![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu phalanopsis beyaz fuşya çizgili orkideyi kızımın evinin yanındaki çiçekçide gördüm bayıldım ama maalesef çiçekçiyle fiyat konusunda anlaşamadığımız için alamadım
|
2 Eklenti(ler)
İzmir orkide toplantısına getirilen cattleya çiçekleri kokuluydu
|
3 Eklenti(ler)
İzmirde ünal beyin kaktüs serasına gittik arkadaşımla bir kaç resim sizler için
|
3 Eklenti(ler)
Gaziantebe döndüğümde bu sürprizle karşılaştım;)31 Aralıkta ektiğim kaktüs tohumlarım fizilenmeye başlamış :p
|
3 Eklenti(ler)
Bu boyu küçük sukulentimde boyuna bakmadan sarı sarı minik güzel çiçekler açmış çok şekerdi :p
|
2 Eklenti(ler)
bunu bir arkadaşım hediye getirdi ama adını bilmiyorum öğrenir öğrenmez yazıcam sanaırım crassula türü bir sukulent :rolleyes:
|
Gülsen hanım rahatsızlığınız için geçmişolsun allah şifa versin yeni bitkileriniz hayırlıolsun:) yılbaşı çiçeğiniz için üzüldüm:( mevlüt kandiliniz kutluolsun.
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz Gülsen abla. Rahatsızmışsınız geçmiş olsun. :)) Yeni bitkilerinizi sağlıklı günlerde yetiştirmenizi diliyorum, Ünal beyin serasından aldığınız kaktüsleri göremedim? ;) :))
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği nejade arkadaşım sayesinde tanıdım adının peperomia olduğunu öğrendim, inşallah bakımı hakkındada bilgi edinip bu güzel hediyemi yaşatırım
|
Hoşgelmişsin Gülsen abla iyisin umarım.
Yılbaşılara üzüldüm ama olmuşla ölmüşe birşey yapılmazmıi canın sağolsun.Bu arada getirdiğin bitkilere bayıldım çok güzeller, en son karedeki nasıl bir bitki bir orkide türü mü. Hepsini iyi günlerde büyüt ablacım . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
yeni güzelim peperomia tomurcuk vermiş :D
|
5 Eklenti(ler)
hoyacı dostum missmenas dan öğrendiğim kadarıyla tricolor zor köklenme sağlayan bir hoya türüymüş ama benim triolor çeliğimi ben hydrotonda 1 ayda köklendirdim ;) artık hoya karışımı toprağına ve yeni saksısına alma zamanı gelmiş :p
|
4 Eklenti(ler)
yine bir arkadaşımdan gelen yeni minklerim adlarını henüz öğrenemedim öğrenince hepsi ayrı ayrı yazılıcak :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
bunlarda saksıya ekilip yeni evlerindeki yerlerini almaya hazır halleri :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
bunlarda yeni aldığım kaktüslerim :p
|
Takip ediyorum, not ediyorum hepsini :D :D
Abla su iki sukkulent ( biri siyah biri boru tipli ). benim önceki satıs listelerinde vardı bakarsın ;) |
Maşallah GÜLSEN hnm. yok yok yani.... tebrikler.:o
|
teşekkürler nevzat bey :D
|
samet ablam onlar halil beyden geldi sende görmedim ben :)
|
5 Eklenti(ler)
katmerli kalanchoelerim katmerleri gittikçe uzuyor ama görüntü çok güzel ;)
|
5 Eklenti(ler)
Hoya Tricolor hydrotonda köklendi ve hydrotondan çıkarıp hyoa karışımı toprağına ekildi ve rafda diğerlerinin yanında yerini aldı :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
suya köklenmesi için koyduğum turuncu kalanchoe suda çiçek açtı :rolleyes:
|
3 Eklenti(ler)
buda değişik bir atlas türü izmirden bir arkadaşım getirmişti suda köklendirdim ekime hazır ;)
|
Alıntı:
|
Sevgili GÜLSEN; bence sizin ne toprak, ne vitamin, ne gübre hiçbirşeye ihtiyacınız yok maşallah. Yeter ki eliniz değsin.
Gerçekten hayran kaldım, tebrikler... Maşallah!.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025