![]() |
teşekkürler sn.intibah sizlerinde olur inşallah:))
|
3 Eklenti(ler)
arkadaşlar taze Antep fıstığının nasıl yetiştiğini bilmeyenler var onlar için fıstık ağacının nasıl olduğunu paylaşmak istedim..fıstık ağacı ve yakından çekilmiş fıstık cumbaları(bizde fıstık salkımlarına cumba denir)
|
Ablacım cumbalara bak Allah daha çok versin de bizim burda kuyumcularda satılıyo antep fıstığı küçük altın 150 lira antep fıstığı 160 hahaha :D:D
|
Bizde burda bırak yemeyi :D yediğimiz yetmiyor ipe dizip süs yapıyoruzz yaaa ne haberr :D :D
|
AAAA enes ablacım biz burdan gönderelim fıstığı, sende orda kuyumculuk yap ortaklık işte sana ne dersin:)))))
|
Hahahahaha :D :D :D ewet senden sermayede almayız :D sadece sat sen orda 3 e bölelim :D
|
Yok yok ablacım saolun gerek yok :D Bu ali de beni kıskandırmaya çatlatmaya bayılıyo ya :D
|
Günaydın gülsen abla,fıstık ağacını sayenizde ilk defa görüyorum.cumbalar harika görünüyor,tam bayram önü baklavanın içinde süper olurdu.
Abla episkiya mesajıma olumlu veya olumsuz cevap verebilirsen sevinirim,yana döne arıyorum kimseden ses çıkmıyor. |
ablacım pardon benim gözümden kaçmış episkiamı istedin sen hayatım tamam canım benim göndereyim hemen sen adresini bana tekrar yaz özelden..kusura bakma ablacım
|
YAAA ALİİİ sen hep ortalığı karıştırıyorsun haa ablacım:)))sana sermaye soran oldumu gıcıklık yapıyosun:)))
|
hahaha :D huyum kurusun :D
|
Çok teşekkür ederim gülsen abla,tam bayram hediyesi oldu bana.bu çiçeğin yapraklarına aşığım.hemen adresimi özelden gönderiyorum.
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar gırgır almış başını gidiyor allah muhabetinizi artırsın Gülsen hanım fıstıklar güzel görünüyor bahçe sizin sanırım bereketli olur inşallah ankara da sonbahar toplantısı var 20 ekim de buyurmazmısınız kısmet olursa o toplantıya katılacağım......:)
|
sn.BAYÇALI diğer Ankaradaki arkadaşlarda davette bulundular, hepinize gönülden teşekkür ederim, inanın o kadar çok istiyorumki gelmeyi çünkü toplantıdan önce babam ankarada onu çok özledim toplantı bahane olsaydıda gelebilseydim hem siz çiçek dostlarımı hemde babamı görme fırsatım olurdu ama maalesef gelebilecek durumda değilim hemen geri dönmem gerek otobüslerde yer yok,ne gidiş, ne dönüş..İnşallah başka toplantıda **** ben ne zaman kısmet olurda gelirsem o zaman hepinize haber verip bir gün buluşucam sizlerle..
|
gülsen hanım yaba elmasının sirkesi olur çok keskin ve aromalı tadı vardır
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar uzun zaman dışarı çıkamıyordum Ankaradan kızkardeşimin bana sürpriz yapıp gelmesi sayesinde beraber bir dolaşalım dedik bu aradada gördüğüm bütün güzellikleri resimledim sizler için:p
|
kasım patılar şahane inşallah sizin evdedirler
|
3 Eklenti(ler)
bunuda araya şıkıtırayım istedim :Dbir zamanlar pullardan payetlerden böyle çiçekler yapar satardım, kendim için yaptığım bir çiçeğim buda:p
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
güller gülleer gülleerr hepsi çok güzellerr:D
|
1 Eklenti(ler)
buda bir mağazanın önündeydi çok hoşuma gitti değişik bir saksılıktı:p
|
5 Eklenti(ler)
yine gülleerrr:D
|
5 Eklenti(ler)
devam gülleerrree:D
|
laleler ve diğerleri için üzüldüm çiçekleri sevmeyip koparan insanları anlayamıyorum
|
5 Eklenti(ler)
güllerin hemen yanında hanımlide açmıştı :pparkın kenarında boydan boya ateş çiçekleri artık tohuma dönüşüyorlardı:D
|
araba şeklindeki çiçeklik güzel denemeye değer [ belki yapabilirim ]
|
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar iğne oyalarınımı sormuştunuz??bunlar benim yaptıklarım birde bana hadiye gelenler var:rolleyes:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
bunlar, açık lila olan çok eski artık antika niyetine saklıyorum diğeride sevdiğim bir arkadaşımdan hediye:pdaha var onlarıda daha sonra sizlerle paylaşıcam arkadaşlar:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025