![]() |
el emeklerinizi balkonunuzu her şeyi çok beğendim maşallah
|
Alıntı:
|
tamam abla aldım cam kenarına sabırsızlıkla bekliyorum ***. büyüdüğü günleri de görürüz :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür Ederim
1 Eklenti(ler)
Merhaba Gülsen hanımcım..
Gönderiniz bugün elime ulaştı,hemde geçmiş olsun çiçekleri oldular bana:)).Ayağım kırıldı:(, sadece yılan kaktüsünü yanıma getirtip toprakla buluşturdum.. ve görüntüleyebildim,diğerleri evdekilere emanet...Çokkk teşekkür ederim ..yılana su koymadım..koymalımıyım.??...echveria yı hemen evdeki bir kaktüs aranjmanına ektirdim..Yapraklı olansa Hoyaydı sanırım..onuda suya koyup köklendirmeliyim herhalde????.. Tekrar teşekkürler.Sevgiler |
çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm,nasıl olduda kırdınız ayağınızı??:( ellerine sağlık yeni yuvalarına ulaşmış kızlarım, evet hemen su vermeyin yarından sonra az az verin ama yine hergün değil malum artık havalar serinledi,toprağı iyice kuruyunca verin echvaria, ona su ver toprağı sürekli ıslak değil ,nemli olucak, o nemi seviyor,öbür çiçeği hatırlamıyorum sanırım hoyadır, evet onu kaynamış soğumuş suda bekletin köklensin ekin..Güle güle büyütün güzel çiçeklerini görelim inşallah hep beraber:p
|
merhaba bende de bu bitkiden vardı adını bilmiyordum doğrusu ilk aldığım çok güzel saksaıya sığmıyordu yaprakları şimdi ise yaprakları sürekli kuruyor 3-4 yaprağı kaldı canım çiçeğimin neden acaba adı echverian mış şimdi okudum:)
|
hoş geldin ablacım seni aramızda görmekten mutlu oldum:))alt yapraklar hep kurur ama üst yapraklarda varsa kuruma suyuna dikkat et sanırım az su veriyosun,echveria nemi seven bir bitkidir ablacım..İnşallah düzelir üzülme:)))
|
2 Eklenti(ler)
Gloxiniaları sudan kesme zamanı geldi, bende üstünde kuruyup gideceğine kesip hepsini suya koydum,hala dibinden sürgün bile veriyordu bitanesi, gloxiniaları kurutmaya içim el vermedi..Yumruların dinlenme döneinde bari bir kaç gloxinia daha üreteyim dedim:p
|
2 Eklenti(ler)
bunlarda suya koyduğum yaprak ve dalları:p
|
2 Eklenti(ler)
Bu gloxinia mor katmerli dış büyük yapraklarını sağa sola deyip kırılıyor diye kesip suya koymuştum meğer dış anaç yapraklar köklenmeyle kalmıyor yumru oluşturuyormuş onu anlamış oldum arkadaşlar,bakın yumrular nasıl net görünüyorlar:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Buda dağıttığım hoyadan bir çelik kendime ayırmıştım suda baya bir köklendi..Hoya gönderdiğim arkadaşlar bakın suda kısa sürede böyle güzel kökleniyor hoyalarımız:p
|
3 Eklenti(ler)
Kranfil oylum oylum oldu :D mis kokulum bu serin havalarda bile hala tomurcuklu, beşi bir yerde gibi oldu :p
|
1 Eklenti(ler)
bu minik kaktüsüm kendiliğinden çıkmıştı saksıda,gidip gelip büyüdümü diye gözünün içine bakarken dün sabah şok oldum :( kuşların azizliğine uğramış benim bebek kaktüsümün tepesini koparmışlar ne üzüldüm anlatamam :( çok güzel büyüyordu şeklini merak ediyordum yavrumun şimdiki hali:(
|
1 Eklenti(ler)
Graptopetalum paraguayense hem yeni yevrular verdi hemde kopmuş olan yaprağını yanına koymuştum, o yaprakta minik bebekler vermiş çok şirin:D
|
2 Eklenti(ler)
orkidemin yandaki çıkıntısı biraz büyüdü hala merak ediyorum acaba çiçek dalımı? yoksa yavru orkidemi geliyor:rolleyes: bilen arkadaşlar yardım edin lütfeenn:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
7 saksı süs biberimden bir tanesi hala üstü biber dolu :p
|
3 Eklenti(ler)
EVEEETTT!!! Bu da uzun zamandır bitremediğim battaniyem:o BİTİİİ:o evdeki kalan ipler değerlendi ve çok kolay,3 zincir sıkiğne bu kadar, deryalı günlerde görmüştüm :p
|
Çok fecisin vesselam.
|
1 Eklenti(ler)
Ayşeciiimmm.. canım bak kalp kalbemize nasıl büyüyor:p
|
Alıntı:
|
Gülsen ablaaa o karanfilden bana düşer heralde dimi :D:D
|
Gülsen abla ellerine sağlık.10 parmağında 10 marifet hepsi çok değerli ve güzel.iğne oyalarınıda merakla bekliyorum.sevgilerimle..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet al ferzancım dışarda ziyan olabilir çünkü daha çok küçük..Maalesef büyük yavrulardan kalmadığı için ancak onu gönderebildim ablacım.. Ayağın nasıl oldu iyimisin ablacım:???
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tşekkür ederim ablacım şu evin içindeki kazı çalışmalarından dolayı doğru dürüst bişeyler yükleyemiyorum bitsin söz yükliycem iğne oyalarımdan:p |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025