![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sümbüllerim :)
|
Sümbüllerin harika olmuş Gülsen Ablacım. Zaten senin bütün çiçeklerin bir harika. Geçen yıl bana gönderdiğin atlası yaşatamadım. Çok üzüldüm. Bence o senin elinin kerametinden çiçekler bu kadar güzel oluyor. Yılan kaktüs duruyor. Daha büyümedi havalar çok güzel gidiyor güneşlensinler diye kaktüslerimi dışarı çıkardım.
|
Bu arada Gülsen ablacım. Ben burda geçen yıl orkide besini bulamadım. Çiçekli bitkiler için Ayvalı diye bir besin buldum. Onu orkideme koydum. Açtıkça açtı görenleri hayran bıraktı. Aldığımdan daha güzel oldu. Bu sene besin veremedim gene açtı ama geçen yılki kadar çok çiçeği yok. Facebook'u açabilirsem sana resmini yollarım. Yani bu besinlerin hepsi bence aynı gibi geliyor.
|
Alıntı:
|
Sağol Gülsen ablacığım. Çok teşekkür ederim yine yüce gönüllü olduğunu gösterdin. Vallahi ablacım atlası nasıl suda köklendirdin. Bence sende biraz tutsun öyle alayım ablacım. Sanki bana gelince bozulacak gibi hissediyorum. Bozulunca da üzülüyorum. Bu arada orkidem 3 senelik yeni aldığımda bir tane dalı vardı. En kısa zamanda resimlerini yollayacağım. Geçen yıl coştukça coştu eşimin ark. dalga geçi bunu satalım iyi para kazanırız diye. İstersen o besinden sana da yollayabilirim. Orkidelere iyi geliyor.
|
sevinirim ablacım o besinden gönderebilirsen çok teşekkür ederim ayrıca bendeki suda köklendirdiğim atlası ben küçük bir saksıya ekerim senin için köklendikten sonra korkmana gerek yok ablacım rahat ol, kaktüslerin bakımı gibi toprağı geçirgen olucak iyice kurudukça su vericeksin o kadar :)
|
Gülsen ablacım çok oluyorum ama episca ve full çiçeğinden de bir parça gönderebilirsen sevinirim. Sen besinin yanında Ankaradan başka bir şey istersen göndereyim. Nasılsa kargo gelecek.
|
Merhabalar Gülşen hanım ;) Sizin gloxinialardan istemiştim hatırladınız mı :confused:Havalar ısınınca hatırlatmamı söylemiştiniz.. Havalar şimdilerde uygun mu değil mi bilemiyorum yine de heyecanıma yenik düşüp hatırlatmak istedim işte :pCevabınız ne olursa olsun çok teşekkürler şimdiden..Kendinize iyi bakın.. saygı ve sevgilerimle..
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim inanın içmiş kadar oldum. ;) iş yoğunluğundan dolayı çok giremiyorum çoğu arkadaşımı eskisi kadar takip edip ziyaret edemiyorum :( |
sümbüllerin mavi olanına,mora birde pembeye aslında beyaza da yani hepsine bayıldımm ;) ;) ;)
|
merhaba GÜLSEN hanım yeni orkideleriniz hayırlı olsun sümbüllerde açmış misler gibi kokuyordur balkonunuz güle güle büyütün :)
|
Merhaba Gülsen Ablacığım,
Engin bilgilerine ihtiyacım var. Babam bugün bana 4 sümbül getirmiş. Çiçekleri var. İkisi beyaz, biri pembe, diğeri mor. Küçük siyah saksıda. Benim sorunum bu sümbülleri toprağa ekeyim mi. Ekeceğim saksı senin balkonundaki gibi bir saksı. Yaz kış balkonda duracak Ankara'nın soğuğunu biliyorsun ya da içerde tut diyorsan içeri alayım ve sümbüllere nasıl bakayım, ne zaman ekeyim beni bilgilendirirsen sevinirim. Yabani sümbülle yerli sümbülü nasıl ayırabilirim. |
Arkadaşlar uzun zamandır sayfamda paylaşım yapamadım eşimi rahatsızlığından dolayı 2 aydır İzmirdeyim evden ve çiçeklerimden uzakta,inşallah evime dönünce sizlerle paylaşımıma devam edicem...SELAMLAR...
|
Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur. Sağlık her şeyden önemli.
|
Allah acil şifalar versin Gülsen Hanım...
|
Sevgili Gülsen; geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda görüşürüz inşallah...
|
Gülsen hanım ALLAH acil şifalar versin eşiniz tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
|
Gülsen geçmiş olsun, arada bir yaz, habersiz bırakma..
|
Eşinize acil şifalar dilerim Gülsen Hanım...
|
umarım çok ciddi bir durum değildir Gülşen abla. merakla bekliyoruz haberlerini.
|
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
|
Geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar diliyorum.
|
Eşinize geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.
|
Geçmiş olsun, dilerim eşiniz iyileşmiştir. Allahtan acil şifalar dilerim...
|
Geçmiş olsun Gülsen Hanım. Eşinize acil şifalar, size de kolaylıklar dilerim.
|
Çok geçmiş olsun Gülşen ablacığım, umarım tez vakitte sağlığına kavuşur..
|
Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için en kısa zamanda görüşmek üzere selamlar
|
gülsen hanim ellerinize kollariniza emeyinize saglik vallah ciceklerinizin hepsi birbirinden güzel.
orkidelerinize bayildim vallah renklerine size bol bol cicek versinler :) sevgilerimle. ve cok gecmis olsun dileklerimi umarimm kabul edersiniz en kisa zamanda iyilesmesi dileyi ile saygilarimla |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025