler)
:p...
|
2 Eklenti(ler)
CRASSULA PERFORATA:rolleyes: bir dalın tepesi gelirken kırılmıştı onuda yandaki saksıya iliştiriverdim :p
|
3 Eklenti(ler)
bunudaa bugün bitirdim çok sevdiğim bir arkadaşımın,biricik kızına hediye ördüğüm fular,umarım beğenir,ben onu henüz görmedim ama çok sevdim :rolleyes:
|
Gülsen abla güle güle büyüt hediyelerini :D En çokta dikkatimi sukulentleri eklediğin resimlerin arkasındaki menekşe yavruları çekti sen mi yavrulattın onları ablacım yapraktan ;)
|
Alıntı:
|
Çok güzeller abla pırıl pırıl :D Verirler abla bugün yarın :p
|
Sayın Gülsen hanım, mükemmel çiçekleriniz var ellerinize sağlık. Gloksinya'yı su içerisinde nasıl köklendirdiniz.?Normal şartlarda çok su bitkiyi çürütüyor, acaba sizin elinizden mi? Saygılar efendim...
|
Ablacım yeni çiçeklerin çok güzeller, hele orkidene bayıldım. Güle güle büyüt :)
Ördüğün şalı da çok beğendim, değişik bir model, sende yetenekler hiç bitmiyor ablacım :D Ellerine, emeğine sağlık :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025