![]() |
Maşallah ablacım herşey çok güzel yine :) umarım o suda ki karanfil benimkidir :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tahmin etmiştim teşekkürler ablacım bitanesin :)
|
Aaaaaa sen herkeze onay veriyosan Gülşencim o saksıdaki ful benimmi:))))
|
hiihhhhh çok kırıldım nilgün abla biz herkesmiyiz :D
|
Alıntı:
|
Yav dur ful çarpmaya uğraşıyorum aaaaaaaa Eneste çıktı tüh:)))
|
Ben zaten vardım nilgün abla ful sırasında sen deyince aklıma geldi hatırlatem dedim :D
|
Alıntı:
Ay olsun küçük önemli değil ayrıca çokda sevimli ,yeterki bozmiyiimm:) Sevgiler:) |
gülşen hanım hayırlı geceler sayfanızı okurken echverian olduğunu öğrendiğim çiçeğimi gördüm ne yazık ki bennimki dipten çürüme yapmış sanırım fazla sulamışlar bendee topraktan çıkardım dün çürük kısmı kestim minicik bi şey kaldı zaten güzelim yaprakalarını da dökmüştü suya koydum köklenir mi acaba yanlışmı yapıyorum suya koymakla yoksa zaten çoktan ölmüşmü dersiniz vallahi çok üzülüyorum yaaa hediye gelmişti ilk kez tanıştım çok da güzel bişeydi canım benim ne yapim ? :((( hayırlı geceler
|
Gülsen'ciğim yine döktürmüşsün, çiçeklerinde el emeklerinde harika...
|
enescim nilgüncümm kıyamam ben size benim fulum dedemin hatırası bana ama zamanı geldiğinde,birer çelik gönderirim ****** sizlere lafı bile olmaz.Ama didişmelerinize bayılıyorum ALLAH muhabbetimizi bozmasın inşallah..Burda Aliyle ben varız,Orda enesle nilgüncüm:))
|
Alıntı:
Rica ederim canım benim,Çok geçmiş olsun ferzancım, aman ağrın sızın olmasın o kötü olurdu, echverian tuttmazsa ben yine büyümüşlerden gönderirim ama arada resimlerini paylaş benimle görmek isterim gelişimini ablacım :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok geçmişler olsun arkadaşım.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu ağacı ilk defa gördüm yaban elmasıymış elmaların büyüklüğü kiradan biraz daha iri, tadı ekşi kekre bişey ama görselliği çok şekerdi:p
|
gülşen hanım hemen sudan çıkarıp ekmeye gidiyorum çiçeğimi teşekkür ederim inşallah geç kalmamışımdır .
|
Gülsen abla ben episkiya çiçeği arıyorum.çevrende varmı,seninkinin durumu iyiyse 1 dal benim için köklendirebilirmisin.selamlar.
|
nilgün ablacığım orkidenin dibindeki çıkıntı yeni yavru bu orkidelerde ne bol bereketli çıktı :) yapraklar biraz boy atınca hemen açılıyor zaten
|
aaaa sibelim sen bana nilgün ablamı dedin bakem:??? sendekilerdemi yavruladı yoksa??aman ne güzel işte bereketli ellerimiz var sanırım:)))açsınlar açsınlar bol bol çiçeklerini görelim sibelim:))))
|
haha :D kızma abla o gün eneste nilgün ablanın sayfasına gülsen abla yazmıştı da uyanık nilgün ablaya çaktırmadan düzeltti :D Sanki ispiyonlamış gibi oldum ama :D
|
Varya Ali çok fenasın vesselam.
|
Aman nilgün ablam bi gülücük falan koysaydın korktum valla :) :D
|
süper gorunuyorlar ellerınıze saglık ...
|
1 Eklenti(ler)
Gülsen ablacım,
Bana gönderdiğiniz kızınızın yavrusu "miniş" in keyfi yerinde!:)... |
anneemm çok şirin olmuş yakışmış saksısına,yine dikkatimden kaçmadı saksının güzelliği ellerine sağlık ablacım :))
|
Gülsen hanım ellerinize sağlık eviniz çiçek bahçesine dönmüş ne mutlu size
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025