![]() |
hurdacıdan eski bisiklet gövdesi ile başlamak gerekir hazır müşterileri bumuşken derhal konuya egilmeliyim:p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ablacım iğne oyalarına bayıldım, ellerine sağlık, herbiri birbirinden güzel. Pullardan yaptığın çiçek de çok şık duruyor :)
Güller de çok güzeller. Başkasının bahçesinden 3-5 gün güzel görünsün diye çiçekleri koparabilen insanları hiç anlamıyorum, hiç mi düşünmezler bunlar için emek harcayan, diken, uğraşan, zaman ayıran insanları. Her çiçek dalında güzel. :) |
2 Eklenti(ler)
bunlarda sakaryadan niloşumun gönderdiğii bonibon şekeri menekşe saksılarım:D nalsıılar ama:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen Tuğçecim herkes bahçelerden çiçekleri koparıp demet yaparken ben sizlere resimlerle bir buket hazırladım:pumarım beğenmişsinizdir.. |
Saksılar da çok güzelmiş ablacım, minik kek kalıpları gibi :) Canım çekmedi diyemem ( en çikolatalısından ) :D
|
Akşam akşam içim açıldı,tam reçeteye yazılacak kadınsın valla;)ellerine sağlık ablam iğne oyaların süper bende kendimce yapıyorum.
Bu gün anneciğimden bana orkide hediye geldi,yarın evlilik yıldönümümde türü hakkında bilgim yok,üzerinde çiçekte yok,iki yaprak yandan ufacık 2 tane sürgün var ilk defa evimde misafir ettiğim orkidenin bakımı hakkında bilgi verirmisin ablacığım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablacım keşke bir resmini paylaşsaydın ama tam adamına sordun ben daha yeni yeni bilgi ediniyorum orkideler hakkında ama dediklerine göre beni sevmişler orkideler:Dçünkü orkideler yavru vermez dediler bana bendeki veriyor deyince şaşırdılar..ablacım sen bir resim ekle ona göre çıkıntısı çiçek dalımı yavrusumu bakalım ok..Bu arada tebrik ediyorum evlilik yılıdönümün kutlu olsun ablacım ALLAHım sağlıklı huzurlu mutlu nice uzuuunn yıllar nasip etsin canım benim..:p |
Güle güle kullan arkadaşım en güzelleri senin olsun.
|
çok teşekkür ederim bitanem ellerin dert görmesin ALLAHda senin gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah:))
|
1 Eklenti(ler)
Güllerle dolsun dünyana,bu da senin için Gülsen Abla:)
|
Canım ablam şu resim işini bir çözsem kendi sayfamı açıcam zaten.neyse iş başa kaldı bir an önce resmini çekeyim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili sakgad arkadaşımın bana göndermiş olduğu kaktüs tohumları
|
2 Eklenti(ler)
Can arkadaşım missmenasımın bana gönderdiği hoyalar, yeni saksılarında,gözüm gibi bakıyorum arkadaşım inşallah çiçeklerinide görürüz:p
|
2 Eklenti(ler)
Orkidemin bebeği büyüyor arkadaşlar :pçok şirin bir bebek ama bakınn:rolleyes:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
buda diğer orkidemin bebek yaprağı :p
|
Alıntı:
Hayır sn.BAYÇALI benim bahçemde değiller dün kızkardeşimle gezmeye çıktığımda gördüğüm güzellikleri paylaştım sizlerle..Evet kesinlikle gönüller bir, toplantıdan güzel çiçekler bekliyorum ama:o |
2 Eklenti(ler)
Hoya carnosa bir yapraktan bile üretilebiliyor bakın kanıt ortada,tek yaprak bile suda köklenmişti:p
|
1 Eklenti(ler)
VEEE büyük sürprizle karşılaştım az önceee:Dyılbaşım tomurcuk vermiiişş:D
|
2 Eklenti(ler)
Ayşecim kalp kalbemin yumrusuz olanı yeni yavrular verip uzamaya devam ediyor,gelişmeleri seninle paylaşmak istedim annesi:p
|
1 Eklenti(ler)
buda hediye gelen çiçekliğim ve genel görüntüleri:rolleyes:
|
GÜLSEN im maşallah tüm güzellikleri ile çiçeklerin açıyor, çoğalıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025