![]() |
2 Eklenti(ler)
çileklerim olmaya başlamış bile :p
|
çok teşekkürler sn.milaca2010 daha güzelleri sizlerin olsun. Selamlar ....
|
Alıntı:
|
çileklerim olmaya başlamış bile :p[/QUOTE]
Maşallah gülsen abla çileklerinde senin gibi her dem çiçekli bahar tazeliğinde pırıl pırıllar.sevgilerimle. |
çok teşekkürler sevgili farpali ve sevgili iremsılam :D
|
1 Eklenti(ler)
sevim arkadaşımın gönderdiği sihirbaz gülüm tutmuş arkadaşlar :)
|
5 Eklenti(ler)
peperemo diye bildiğim ama daha sonrada hosta olduğunu öğrendiğim çiçeğim açtı arkadaşlar :p
|
Bence bitkiniz hosta değil, sevgili GÜLSEN. Buradaki bitkilerle karşılaştırın isterseniz. Ama çiçeği çok güzelmiş.:)
|
Maşallah sevgili Gülsen elinizden hiç bir bitki tutmamazlık, açmamazlık yapmıyor. Keşke benim de böyle bir kabiliyetim olsaydı. Sevgiler...
|
Sevgili Gülsen Abla, kış boyunca çiçeklerini defalarca izledim.Bayıldım tek kelimeyle.Ellerinize sağlık,emeğinize sağlık,gönlünüze sağlık.Yaşadığım yer itibarıyla öyle büyük yapı marketlere ulaşamıyorum.Sera zaten hak getire.Bütün cesaretimi toplayarak bazı çiçek filizlerine talip olmak istiyorum.Henüz erken biliyorum ama içim kıpırdıyor her sayfaya girdiğimde.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gülsen Abla
Alıntı:
|
Ne zamandır uğramamıştım oh gözüm gönlüm açıldı, eline sağlık, hepsi harikalar...
|
Gülsen yokluğumda ne çok değişiklik olmuş.
Selam ve sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
hosta çiçeğimin ikinciside açtı :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
kaktüs bebeklerimin son halleri ;)
|
3 Eklenti(ler)
Marketten aldığım armutların dış fileleri çok hoşuma gidince nerde değerlendirebilirim diye düşündüm ve dervişin fikri neyse zikri o olurmuşya bakın bunlara güzel kılıf oldular :D
|
2 Eklenti(ler)
Artık benimde kafkas gülüm var taaaa Trabzondan geldi misler gibi kokuyo kokusu nasıl derseniz ful,sümbül,leylak ve zambağı toplamış bir demet yapmışsınız farz edin muhteşem bir koku herkes bir kafkas gülüne sahip olmalı bence ;)
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda sevgili arkadaşım berrinbb hanımdan gelen lisi tohumlarım filizlendiler umarım büyütüp çiçeklerinide görürüm :rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Atlaslarım seralarında bir sürü yeni sürgün veriyorlar :D
|
1 Eklenti(ler)
Hepsine topluca kocaman bir Maşallahhhh !...Bu sayfaya yakışırrr...Müsadenizle ...
|
AAAYYY canım benim çoook teşekkürler :)
|
:eek: Çok yaratıcısın Gülsen abla. Ne eksen tutuyor, ne yapsan, ne giysen, ne diksen harika oluyor. ;)
|
teşekkürler sudenur ablacım senin güzel bakışından :)
|
2 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu sabah bu sürprizle karşılaştım miltonia orkidemi böcekler istila etmişti hemen balkona laıp ilaçladım ve akşama kadar balkonda kaldı,akşam aldım içeri yapraklarını sildim böceklerden temizledim,çiçek dalının bağlı olduğu çubuğa baktım boydan boya küf olmuştu,hemen çıkardım ve baktım saksının içinde olan kısımda yine böceklenmeler vardı hemen toprağını boşalttım bir kaba ama toprağı temizdi ama toprakta farklı bir maddeyle karşılaştım,çiçekçilerin dal çiçek için kullandıkları yeşil renkli bir çeşit süngerlerden vardı içinde parçalanmış şekilde onları ayıkladım temizledim neyse bu arada baktım iki kök boşaltmışken böldüm ikiye ve birerde yeni sürgün vermişlerdi :(
|
1 Eklenti(ler)
akşam içeri aldım ölü böcekleri temizledim :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025