![]() |
Çok güzeller sevgili GÜLSEN; en sevdiğim dönem soğanlıların canlanmaya başladığı dönem; sizinkiler de geliyorlar maşallah!..
|
2 Eklenti(ler)
rc wooll lere tohumlar ekildi beklemeye kouylduk bakalım ne zaman çıkıcaklar :rolleyes: fuşya ve pembe atlas tohumları güzel bebek arabalarında,bebekler bekleniyor ;)
|
3 Eklenti(ler)
Yeni minik saksılıklarım ne kaa şirinler değilmii??:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Biri ferzanın biri benim ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bay tömürcek gönderdiğin yapraklar gönderdiğin söğüt torfunda bebeklerini verdi ablacım bak :p
|
3 Eklenti(ler)
Soğuklar başladı ama benim atlaslar sürgün vermeye devam ediyorlar çok sevindim :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Evet havalar soğudu ama karanfilim ve ağaç minesi hiç umursamıyor çiçeklerini hiç soldurmuyorlar ;)
|
2 Eklenti(ler)
yeni gelen sukulentler isimlerini bilmiyorum ama çok şirinler :p
|
Çok güzel arkadaşım ellerine sağlık.
|
Alıntı:
Umarım ben de sizin gibi bu sevinci yaşayabilirim, insan bu minicik yavru yaprakları gördükçe nasıl da mutlu oluyor değil mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gülsen ablaaa,Tacinin eşofman çok tatlı süslü saksılar ebruli karanfil harika :)
|
Alıntı:
sevgili papağan bana yapraklar geleli yaklaşık 2 ay kadar oldu ancak yavruladı ama ali kardeşimin benden önce yavrulamıştı, tömürceğin yaprakları.Artık senin yapraklar ne zaman yavrular bilemem :rolleyes: |
Alıntı:
rica ederim ablacım benim bir kardeşim var biliyosun oda sensin seni düşünmeyip kimi düşüneyim ;) evet atlaslarda bir gecelik gelinde dışarda kalıcak tıpkı kaktüssler gibi kışlandırılacakve suları kesilicek :p |
2 Eklenti(ler)
dün hava günlük güneşlikte (hoş bir kaç gündür aynı sanki kış değilde bahar geliyor) aldım fotoğraf makinamı elime çıktım komşu bahçeleri ziyarete bir kaç resim çektim sizlerle paylaşmak istedim...Bizim sitenin hemen yanındaki küçük parktaki yabani gül sanırım (adını tam bilmiyorum ):rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Cotoneaster horizontalis/dağ muşmulası olduğunu öğrendiğim bu çalı formundaki bitkinin kırmızı meyveleri çok güzel duruyordu ama tadı güzel olmayan ve bol çekirdekli bu meyveler kuşları çekermiş ;)
|
5 Eklenti(ler)
bu da inci çalısı,her yaprak arasında minik minik bordo renkte meyveleri var :p
|
2 Eklenti(ler)
Komşu sitenin bahçesine resim çekmek için girdiğimde bu domatesi es geçemedim bakarmısınız iki taşın arasında yeşermiş ve üstelik üzerinde domates bile vardı :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gülde domatesli bahçe açmıştı ama biri koparmak istemiş dalı kırmış öylecede bırakmış gülü resimlemek için elimle doğrulttum ama sonrasında kıyamadım öyle bırakmaya koparıp getirdim eve suya koydum :(
|
4 Eklenti(ler)
Phytolacca Americana/pokeweet/şekerci boyası olduğunu öğrendiğim bu bitki nin üzüm gibi olan meyvesi çok güzel görünüyor.Bu bitki boya yapımında kullanılıyor.Meyveleri çiğ iken zehirli.Halk arasında yemek renklendirici olarak kullanılır.İçerdiği alkolodiler sebebiyle aşırı tüketimi zararlı etkilere yol açan bir bitki olduğunu öğrendim ;)
|
Gülsen abla merhaba,
Daha önce yazdığımı düşünmüştüm ama bulamadım, demek yazmadım, öncelikle tebrik ederim nişanınızı, Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun inşallah. El işlerine yine bayıldım, gerçekten çok kaliteli işler hepsi, lacivert olan bence en güzeli. Bisikletinize ve bebek arabanıza da birşey denilmez, onlara ancak kıskançlıkla karışık fesat edilebilir. Son olarak gönderdiğiniz hoya carnosamdan bahara kadar bir hareket beklemiyordum ama sürgün vermiş;), nasıl mutlu oldum anlatamam, ilk aldığım hediyelerdi. Çok teşekkür ederim tekrar, kolay gelsin. |
AAA çok sevindim Denizardacan,sayfamı ziyaretin beni mutlu etti ablacım,hoya carnosanı güle güle büyüt inşallah ablacım :) nişan tebriğin içinde çok teşekkür ederim canım benim darısıda çocuklarına olsun inşallah.El işlerim baya çok bir dala çıkıp bin dal sallarım :)her telden yapmak öğrenmek istemişimdir hep çok şükür hepsindede oldukça başarılı oldum,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.Ankaraya gelicek olursam getireyim sanada bebek arabasıyla bisikletten unutmazsam inşallah :)her cümlenin sonunda inşallah oldu ama öyle denk geldi :)
|
İnşaAllah güzeldir, aslında her cümleye öyle başlamak lazım, kim bir dakika sonrasını biliyor ki,
Gönlünün güzelliği yeter ablacım, sağolasın, ama sahi Ankara'ya gelip gidiyordunuz değil mi hatırladım kardeşiniz mi burdaydı.:confused: Ankara'ya gelirseniz muhakak bir kahve olsun içelim, es geçmeyin lütfen. Hem belki bir iki arkadaşı da toparlarız. Valla bu fikir beni heyecanlandırdı.;) İyi akşamlar. |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar su sümbülüm ve selluka tohumum geldi darısı olmayanların başına :p
|
3 Eklenti(ler)
orkdemin yavrusu büyümüşmü dostlarım bi bakın :rolleyes: kök gelişimi idare edermi? bebek orkideyi ayırsammi, yoksa baharımı beklesem bilgi rica ediyorum arkadaşlar :confused:
|
3 Eklenti(ler)
Bir ay önce kök budaması yaptığım orkidemin kök gelişimi beni mutlu etti gayet sağlıklı görünüyorlar ama yeni çıkan yaprağı çilli çıkıyor neden acaba????
|
4 Eklenti(ler)
Yeni cici saksılarım Gaziantepte hiç ummadığım bir mağazadan buldum ve arkadaş ısrarla hediye aldı bana ;) iç içe olan bu saksıların her boyutta olanı var, bunun dış tel örgülü kısmını orkidelere kullanabiliriz diye düşündüm ne dersiniz olurmu acaba???
|
Maşşallah Gülsencim orkiden çok güzel yavru büyütüyor yavru ayırmak için ideal zaman saksıların harika bu sefer sen göndericen galiba.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025